hasło dobre i mysle ze kosiur flaga bedzie
-
-
Flaga hokejowa - wolna dyskusja
Najlepiej hasło z projektu DSS.
A po co hasło? Ten projekt który wkleił Porzo jest elegancki i nie potrzebuje hasła. Ewentualnie jak już musi być to najlepiej nie rymowane na górze LUB na dole flagi a nie po obu stronach. Mam nadzieje że obejdzie się bez jakichś tępych rymów w stylu sąsiadek zza błoń (np. jak mieli na vlepkach: Nowa Huta - tylko wisła rządzi tutaj :D)
Porzo - zamiast flagi i dałbym hokeiste, a zamiast herbu po prawej czache w kasku, a na środku to:[IMG]http://img27.imageshack.us/img27/3578/herbik.jpg[/IMG] (motyw z flagi krwinki, tylko bez piłki - jak co to mam w corelu więc mógłbyś zmienić kolor wieńca) :)
tylko Porzo jak poprawiasz projekt, to zostawiaj poprzedni a ten z sugestiami wklejaj jako nowy
i ze znakiem kurwa jakimś wodnym czy cos wszystko wrzucac co pokazujecie
Witam, będzie może jakieś nowe graffiti na tych ściankach pod trybunami??
Projekty Porzo jak zawsze na wysokim poziomie :D
QrdvAnóW Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Witam, będzie może jakieś nowe graffiti na tych
> ściankach pod trybunami??
Nie sądzę by była taka możliwość! Na dawnej hali zgodzili się bo to była ruina a graf ozdabiał "co nie co" obskurne wnętrze lodowiska. W tym wypadku chyba marne szanse na tego typu twórczość.;)
Mam nadzieję że nie skończy się tylko na projekcie
Wybierzmy projekt....a chłopaki z STC zapewne udostępnią nr. konta do wpłat.
tak chyba najprościej.
Numer konta bankowego to jeszcze nic! Pytanie, czy ktoś zajmie się produkcją i wożeniem na mecz?!
z produkcja to nie problem. reszta do uzgodnienia
No w sumie tak, problemem jest tylko kasa, to producenci zabijają się o klientów. :) I ciekawi mnie, czy uzbieralibyśmy hajs na tą fane?! Dużo osób deklaruje na forum, że dorzuci się, a jak będzie w praktyce to się okaże!
więc wybierzmy najlepszy projekt i martwmy sie później
Tylko żeby ta flaga była szyta a nie jakiś drukowany baner :D
Kuba_KSC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Tylko żeby ta flaga była szyta a nie jakiś
> drukowany baner :D
No zgadzam się z Tobą, oby była szyta:D
Najlepiej żeby miała debiut jeszcze w tym sezonie:D jakie mniej więcej by miała wymiary?
Marcinie- STC prowadzi pełną księgowość, więc to udostępnienie konta nie jest takie proste. Ale oczywiście możemy spokojnie przedyskutować tą kwestię, w końcu założenie rachunku bankowego dzisiaj to żaden problem.
bardziej mi chodziło oto że jak ktoś wiarygodny konto udostępni to ludzie bez oporu by wpłacali.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)