Nie przesadzajmy z chwaleniem w tym meczu zawodników.
Czytam tu pochwały dla Nowaka, Wasiluka, Klicha, Snadnego.
Gdyby dobrze zagrali to nie przegralibyśmy 0:3. Jedynie to mogę się
zgodzić co do Nowaka, bo on jako jedyny zagrał z ambicją.
Widać teraz, że strategia obrana przez Klub wprowadzania do zespołu
młodzieżowców nie jest skuteczna. Wyraźnie nie radzą sobie w Ekstraklasie.
Ten cięzki wózek są na dzień dzisiejszy według mnie w stanie popchać jedynie
doświadczeni zawodnicy jak Nowak, Pawlusiński, Moskałam, nawet i Radwański, czekam na powrót Barana. Młodzi nie poradzą sobie z tym wyzwaniem, żeby wyciagnąć Cracovie ze strefy spadkowej. Dzisiaj nie dysponujemy aż tyloma doświadczonymi zawodnikami, żeby
w składzie nie musiał się znaleźć jakiś młodzieżowiec, ale w tym momencie jak dla mnie powinno ich być jak najmniej.
Bardzo dobra decyzja Płatka o odsnunięciu od osiemnastki meczowej Krzywickiego i Szeligi.
-
-
[mecz] GKS Bełchatów - Cracovia 7 listopada 17,45
Ja nie widzę powodów do pochwał dla zawodników. Wyznaję zasadę, że 0 punktów = 0 pochwał.
tofi! Masz 100 % racji w tym co napisałeś!!!!
Ja bym jeszcze dodał,że potrzebne są i to już wzmocnienia.Przynajmniej jeden klasowy napastnik i jeden rozgrywający pomocnik!!!
T Y L K O P A S Y !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Coz,chyba trzeba bedzie powoli pogodzic sie ze spadkiem.W przerwie zimowej musza nastapic solidne wzmocnienia zeby od razu wlaczyc sie do walki o awans w kolejnym sezonie.
Yaro1984 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Coz,chyba trzeba bedzie powoli pogodzic sie ze
> spadkiem.W przerwie zimowej musza nastapic solidne
> wzmocnienia zeby od razu wlaczyc sie do walki o
> awans w kolejnym sezonie.
Wybacz ale to wyjatkowe chrzanienie to co napisałeś. Po ewentualnym (TFU...TFU...)spadku to nastapia powazne osłabienia drużyny bo Klubu po stracie pieniedzy z C+ nie bedzie stać na wysokie kontrakty Polczaka , Barana, Wasyluka , Milosevica itd...
Jak spadniemy to bedziemy grać Dudzicem, Klichem , Urbańskim i kilkoma innymi z obecnej ME!
Filipiak to nie Cacek. Nie dosypie pół miliona z kieszeni na Robaka.
Dlatego trzeba walczyć o ratunek do ostatniej możliwej szansy!!!
Dlatego kto może a nie przyjdzie we wtorek dopingować drużynę w meczu z Arką to "d..a" nie Pasiak.
dokladnie Khalid dobrze mowi , kto nie przyjdzie ten przyszlosc klubu ma w dupie
mecz z Arka o wszystko , wygramy to przeskoczymy Lks , dzis lodzianie w dupe dostaja z Wisla oni maja 9 pkt my 7 pkt wiec powinno byc oki
Piast tez przegra
Khalid Napisał(a):
-------------------------------------------------------
..........> Dlatego kto może a nie przyjdzie we wtorek
> dopingować drużynę w meczu z Arką to "d..a"
> nie Pasiak.
..............
My stali bywalcy wiemy ze mamy przyjść na mecz ale wszystkowiedzacy guru jak dałby bilety po 5 zeta to by chyba duzo nie stracił /słupki, słupki/ finansowo . Widać ma to w dupie czy spadniemy czy nie.
"piłkarze mogą spaść, byleby słupki nie spadły" ?
:(
nie chce krakać ale jak spadniemy to spadnie i guru ze stołka i po zamieszaniu zaczniemy od C klasy z czysta kartą ale bez wszystowiedzacego guru i jego łachy
A miało być tak pięknie...
k u r wa przeciez wkoncu nie buduja stadionu dla druzyny 4 ligowej
A kto wie czy wybudują?
a kto ma wygrac z Arka ten slaby Snadny ,wolny Dudzic czy bez formy Witkowski .proponuje aby sklad ustalil Pawlus 17 z Toffim oni to zrobia najlepiej aby przegrac znow 3-0
max110 podobno miales wracac na swoje forum , po co tu siedzisz?
Po powtórkach w kanale: czy ktoś ma jeszcze wątpliwości co do karnych dla ichnich i gola dla nas?
ja (po powtórce) upieram się przy swoim: [b]jeden[/b] karny dla BOT (za faul Polczaka), ręka Poliego była po wcześniejszej ręce bełchatowianina i powinien być wolny z 25 m dla nas (zresztą tej sytuacji w C+ [b]też[/b] się nie czepiali drugi raz, w odróżnieniu od faula). Dalej twierdzę, że wystawianie nieogranego po kontuzji Piotrka, zamiast jako tako zgranego z Tupalem Siemiona II - było dużym blędem trenera.
Gol oczywiście był - tu nie ma najmniejszych wątpliwości. I to wypaczyło wynik meczu. Bo 1:1 byśmy dowieźli (fakt, że wtedy ubocianie mogli by płakać o ten jeden - jak najbardziej słuszny - karny. Ale karny to niekoniecznie bramka. Olszewski już w I lidze 3 karne obronił.)
Dyskutowałbym także nad trzecim golem - chyba był lekki spalony w momencie podania,ale tu powtórki z boku nie dali (tylko z przodu). Zresztą to akurat bnez znacenia czy 0:2 czy 0:3 - i z tego, i z tego już by się i tak nie podnieśli.
Po powtórkach - zmieniam natomiast zdanie na temat najsłabszego (IMHO) zawodnika naszej drużyny w tym meczu - chociaż też jest na K. (i jest idolem części forum)
Ciekawe było jeszcze jedno. Pokazali w Canal + akcję Nowak - Garguła a w okienku jednocześnie akcję ze sławetnego meczu z Polonią. Z jakże słusznym komentarzem: [b]Niczego się Cracovia nie nauczyła[/b]
wprawdzie ostatni element (sam strzał) był inny, ale reszta (tzn wzorcowe ogranie prostym zwodem Wasiluka i brak stoperów przy nadbiegającym środkowym) - identyczne
----------
TD - odbierz "normalnego" (nie forumowego) maila
[i]Dalej twierdzę, że wystawianie nieogranego po kontuzji Piotrka, zamiast jako tako zgranego z Tupalem Siemiona II - było dużym błędem trenera.[/i]
Tak, to był duży błąd. Jestem tego samego zdania.
Jak podaje oficjalna strona Cracovin i jak widac na zamieszczonej tam fotografi bramka na 1-1 była zdobyta prawidlowo, piłka przekroczyła linie bramkowa całym obwodem!
Tak więc zostalismy okradzeni!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)