powinnien odejsc bo od ponad miesiaca (ostani mecz 29 listopada z Jagiellonia) nie wygralismy meczu w lidze!
-
-
Artur Płatek musi odejść!
Wygraliśmy w Sylwka !!!!
raczej w nowy rok
ale nie w lidze, a punkty są nam bardzo potrzebne .. do zwolnienia
Artur Płatek musi odejść :)od pomysłu na obóz w Holandii!!!!
Tam zima i trzeba brać chłopaków na Cypr lub do Espanaaaaaaa!!!!!!!!!!
15 dni później
hop
Hehe Witkowski-fan Club rozpoczyna wojnę ;)
juz byl jeden co mi zniszczyl Gize i Bojara, teraz nastepny bierze sie za Wicia. nie ma na to przyzwolenia
Pan Santo wyrasta na kata Cracovii :D
W kim się nie zakocha, to od razu taki idzie do odstrzału:D
Kurde może Santo na jedną rundę przerzuci się Na Wisłę?
sam sie przerzuc na tą kurwe
Albo jesteś SanTo honoseksualistą,bo Witkowski w sezonie to tylko Henrym zarzucił z Pucharze, a tak to tylko twarzyczką ;) Witkowski ma zacząc biegać, SanTo oglądnij jakiś sparing z nim teraz.
Artur, jeśli gdzieś odejdzie, to 7 lutego na studniówkę ;)
Santo - ale Witkowski nie zrobil niczego, co pozwoliloby go porownywac do Gizy i Bojara. Malo tego - gosc w przeciwienstwie do Bojara dostaje szans od "gnebiciela" i daje dupy raz po raz.
jak go nie weznie na oboz to ten temat juz zawsze bedzie na górze
wiem, że to humanitarne wstawiać się za najsłabszymi, ale Cracovia to nie przytulisko
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> jak go nie weznie na oboz to ten temat juz zawsze
> bedzie na górze
Ciota tlyko w Łęcznej może się odbnudować... jeśli w ogóle....
Santo,,, gdzie jest MAjoros... będziesz męższyzną i odpowiesz mi na t pytanie?... bo ja będę śledził karierę tego hmmm piłkarza - podejmiesz wyzwanie?
Santo, ja się jestem gotów z Tobą spotkac na żywo i założyć o 10 tys zł +. że ARPAD MAJOROS nei podpisze już kontraktu z żadnym klubem pierwszoligowym NIGDY
nie wiem gdzie Majoros wiem ze go nie ma u nas i ubolewam
zapraszam na priv
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)