Ja priorytety dostawałem zawsze następnego dnia, maxymalnie dwa dni robocze. 4 dni robocze?!::o
-
-
PYTANIA I PORADY!!
hej, potrzebuje pilnie kupić GPS do auta (najlepiej Garmin), z mapą na Polskę, wymagania: duży wyświetlacz i bez zbędnych bajerów typu ustalanie stylu jazdy kierowcy. GPS dla ojca jednym słowem, problem jest taki że musimy to kupić do niedzieli. Z góry dzięki za pomoc.
CHT Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ja priorytety dostawałem zawsze następnego dnia,
> maxymalnie dwa dni robocze. 4 dni robocze?!::o
Od dnia zamówienia a nie wysłania ;)
List priorytetowy wysłany do godz. 15 powinien być nastepnego dnia.
Witam miał tu ktoś doczynienia z Kartą dźwiękową Esi Maya 44?
5 dni później
Witam , mam pytanie czy orientuje się ktoś na jakiej stronie w internecie można ogladnąć ceremonie rozdania Oscarów?
http://www.ustream.tv/ Tutaj można oglądać wszytko ceremonie pewnie też.
Mam pytaneczko gdzie można kupić vlepki ??
już dostałaś odpowiedź, na meczu, na stoisku STC.
jest na forum jakiś dobry neurolog ? potrzebuje skonsultować wynik rezonansu...albo może znacie jakiegoś ? przesłałbym skan badania...wystarczy mi wiedza ogólna-czy będzie potrzebna operacja czy wystarczy rehabilitacja...ale może byc też głębsza diagnoza...
Zapytam wprost i bez zawijania w bawełnę...
Komu się nudziło i wyje*ał tylną szybę w mojej Hondzie ?
Takiej niebieskiej...
Odpowiedź może być na PW oczywiście - chcę jedynie wiedzieć czy to ktoś z Pasów (mógł mnie nie znać...) czy też lokalne wiślackie ku*wy...
P.S.
Nie interesuje mnie konkretna osoba...
4 dni później
pilnie potrzebna mi rehabilitacja odcinka lędźwiowego...ćwiczenia,laser i masaże...dalibyście rade coś załatwić ? bo terminy przejebaane...kwiecień,maj,czerwiec...skierowanie mam...
isaac Napisał(a):
> pilnie potrzebna mi rehabilitacja odcinka
> lędźwiowego...ćwiczenia,laser i
> masaże...dalibyście rade coś załatwić ? bo
> terminy
> przejebaane...kwiecień,maj,czerwiec...skierowanie
> mam...
Tylko z nfz czy prywatnie wchodzi w grę?
po tym jak podzwoniłem i usłyszałem jakie terminy to chyba będe zmuszony pójść prywatnie...narazie znalazłem w Wieliczce za 10zł ćwiczenia,10zł laser i 15zł masaże...jakieś lepsze oferty ?
do kogos kto ma taniej balbym sie isc ;P
isaac Napisał(a):
> pilnie potrzebna mi rehabilitacja odcinka
> lędźwiowego...ćwiczenia,laser i
> masaże...dalibyście rade coś załatwić ? bo
> terminy
> przejebaane...kwiecień,maj,czerwiec...skierowanie
> mam...
Miałem problemy z krzyżem i chodziłem tutaj http://www.kinesis-krakow.pl/
Ceny raczej nie mniejsze ale rehabilitant wporządku. Ból przeszedł, czasem wraca ale po tych ćwiczeniach co mi tam pokazali jest ok.
Klinika Krakowska na Mehofera (Azory). NFZ ja nigdy nie miałam problemu z terminami.
.
.
Mam pytanie do kolegow "siedzacych " w temacie telewizorow.
Musze kupic telewizor - do tej pory myslalem ,ze bedzie to Samsung 37 calowy ,bez 3D za okolo 600 funtow.
Tylko ,ze pojawil sie problem - ten "problem" to Panasonic Viera TX P46ST 30B HD PLAZMA . Mam okazje kupic ten 46 calowy tv (3D) za 500 funtow ( nowy ) a to okolo 2500zl - wiec mam zgryz . Nigdy nie ufalem plazmom,tylko LCD czy tez obecnie LED.
Pomozecie ,co wybrac ????
ktoś kiedyś mi powiedział żeby się wystrzegać 37'' samsungów bo często mają problemy z matrycą, albo 32'' albo 40''
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)