SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> jak kurier mi przywiezie przesylke to moge przed
> zaplata otworzyc ją i sprawdzic czy to jest to co
> chcialem? co jesli nie?
Możesz, masz do tego prawo.
-
-
PYTANIA I PORADY!!
A ja mam taką małą prośbę....
Piszę, a raczej będę pisała niebawem jak wreszcie się za to zabiorę, pracę licencjacką na temat 'kampanie reklamowe piwa w Polsce' i nie bardzo wiem jak mam napisać konspekt do tej pracy,a pasowałoby go wreszcie oddać promotorowi...
Jeżeli ktoś ma konspekt pracy dyplomowej na jakikolwiek temat to byłabym wdzięczna za podesłanie, chciałabym mniej więcej zobaczyć jak to ma wyglądać... :)
lidka2305@gmail.com
o i ja mam pytanie. Czy ktos kiedys oprawial koszulke sportowa w zaszklona rame? Zeszlem pare warsztatow ktore zajmuja sie oprawa obrazow w ramy ale oni tego nie robia(jakis stelarz potrzebny czy cus)Moze ktos wie kto sie tym zajmuje?
Ps. Oczywiscie chce oprawic koszulke Cracovii.
tez Cie natchnelo jak zobaczyles swira w tvn'ie?:D
http://www.leroymerlin.pl/produkty/antyramy,1243233126.html?1243233026-pi=2
Nigdy nie oprawiałem koszulki i nie wiem jak to zrobić, ale też się do tego przymierzam :)
A ja bym chciał usztywnić szalik, niósł bym go na mecz jak deskę na barq. Co mam w tym celu zrobić?
MicHuMP Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> http://www.leroymerlin.pl/produkty/antyramy,124323
> 3126.html?1243233026-pi=2
>
> Nigdy nie oprawiałem koszulki i nie wiem jak to
> zrobić, ale też się do tego przymierzam :)
dzieki ale to chyba nie to- chce wybrac ladna rame a wogole nie moge znalezc w Krakowie kogokolwiek kto sie tym zajmuje(wstyd juz 2lata tak mi schodza)
Geos- ja cie prosze- ja powaznie pytam(to jest szczegolna koszulka) Na noc usztywnij co masz w spodniach a nie szalik......
Ale masz problem Izbik. kupujesz ramę, lub antyramę, wkładasz na dechę (czy co tam jest zamiast dechy) koszulkę (ułożenie i stylizacja, to kwestia Twojej fantazji), przykrywasz szkłem i mocujesz je do dechy (czy co tam jest zamiast dechy).
Problem pojawi się, jeśli wykoncypujesz sobie ramę w kształcie koszulki :), albo jakbyś nadmuchaną piłkę z autografami chciał oprawić...
duzo mi nie pomogles- to ma byc profesjonalnie! Ten "obraz" ma byc w waznym punkcie na scianie(w warsztatach nie umieli a co dopiero ja)
Warsztaty to są o dupe rozbić. Chodziłem by oprawić puzzle, to skończyło sie tym ze teraz jak potrzebuje to w sklepie dla plastyków na Pijarskiej zamawiam anty-ramę, z reguły, na wymiar. Ramy też maja, a założenie faktycznie wygląda tak jak to Iniemamocny opisuje. Idziesz do sklepu, oglądasz jak to się dokładnie montuje i zamawiasz co potrzeba. Możesz też wrzucić koszulke w anty rame i do szkła przykleić ramkę osobno, czy to drewnianą wymyślnie zdobioną czy z jakiegoś innego materiału. [i]"ułożenie i stylizacja, to kwestia Twojej fantazji"[/i]
dzieki -ale cos z tym przyklejaniem to nie bedzie chyba tak, podpisy zawodnikow mi sie rozpuszcza!( no moze i Stefcia podpisu bym nie zalowal)
Jakie przyklejanie? Co najwyżej ozdobnej ramki w koło do anty ramy. Tak to koszulka sie trzyma na docisku a nie na przyklejeniu. Izbik bo mi po glowie chodzi (chyba jeszcze mnie susz trzyma) ze chcesz to nie na leżaco układać, a na wisząco
Dzieki Bart...
może ktoś polecić dobrą stronę do ściągania wszelakiej muzyki ?
z góry dziękuje
wrzuta.pl + zrzuta.eu do pojedynczych, do całych płyt: exsite.pl
www.mp3.teledyski.info
Witam
Mam problem....zmianiałem wycieraczki a arczej pióra w aucie i oczywiście mój świetny 6 smysł nie przewodział że jak sa postawione do góry same te haki na pióra(nie mam pojęcia jak to sie nazywa) to jest ryzyko że zasprężynują.....no i teraz mam pytanie czy firma ubezpieczeniowa pokrywa takie szkody?czy pokryją i potem pojadą mi po zniżkach?
nie pokryja.
to szybko stracilem zludzenia...
dzieki K-S-C
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)