dokladnie plyty byly jednego producenta i to nie jakies super jakosciowo. sprobuje kupic cos lepszego i wtedy zobaczymy. dzieki
-
-
PYTANIA I PORADY!!
BartAcid Napisał(a):
-------------------------------------------------------
>Nie wiem na ile skuteczne
> faktycznie są płyty czyszczące laser.
Dają bardzo niewiele o ile w ogóle cokolwiek - główny syf osadza się na optyce pod soczewką a tego żadna płyta nie wyczyści...
może mi ktoś polecić firmę zajmującą się pozycjonowaniem stron?? najlepiej pasiastą :D
Ma ktoś jakieś info gdzie można wynająć salkę do treningów? ( muay thai)
6 dni później
na futbolu zagranicznym nie znam się wcale, bo mnie to po prostu mało interesuje .mam jednak pytanie dotyczące zbliżających się IO.
czytam własnie skład Brytyjczyków i widzę min R. Giggsa.
jakie jest obecnie kryterium doboru kadry na turniej piłkarski?
3 dekady temu grali piłkarze amatorzy, później były to kadry młodzieżowe, a teraz?
Chyba może grać 3 zawodników powyżej 21 roku życia. Przynajmniej tak było w Atlancie w 1996 r.
Pytanie do filatelistów - Gdzie / komu w KRK można sprzedać trochę znaczków?
Nie jestem filatelistą, ale spróbował bym w niedzielę rano na starociach. Czasem bywam i są goście ze znaczkami. Możesz zagadać...
Na ul. Lubicz jest antykwariat. W bramie na wysokości przystanku, no dobra - ciut bliżej Mogilskiego.
A.W.B. Napisał(a):
> Chyba może grać 3 zawodników powyżej 21 roku
> życia. Przynajmniej tak było w Atlancie w 1996
> r.
Powyżej 23 roku życia - reszta się zgadza
5 dni później
Takie pytanie:
Gdzie znajdę w Krakowie sklep z zamkami do drzwi? Chciałbym wyszukać czegoś porządniejszego niż standard. Niby jest iluś tam ślusarzy 24-godzinnych, ale jednak nie posiadają oni jakichś punktów sprzedaży. Bardziej zależy mi na samym doradztwie niż obejrzeniu na żywca wkładki.
gentlemen:
ja korzystalem z tej firmy:
[url]http://serwiszamkow13.pl[/url]
i bylem generalnie zadowolony zarowno w zakresie doradztwa jak i samej uslugi (wstawienia zamka)
4 dni później
czy to prawda ze Lecha Shandy mozna pic w miescach publicznych?
nieprawda
SaNtO Napisał(a):
> czy to prawda ze Lecha Shandy mozna pic w miescach
> publicznych?
Nieprawda : "art. 46.1. napojem alkoholowym jest produkt przeznaczony do spożycia, zawierający alkohol etylowy pochodzenia rolniczego w stężeniu przekraczającym 0,5% objętościowych alkoholu."
.
dobrze. kolejne mam. dzisiaj ogladalem na tvnie popisy idiotow na autostradzie - pewnie wielu z Was widzialo. nagrania pochodzily z monitoringu i byla mowa o tym ze po tym monitoringu ich scigają potem i wystawiają mandaty. ja na wiosce do lewoskrętu mam światła na które trzeba dlugo czekac. zawsze jak jade w nocy to nie ma zywej duszy na drodze i cisne na czerwonym bo nie bede stal jak baran skoro nic nie jezdzi. na gorze jest kamera i zawsze ją bagatelizowałem sądząc że i tak słuzy tylko do inwigilacji i by z czasem ograniczac jak sie tylko da nasze swobody obywatelskie. ale moze na jej podstawie tez mnie mogą kiedyś trafić?
jak to wygląda prawnie? na dorbą sprawe mogliby wszedzie poustawiac kamery i karac. poco te radary poco te czajenia sie za krzakami z suszarkami?
Santo może już jesteś wielokrotnie ukarany i straciłeś prawko tylko przemiał systemu jest taki, ze jeszcze cie o tym nie poinformowali i dowiesz się przykładowo przy jakiejś kontroli. ;)
co do filmiku z A2 to sa hardcorowe niektóre typy.
11 dni później
Czy ktoś się orientuje czy jest w Krakowie firma oferująca sprzedaż i montaż rolet zaciąganych od dołu?
8 dni później
Pany,który kantor w Krakowie ma zazwyczaj najlepsze kursy walut ? orientujecie się ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)