Dlaczego Drumlaka???
Przeciez on ma kontrakt tylko do kończa czerwca ,więc co najwyżej nie pogra w tej rundzie.
-
-
Artur Płatek musi odejść!
Właśnie, Milo nie gra a trzeba mu płacić, mu tracimy frajerskie bramki; i gdzie tu sens?
mnie zastanawia tylko czemu zawsze w derbach kazdy trener robi idiotyczne zmiany?
Trener Płatek musi odejść???Ale chyba od obrony strefą!!!!!
Reszta jest za...jebista!!!Kilka takich akcji jak wczoraj nie widziałem w żadnych derbach odkąd weszliśmy do ligi!!!
Pod wzgledem sily ofensywnej wygladalismy w tym meczu bardzo dobrze, zwazywszy klase (sportowa) przeciwnika. Kilka akcji takich, ze palce lizac.
Tylko obrone przemodelowac.
RECE PRECZ OD PŁATKA!!!
Milosevic nie byłby żadną receptą na wczorajsze derby.Gole które padły wynikały ze słabości boków obrony i braku asekuracji.Po bokach objeżdzali nas bezlitośnie i stąd wynikały potem błędy i cały ciąg nieszczęść.Mecz przegraliśmy wczoraj w przodzie.
wisła jest jak karaluch jak go nie zadepczesz to odżyje i cię zje.Takie sytuacje jak ta Pawlusińskiego na 2-0 ,Nowaka przy 1-1 i Nowaka przy 1-2 należy wykorzystywać.Wtedy ten karaluch już by sie nie podniósł.
Druga rzecz -jesteśmy drużyną grzecznych chlopców.wisła wyszła na 2 połowe z pianą na ustach ,by za wszelka cenę nas zgnieść.Nasi zwyczajnie pękli .Co to za derby jak raptem mamy 3 zółte kartki przypadkowe i cackamy się z tymi sk......dąjac się zdominować.Na derbach trup powinien padac gęsto i nawet jak się wtedy przegra to można swoim kibicom spojrzeć w twarz (że te k.... mendy wyszrpali te punkty ,ale nie za darmo tylko za cenę bezpardonowej wali do upadłego ,kartkek ,kontuzji ).
O to mam pretensje do Platka że w przerwie powinien odpowiedno drużynę zmotywować by wyszli na boisko jak na bój na śmierć i życie z największym wrogiem .Ta k..... małecka powinna być po wyminięciu Kuliga wycięta równo z trawą.
100% racji Potter. nasi coponiektorzy wygladali, jakby chcieli prosic grojow z gts o koszulke z autografem.
12 dni później
czym prędzej tym lepije.
beznadziejne zmiany, poprzedzone beznadziejnym wystawieniem skladu. Uparty jak majewski wystawia PAWŁA NOWAKA na ofensa chociaz nie sprawdza się tam w żadnym stopniu. Ma w kadrze Kostrubałe i Klicha ktorzy jeszcze nie powąchali murawy. Ma Murawskiego, zamiast niego gra Karwan, wiec poco bylo go sciagac jak mial byc kluczową postacią?
beznadziejnie przygotowani pilkarze, jak na dloni dzisiaj bylo widac ze Plastik i Szeliga są do zmiany od początku drugiej połowy, poprostu słaniali się na nogach, coś tu jest nie tak.
kompletny brak formy Barana, z czego to wynika? kto za to odpowiada? i dlaczego dalej gra?
Kosturbała i Klich Nas nie zbawią ale niech zagrają jeden cały mecz byś się przekonał ...
SaNtO
a kiedy Plastik grał?
Od dawna jest cieniem zawodnika.
Mecze z jego udziałem można podzielić na dwie kategorie.
te w których strzela bramki i te w których nie.
więcej jest tych drugich.
a co te mecze łączy?
ano to , że on gra c.h.u.j.a
azurro Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> SaNtO
> a kiedy Plastik grał?
> Od dawna jest cieniem zawodnika.
