Filtar szukaj w elektrycznych albo MM lub Saturn.
Telefon ucinasz wtyczkę i zakładasz nową na klika. W każdym komputerowym za piwo ci to zrobią albo za dziękuje.
-
-
PYTANIA I PORADY!!
Ewentualnie możesz gadać przez modem analogowy a dodatkowo całkiem gratis masz możliwość wysyłania i odbierania faxów :) Gdy jeszcze miałem linię z netii używałem DeskPorte56kbps. Co do linii telefonicznej od strony BORSCHT najpierw do linii podłączasz modem adsl a następnie przez filtr urządzenia abonenckie takie jak telefony, faxy itp. Chodzi o to, ze filtr ten tłumi harmoniczne sygnałów audio w wyższych cześciach pasma, gdzie przesyłane są dane. Brak tego filtru powodować będzie zrywanie synchro przez modemy. A wtyk to nie "na klik" tylko RJ11.
5 dni później
Kto nas wqrwial na boku prawej pomocy ten z L. (1-3) niee kucharczyk, nie rybus tylko ten...
?
Kosecki? ;)
Z tego co pamiętam to on się trochę nasłuchał.
tak Kosecki.
racja, troche z trybun bluzgow na niego polecialo
ale ja bym go wykupil z Legii, tylko pewnie drogi?
sorry to tez powinno isc do watku transfery
pytanie lamerskie
gdzie kupie martensy lub buty w ten deseń........
oczywiście chodzi mi o sklep stacjonarny
Był taki sklep koło mc Donalda na Floriańskiej, ale nie wiem czy jeszcze istnieje
A ja mam pytanie dotyczące Cockneyów , co sie z nimi stało ??? bedą jeszcze robić buty czy to już jest ostateczny koniec.
Danton Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> pytanie lamerskie
>
> gdzie kupie martensy lub buty w ten
> deseń........
>
> oczywiście chodzi mi o sklep stacjonarny
Kiedyś sklep HD w Galerii Krakowskiej miał sporo butów z ofert doktora.
poszukuje jakiejs cyfrówki z górną granicą 300, przy kocie 400 zł.
potrzebna głównie do fotek przedmiotów na portale i fajnie jakby dała radę w sporcie trochę. zdjęcia w ruchu. ktoś coś?
Takie coś teraz to sie smartfon nazywa. W tej cenie to nic przyzwoitego nie dostaniesz co było by lepsze od tego co dają obecnie średnie smartfony.
jak cyfrówki maja po 14 mln pixeli to wiecej niz w sredniej jakosci smartfonach to sądzę, że mogą mieć ciut lepsze osiągi
S3 ma 8 aparat za 300 ma 16. Dla mnie jeden pieron zwłaszcza jak się wielkoformatowo nie drukuje czy profesjonalnie nie bawi.
tylko ze S3 kosztuje więcej niż 300.
to może inaczej :) na co zwracać uwage bo powszechnie uwaza sie ze pixele. ale te jak juz kiedys udalo mi sie uslyszec nie przekladaja sie bezposrednio az tak bardzo na jakosc zdjec.
chce miec osobne urzadzenie do zdjec wiec daj jakiegos tipsa :) wiem ze do sportu to jakas czulosc iso ma znaczenie. a jak chodzi o jakies ekspozycje przedmiotow? ilosc kolorów?
Wie ktos moze co to znaczy i czym jest spowodowane? Bo od wczoraj chcialbym wyslac posta i to mi wyskakuje...
[b]Phorum Database Error
Sorry, a Phorum database error occurred.
The error message has been written
to the phorum-sql-errors.log error log.
Please try again later![/b]
Prawdopodobnie chcesz wysłać dużą ilość skopiowanego z innej strony tekstu. Jest na to rada:
1. Wyślij post o treści: "..." (dosł. trzy kropki lub cokolwiek wpisane z klawiatury)
2. Następnie wejdź do edycji wiadomości i tam wklej tekst o który Ci chodzi.
W ten sposób bez problemowo zamieścisz treści, o które Ci chodzi.
Ok dzieki.. Jest tak jak mowisz, bo pisalem posta w Word'zie
BartAcid Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> S3 ma 8 aparat za 300 ma 16. Dla mnie jeden pieron
> zwłaszcza jak się wielkoformatowo nie drukuje
> czy profesjonalnie nie bawi.
telefon moze miec i pierdyliard pikseli a i tak nie zrobi zdjecia jak przeznaczony do tego aparat.
Generalnie cyfrówki w takim przedziale nie różnia sie za bardzo od siebie, wiec cokolwiek weźmiesz bedzie dobrze - Canon, Panasonic, Sony i na pewno zrobia lepsze zdjecia niz telefon :)
za taka cene szalu nie bedzie wiec ani w ISO ani w zoomie przebierac nie bedziesz :)
pierwszy lepszy:
http://www.euro.com.pl/aparaty-cyfrowe/canon-ixus-145-czarny.bhtml
Czy ja wiem czy średni mądrytelefon nie jest w stanie z tanimi cyfrówkami konkurowac (jakis tam mały optyczny zoom mają więcej) do upamiętniania wydarzeń z życia i zdjęć na aukcje. Generalnie dopiero teraz Santo powiedział, że chcec osobne urządzenie.
Generalnie jestem zdania, że urządzenie jest stworzone do czegoś konkretnego, a co jest do wyszystkiego to jest do niczego.
przede wszystkim ma lepsza optyke, zoom ma optyczny a nie cyfrowy ktory mocno szumi obrac, i czesto ma opcje makro - do zdjec na aukcje idealnie, a tryby fotografowania - spor czy w ruchu tez pomagaja zlapac odpowiednie ustawienia.
i tak jak piszesz co do wszystkiego... ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)