[quote=J&B]
Wie ktos moze co to znaczy i czym jest spowodowane? Bo od wczoraj chcialbym wyslac posta i to mi wyskakuje...
(...)
[/quote]
Tez tak mialem i myslalem, ze to cos z serwerem itp. no i przepadło. Okazuje sie, ze to taka celowa blokada zeby wpisywali sie tylko Spartanie: krótko i zwięźle. ;)
-
-
PYTANIA I PORADY!!
4 dni później
wracajac do tych aparatów jeszcze to upatrzylem cos. czy czulosc iso z zakresu 80-16000 to jest 'cos' czy nic? w tym zakresie cenowym rzecz jasna
gentlemen Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Danton Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > pytanie lamerskie
> >
> > gdzie kupie martensy lub buty w ten
> > deseń........
> >
> > oczywiście chodzi mi o sklep stacjonarny
>
>
> Kiedyś sklep HD w Galerii Krakowskiej miał sporo
> butów z ofert doktora.
chwale się.... dziś kupiłem klasyki doktora:))
SaNtO Napisał(a):
> wracajac do tych aparatów jeszcze to upatrzylem
> cos. czy czulosc iso z zakresu 80-16000 to jest
> 'cos' czy nic? w tym zakresie cenowym rzecz jasna
dobra czułość - generalnie im mniejsza tym lepsze jakosciowo zdjecie, a jej zwiekszenie pozwoli Ci zrobic zdjecie w gorszym swietle, ale jakosciowo bedzie slabo - bedzie sniezyc :)
Danton Napisał(a):
> gentlemen Napisał(a):
> -----
> > Danton Napisał(a):
> >
>
> > -----
> > > pytanie lamerskie
> > >
> > > gdzie kupie martensy lub buty w ten
> > > deseń........
> > >
> > > oczywiście chodzi mi o sklep stacjonarny
> >
> >
> > Kiedyś sklep HD w Galerii Krakowskiej miał
> sporo
> > butów z ofert doktora.
>
>
> chwale się.... dziś kupiłem klasyki doktora:))
A to gratulacje. Ja zawsze z butów ulicznych bardziej byłem przywiązany do tradycyjnych glanów, ale też niedawno myślałem, żeby w martensy zainwestować. Może na wiosnę. :)
chooj z doktorami ja chce cockneye ale to juz chyba niemożliwe
O takich mówię http://rockmetalshop.pl/product-pol-18870-glany-COCKNEY-3-dziurki-czarne.html
ja mam glany w wersji nike
do rzutu młotem :)-D
A mi kiedyś typ w NH powiedział, że by się wstydził takie coś na nogi założyć...
Coś w tym jest i chyba wolę TLXy od Steel'i. Nie ma co porównywać - mają różne przeznaczenie.
23 dni później
Mam straszne problemy z wypłatą odszkodowania z Axa Direct i mam zamiar to gdzieś zgłosić. Stłuczkę miałem pod koniec lipca i do tej pory się sprawa ciągnie. Ogólnie najpierw zgłosiłem sprawe do mojego ubezpieczyciela czyli PZU ponieważ oferowali, że oni mi wypłacą pieniądze a później reszte sami załatwią z Axą. PZU odmówiło wypłaty, zgłosiłem bezposrednio do AXA, poprosili aby PZU przesłało do nich zebrane dotychczas dokumanty (oględziny, wyceny, itp). Likwidator z PZU zapewnia mnie, że wysyłał maile, dostałem rowniez od niego potwierdzenia wysłania. Jakiś miesiąc temu dokumenty zostały wysłane listem, ale AXA cały czas twierdzi, że NIC NIGDY DO NICH NIE DOSZŁO. To tak w duuużym skrócie. Znacie jakies sprawdzone firmy/kancelarie adwokackie, które zajmują się takimi sprawami?
Pytanie świąteczne - gdzie w Nowej Hucie(ew. Prądnik, Czyżyny) kupię żywą choinkę za dobrą cenę?
5 dni później
Kupie gdzies dzis Fife 15 na Ps3 nowa ? Bardzo pilne !
8 dni później
http://sportowacracovia.files.wordpress.com/2011/03/stadion-cracovia-krakc3b3w.jpg
Mógłby mi ktoś podesłać linka do tgo zdjęcia w dobrej rozdzielczości?
PILNA SPRAWA
Pisz do Rocka bo to chyba jego pstryknięcie o ile kojarze.
Mam pytanie. Czy ktoś wie jak zrobić żeby podpis dodawał się automatycznie i nie trzeba było za każdym razem klikać w okienko?
Panel sterowania - Ustawienia forum
Dzieki:)-D
Czy ktoś korzystał z usług tej firmy, jeśli tak to proszę o opinie.
http://www.czekipodatkowe.pl/
Polecacie inne opcje np przez banki ?
4 dni później
Chciałbym wypozycjonować stronę internetową. Potrzebują sprawdzoną osobę/firmę, która wykona to dobrze i za dobrą cenę. Może Macie jakieś doświadczenie w tym temacie?
ja jedynie wiem co warto robić na stronie, żeby przyniosło skutek w sensie zarządzania treścią strony. moją wypozycjonowałem w pół roku ale to też na darmowym serwerze o dużej popularności więc może było łatwiej?
dobra do sezonu jeszcze trochę czasu powinienem dostać odpowiedz.
sytuacja jest taka-kiedyś zgubiłem KK,wyrobiłem duplikat który znowu zgubiłem:) więc wyrobiłem trzeci a tamte dwie przy sprzątaniu znalazła mi moja kobita w półce ale pomieszała przypadkowo z tą trzecią.i teraz pytanie czy wejde na każdą z tych kart czy musze wziąć wszystkie trzy i sprawdzić?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)