>
> Mecze z jego udziałem można podzielić na dwie
> kategorie.
> te w których strzela bramki i te w których nie.
> więcej jest tych drugich.
>
> a co te mecze łączy?
>
> ano to , że on gra c.h.u.j.a
moge tylko przekopiowac posta, dokladnie to samo obserwuje mecz w mecz.
Kostrubala albo Klich nas wlasnie zbawią, niech zagrają 90 minut w nastepnym meczu,i wygramy napewno, jesli przegramy to biorę to na siebie i moge dostac 1906 pasów na goły tyłek. pod warunkiem, że nie bedą grali w pierwszej 11 goscie ktorzy na to nie zaslugują.
Cabaj- Kulig, Tupalski, Murawski(jesli nie bedzie Polczaka), Derbich- Kłus, Szeliga- Sasin, Kostrubała(Klich), Nowak(na lewej!!!!)- Ślusarski(Witkowski-kto sie go pozbył? zostalismy bez alternatywy)
Nowak sobie nie radzi z bagażem 150 spotkań w Ekstraklasie, z asystami i bramkami od początku rundy wiosennej. Natomiast Kostek, który cały rok się leczył i Klich, który nie powąchał prawdziwej presji jeszcze mają nas zbawić :) Życie to nie FM :)
Murawski nie gra, bo na razie Karwan wygrywa rywalizację w składzie. A rolą Murasia było dzisiaj wywieranie presji na liniowym ;]
Plastik dzisiaj pływał, ale Sławek? Poza tym nie jesteśmy naprawdę mocną ekipą z zapasem punktów, by pozwolić sobie nie liczyć na kropnięciu Plastika z dystansu.
Baran kompletnie bez formy? Może ja mam różowe oczy.
to ja mam pewnie różowe.
kiedy on kopnął celnie z dystansu?
a te jego dośrodkowania...
weź przestań
Majewski był lepszym trenerem .
mknacylopez Napisał(a):
-----------------------------------------------------
>
> Baran kompletnie bez formy? Może ja mam różowe
> oczy.
Różowych oczu może nie, ale chyba oglądałeś wczorajszy mecz w różowych okularach :D
Niech mi ktoś powie dlaczego Płatek zniszczył w Cracovii Milosevicia ?
Plastik i Baranek najgorsi
A.W.B. Napisał(a):
> Majewski był lepszym trenerem .
od kogo?
Ludzie w czym Majewski był lepszy??? Płatek jest ok!
SaNtO Napisał(a):
> Kostrubala albo Klich nas wlasnie zbawią, niech
> zagrają 90 minut w nastepnym meczu,i wygramy
> napewno, jesli przegramy to biorę to na siebie i
> moge dostac 1906 pasów na goły tyłek. pod
> warunkiem, że nie bedą grali w pierwszej 11
> goscie ktorzy na to nie zaslugują.
>
> Cabaj- Kulig, Tupalski, Murawski(jesli nie bedzie
> Polczaka), Derbich- Kłus, Szeliga- Sasin,
> Kostrubała(Klich), Nowak(na lewej!!!!)-
> Ślusarski(Witkowski-kto sie go pozbył?
> zostalismy bez alternatywy)
ech, Santo, wiem, że jesteś oszołomiony po wczorajszym, ale bijesz rekordy w ilości bredni jakie tu wypisujesz.
Wiem, że dla Ciebie wymarzony skład to drużyna Młodej Ekstraklasy + Majoros i Witkowski, ale obawiam się, że taka ekipa miałaby problemy z utrzymaniem w 2 lidze.
Aha, i śmieszy mnie jedno - zarzucasz piłkarzom brak walki w Derbach (w znacznej mierze słusznie) po czym postulujesz "wypier.d.olenie wszystkich", a jednocześnie jesteś fanem takich "megawalczaków" jak Majoros i Witkowski, którzy bez wątpnienia na derbach wypluliby płuca i rzucili się na psów jak głodne wilki :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)