Wejdziesz na kazda. Tez mam trzy karty ;)
-
-
PYTANIA I PORADY!!
ok dzięki ronnie79
Wejdz tu:
inhead.pl
Napisz maila do nich, podpisz, ze dostales wiadomosc ode mnie i dostaniesz dobra cene. Jak cos to posz priv
lambadia, dzięki za informację, już znalazłem.
ktoś się zna na antykach lub zna kogoś kto może prowadzi jakiś antykwariat z meblami, ewentualnie jest pasjonatem i mógłby odpowiedzieć na parę pytań, związanych ze "starymi" meblami ? :-)
szukając funduszy na zakup nowej fury przegrzebałem piwnice i znalazłem sporo znaczków. zastanawiam się kto mógłby mi określić czy są coś warte?
Filatelista, na przykład przy hotelu Europejskim przy dworcu. Albo sam znajdź na necie katalog czy allegro i sprawdzaj.
ok czyli szukac po gosciach. myslalem ze moze ktos kogos zna?
czasem sie zastanawiam czy ten temat istniałby beze mnie :)
kolejne: w zwiazku ze w zasadzie kupilem nowa fure to zastanawiam sie z kim pisac wspolwlasnosc. dziadkowi skoczyly skladki ze wzgledu na wiek (powyzej 70 iles chyba skacze?) no i mam mame ktora od lat ma prawko ale w zasadzie to niewiele aut bylo na nia zarejestrowane. nawet bez wspowlasnosci jedno autko ktorym sie poruszala 15 lat. pytanie brzmi na kogo bedzie taniej ?
6 dni później
Możecie cos polecić bo sprawdzanie co by było dobre to jakoś mi chęci odbiera.
-Oszczędzacz baterii w telefonie, tablecie. To w ogóle działa?
-Jakis menadżer pakietów czy coś jakie są odpalone by można je było kill 'im bez roota.
-Nawigacja działająca w offline.
Oszczędzacze wg mnie to ściema, jeszcze zżerają prąd na swoje działanie.
Wreszcie pokazał się CCleaner na androida, mało miejsca zajmuje i robi co trza.
Nawigacja offline tylko Sygic, próbowałem różne, ta najlepsza, najlepsza i przejrzysta grafika, ostrzega przed wszystkim !
Jakiś bankowiec kredytowiec ciężko pracuje i mi odpowie na kilka pytań na PW?
bankowcy zawsze ciężko pracują ;)
4 dni później
Orientuje sie ktos jakie sa stawki na niskim ZUSie w 2015??
Spoleczne placilem 160,78 a zdrowotne po 270.40
Orientuje sie ktos poile sie bedzie teraz placilo??
A tam przejmujesz sie , to tylko jeden kurs wiecej :D ja tam od czerwca na duży ZUS wchodzę , nawet nie wiem ile to bedzie teraz.
Mi jeszcze 18miechow :D :D
Pozniej bedzie trzeba bedzie cos kombinowac :D
Rejestrujesz spółkę z o.o. :D a potem ją jeszcze możesz sprzedać:D
Było na majcy kiedyś "kombinatoryka", a powinno być na Wiedzy o Życiu czy jak to tam. ;)
4 dni później
Szukam tapicera meblowego - ktoś godny polecenia?
Jak w ogóle cenowo wygląda nowe obicie mebli ekoskórą? Warto się w ogóle w to bawić?
7 dni później
rower stacjonarny, poleci ktoś jakiś model i sklep, budżet 300-600 max
Ma ktos moze jakis wzor o roziwazanie umowy z Solidem?? tzn dokladnie o zrezygnowanie z konserwacji bo baterie sam sobie wymienie a policzyli za pol roku konserwacji 190zl :O
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)