z tych co sa nr.1 ale szczerze to projekty nie powalaja na kolana
-
-
Flaga hokejowa - wolna dyskusja
chyba też byłbym za 1 ale tak jak napisał dev flagi na kolana nie rzucają i nie wiem czy robienie na szybko flagi to najlepszy pomysł...
jedyneczka jak w morde strzelił ! ale moze cos tkaiego hmm jak to okreslic cos takiego kopiacego... wiadomo cooc chodzi bo te trzy co sa takie zimne..
Wątek zaraz będzie miał rok, a tu wybrzydzacie, że po roku jakoś tak nic wybrać nie można.
Tak to jest, że jak wreszcie ktoś się weźmie do konkretnej roboty, to się zaraz pojawiają głosy, że możnaby lepiej. Możnaby, ale jakoś nikt się do tej pory nie kwapił.
1
rmszar Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Wątek zaraz będzie miał rok, a tu wybrzydzacie,
> że po roku jakoś tak nic wybrać nie można.
>
> Tak to jest, że jak wreszcie ktoś się weźmie
> do konkretnej roboty, to się zaraz pojawiają
> głosy, że możnaby lepiej. Możnaby, ale jakoś
> nikt się do tej pory nie kwapił.
No dobra może i masz rację... na następnym hokeju można uruchomić puchę...
Następny hokej jest w środę, nie wiem, kto będzie z puchą latał, bo chyba spora część takich osób, które by mogły z puszką latać, będzie w Kobylinie.
no dobra nawet nie przyszło mi do głowy że ktoś może pomyśleć że już w środę ;) Czyli na najbliższym nie w środę...
Wśród przedstawionych projektów najlepszy wydaję się pierwszy
1 z hasłem z 2
Też mi się tak wydaje że pierwszy najlepszy:D
Jak mam głosować to [b]1[/b] z hasłem z drugiego projektu. Czacha OK, nic nie zmieniać! Niech zadecyduje większość i nie zmieniajmy już nic, bo tylko przedłuża to czas realizacji projektu.
1 jak nic!
1 z hasłem z 2.
Jak by taka flaga się bez głosowania ukazała to by było, ze wypas na maxa i nawet by sie innych projektów rozkminiać nie chciało.
Projekt nr [b]1[/b] :D
BartAcid Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jak by taka flaga się bez głosowania ukazała to
> by było, ze wypas na maxa i nawet by sie innych
> projektów rozkminiać nie chciało.
Następną rozkmini się w konspiracji, a jak wszystko będzie pozałatwiane to rozpocznie się zbiórkę na flagę - niespodziankę.;)
jestem za 3
jeszcze jedno miejsce do wyceny flagi: http://www.szaliki.com/flagi2.php
flaga - 1 hasło -2
Chyba sobie jaja robisz Dementor.
Jak juz to prędzej http://www.bytovia.pl/flagi/i, materiał albo ortalion tak jak Właściwa Strona tylko nie wiem czy tam maja taki materiał.
Tylko nie druki, proszę Was.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)