Witam mam pytanie. Wysyłałem paczkę do Kielc priorytetem w czwartek wieczorem i doszła w poniedziałek a gościu tez wysyłał w czwartek wieczorem tez priorytetem czy możliwe żeby tak długo szla czy po prostu nie wysłał?
-
-
PYTANIA I PORADY!!
Możliwe żeby tyle szła ale na wszelki wypadek możesz poprosić gościa żeby Ci wysłał na maila potwierdzenie wysyłki.
Ok, dzięki :)
4 dni później
.
na czym najlepiej kleić puzzle ? są jakieś specjalne podkładki ? klej już mam :)
Ja spotykałem się z tym że ludzie kleili je na tych takich deseczkach co w starych łóżkach były,takich jak by tekturowych czy cos takiego tylko nie wiem jak to sie nazywa :)
xddd Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ja spotykałem się z tym że ludzie kleili je na
> tych takich deseczkach co w starych łóżkach
> były,takich jak by tekturowych czy cos takiego
> tylko nie wiem jak to sie nazywa :)
:D
zapewne to pilśnia :)
dzięki
isaac Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> xddd Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Ja spotykałem się z tym że ludzie kleili je
> na
> > tych takich deseczkach co w starych łóżkach
> > były,takich jak by tekturowych czy cos takiego
> > tylko nie wiem jak to sie nazywa :)
>
>
> :D
>
> zapewne to pilśnia :)
> dzięki
Dokładnie!
U mnie ciocia sie tym zajmowała z wujkiem to widzialem,że na pilśni ładowali takie wielkie obrazy z tego.Podziwiam cie za cierpliwośc do tego,bo mnie to by szlag trafił :)
Brystol, kartonem zwany tez przez nieobytych. Potem antyrama na wymiar i na ścianę.
Ja akurat brystol używałem tylko w czasie klejenia jako podkładka, potem całość został zsunięta na dyktę z antyramy. Zamknięta i powędrował na ścianę. Teraz mam piękne F2008 86x58 1500 części.
Wie ktoś może, który bank obsługuje moneygram?
Bankier.pl twierdzi, że Pekao SA [url=http://www.bankier.pl/wiadomosc/MoneyGram-nowy-produkt-w-Banku-Pekao-SA-210733.html][link][/url] ale wygląda na to, że BGŻ też [url=http://www.bgz.pl/dla_ciebie/operacje_dewizowe/transfer_srodkow.html#tabs=1][link][/url]
O ile dobrze pamiętam, to nie każda placówka wydawała. Chyba, że coś się zmieniło.;)
super szpeca od komputerow mi potrzeba
odpalam netbooka i mam czarny obraz swieci sie dioda wifi oraz dioda od przycisku wlacznaia, wiatrak sie kreci dysk tez, ale komputer juz zostaje w takm stanie i nie da sie go wylaczyc nawet trzymajac przycisk zasilania ponad 5 sek, tylko wyjecie baterii dziala
natomiast bez baterii podlaczony do zasilania wlacza sie normalnie
pytanie uwalone cos w netbooku czy bateria ?
Czy ktoś jest mi w stanie powiedzieć, która krakowska biedronka sprzedaje Carlsbergi???? 2,20 to bardzo dobra cena za to piwo. Na Wrocławskiej, koło Matecznego, koło GK i na Oświecenia nie ma. Na Piastowskiej w ogóle nie ma alkoholu.
Jak ktoś gdzieś widział to bardzo proszę o info :)
A ktos ostatnio szkalowal watek o Gruponie ,ze tylko alcohol......a tu taki spragniony kibic umiera.
Pomozcie !
Siema,
Znacie jakiegos taniego adwokata w krakowie ??
Mam pytanie. Korzystał ktoś ostatnio z usług Poczty Polskiej? Zauważyliście opóźnienia w swoich przesyłkach?
nowa linia samolotowa na trasie KRK - GDA: http://www.oltexpress.com/
bilety od 99 zł
Ponawiam - Wysyłał ktoś ostatnio lub oczekiwał ktoś listów za pośrednictwem Poczty Polskiej? Zauważyliście opóźnienia? To bardzo ważne dla mnie. Prosiłbym o popytanie wśród znajomych, bliskich etc. Z góry dziękuję za pomoc!
Czekałem na dwa priorytety- dostałem od dnia zamówienia po 4 dniach roboczych. Także raczej norma...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)