[quote]Nie ma osobnego parkingu dla autobusów kibiców gości, przyjezdni wysiadają w ogólnodostępnej zatoczce autobusowej przy ulicy Focha, a stamtąd przechodzą przez jeden z sześciu kołowrotków na teren stadionu i dalej do Foyer Sektora Gości . [/quote]
1. To oznacza, że nikt nie przejdzie chodnikiem przy ulicy Focha i na druga stronę stadionu trzeba będzie drałować łukiem przez Błonia.
2. Proszę sobie wyobrazić ile czasu zajmie wyładunek tysiąca kibiców autobus po autobusie plus czas na trzepanie na kołowrotkach. Przez ten cały czas goscie będą na nieogrodzonym terenie.
To jest pewne samobójstwo i gwarancja zamkniętego stadionu po każdym ostrzejszym meczu!
Na Placu Zachodnim jest dużo miejsca i spokojnie można tam zrobić parking dla kilku autobusów. Prośba do STC o wywalczenie tej zmiany.
-
-
Konsultacje w sprawie stadionu
A jeśli sie nie zgodzą to krzesełka moga być ułożone w pasy poziome. Będzie to coś innego niz napis. Moim szczytem marzeń byłyby takie pasy + czarny napis CRACOVIA PANY ;]
FortArt
autobusy beda sie zapewne zatrzymywały jak najblirzej wejsc dla przyjezdnyh to po pierwsze,
po drugie na wisle jest tam samo,sa tylko 4 kołowrotki a działają dwa i jakos wielkich ekscesów nie ma na wejsciu, a maja obok wejscia na swoje sektory
15 dni później
To co z tymi zakropkowanymi siedzeniami ? jestem na NIE
Moze lepiej by bylo na dzisiejszym sektorze C ulozyc wszystkie czerwone siedzonka,wielkie czarne CRACOVIA,lub CRACOVIA PANY i biale cienie,efekt jak na MU,reszta stadionu w pasy
lub
Caly stadion w pasy i na dzisiejszym sektorze C czarne CRACOVIA,lub CRACOVIA PANY
39 dni później
Proponuje odswiezyc temat wzoru z krzeselek. Jakie sa wogole szanse wplyniecia na ostateczny jego wyglad?
8 dni później
Sorry za OT, ale ja chce krzesełko obrotowe i uchwyt na napój ;]
34 dni później
jak sie ma sprawa krzeselek ?
STC prowadzi juz jakies rozmowy z Alpine ?
jest wogole mozliwosc ze beda w Pasy a nie takie kropkowane jak na projekcie ?
tzn nie z Alpine tylko z Estudio Lamela bo to chyba od projektanta zalezy...
Kurczaki... byłem na stadionie w piątek przed radą budowy i mi wypadło z pamięci. :/
obowiazkowo jak na stadionie w Leverkusen , czy tez bardziej znane z kortow tenisowych male ekrany z predkoscia strzalu na bramke
10 dni później
przyznam szczerze że nie śledze jakoś tego tematu,więc może pojawił sie juz taki pomysł. A mianowicie wiele razy pojawiał sie temat selekcji w młynie, wielu osobą, w tym mnie przeszkadzało na starym stadionie że w młynie znajdowały sie przypadkowe, nieświadome tego że są w młynie osoby. A gdyby tak zamiast standardowego podziału na sektory tj. A,B,C itd, zrobić taki ; A,B,C, i jeden wyróżniony inna nazwą np. 'Fanatyczny', wtedy gdy ktoś kupowałby bilet wiedziałby dokładnie że tam siadają Ci najaktywniejsi kibicowsko, do tego aby nazwać tak jeden z sektorów wystarczy chyba tylko dobra wola klubu. Może ktoś ze STC przemyśli to, jest to uważam sensowne rozwiązanie problemu z selekcją w młynie, oczywiście nie rozwiąże go w stuprocentach jednakże myśle że ograniczy on liczbe pikników w młynie. Pozdrawiam ;)
6 dni później
sokół Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> przyznam szczerze że nie śledze jakoś tego
> tematu,więc może pojawił sie juz taki pomysł.
> A mianowicie wiele razy pojawiał sie temat
> selekcji w młynie, wielu osobą, w tym mnie
> przeszkadzało na starym stadionie że w młynie
> znajdowały sie przypadkowe, nieświadome tego że
> są w młynie osoby. A gdyby tak zamiast
> standardowego podziału na sektory tj. A,B,C itd,
> zrobić taki ; A,B,C, i jeden wyróżniony inna
> nazwą np. 'Fanatyczny', wtedy gdy ktoś
> kupowałby bilet wiedziałby dokładnie że tam
> siadają Ci najaktywniejsi kibicowsko, do tego aby
> nazwać tak jeden z sektorów wystarczy chyba
> tylko dobra wola klubu. Może ktoś ze STC
> przemyśli to, jest to uważam sensowne
> rozwiązanie problemu z selekcją w młynie,
> oczywiście nie rozwiąże go w stuprocentach
> jednakże myśle że ograniczy on liczbe pikników
> w młynie. Pozdrawiam ;)
Dobry pomysł!
Niekiedy zdarzają się takie sytuacje gdy ktoś mówi : "siadaj":Dheh
20 dni później
Dla mnie bomba :P
8 dni później
A nie wiecie przypadkiem gdzie bedzie mlyn??
na trybunie za bramka od strony ul. Kaluzy
Dzieki
37 dni później
spikeer Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dobry pomysł!
> Niekiedy zdarzają się takie sytuacje gdy ktoś
> mówi : "siadaj":Dheh
Pomysł faktycznie b.dobry, zwykłe osoby, w tym te które przypadkowo trafiają na stadion wybierają bilety wg klucz cenowego, więc nie trudno się dziwić że trafiają na młyn.
A co do "Siadaj", to na komendę "Siad" to chyba tylko psy reagują ;]
67 dni później
W sumie popieram, dobry pomysł. Ale czy nie trzeba by było "dać" nazwy reszcie?Niektórzy mogliby się czuć niedocenieni i tylko po to aby mieć taki bilet z napisem "fanatyczny" by go kupowali.
142 dni później
Witam ma m pytanie odnośnie krat dzielących stadion na sektory czy po odbiorze zostaną zdemontowane???
tak jak ma mieć to miejsce na stadionie Legi Warszawa,czy jednak one zostaną.
Dziękuje za odpowiedz i pozdrawiam
Idź na spacer. Wdech, wydech... Głęboko...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)