to czemu sobie nie kupil? aha juz rozumiem czemu nasza ofensywa transfera tak sie zawsze konczy... kto by chcial trenowac u takiego nieudacznika..
-
-
Stefan II Majewski( Rumcajs, Rasputin , Nieudacznik ,etc)w C+
Rozmowa wyglądała mniej więcej tak.
Majewski: Młodzi piłkarze których wprowadzam strzelają gole...
C+: Na razie to jednego strzelił Kaszuba, a nie młodzi strzelą.
M: A kto powiedział że młodzi strzelają?
C+: Pan.
M: Ja tak nie powiedziałem.
Najważniejsze że piłkarze sami się mobilizowali w jakiejś knajpce a Stefan bardzo zaskoczony!!!
Mnie zdenerwowało jedno. Słowa Majewskiego:
- Jeśli wprowadza się młodych to nie można mówić o celach
No ręce opadają! To kur.. Arsenal wprowadzając Wallcota, Nasriego też nie mogą mówić o celach?! Chłopie, zastanów się nad tym co ty mówisz...
Pytanie kibica z drugiej strony błoń rozbawiło mnie do łez :)
A rozmowa w skrócie wyglądała tak jak napisał meezeck :)
jak Filipiak się z tym kretynem dogaduje!?!?!??!!?
ale mi wstyd, że to nasz trener :(
Stefan wyglądał na bardzo ograniczonego i bardzo się gubił w swoich wypowiedział najgorsze to że on sam nie wie o co mu chodzi!!!takie ble ble ble!!!
tu się nie ma z czego śmiać, on jest po prostu chory umysłowo
Albo taka wypowiedź... na stwierdzenie prowadzących, że na Pasy coraz mniej Kibiców przychodzi: [i]Będzie nowy stadion, to i ludzie przyjdą[/i]
Ten stadion, który oczywiście jest w nie najlepszym stanie, bywał w jeszcze gorszym. Ale wówczas frekwencja była wyższa, nawet w III i II lidze. Czyli to nie tylko kwestia stadionu, komfortu.
Bywałem w teatrach, gdzie niemal na ziemi czy surowych deskach się siedziało a tłumy waliły drzwiami i oknami, bilety kupować należało z kilkumiesięcznym wyprzedzeniem. A jednocześnie piękne teatry, z wyścielanymi fotelami świeciły pustkami. Ale w tych pierwszych i reżyser i aktorzy i sam spektakl przyciągał.
(mam nadzieję, że paralela niezbyt trudna do zrozumienia)
Ta wypowiedź jest też, mimo gorących zaprzeczeń ze strony Trenera, że nadal obowiązuje "PLAN 2011/2012"
Chcialem ogladnac powtorke teraz, ale do wywiadu z Kuba dalem rade,pozniej juz nie ...
Nie dosc, ze jest ograniczony, to ejszcze ta fryzurka i rzadka broda...
tylko żeby nie było po cherbacie ... :(
Mam nagrane, spróbuję dziś, jutro zapodać tekst na Forum.
Tylko, że nie odróżniam Smokowskiego od Twarowskiego, więc ich pewnie będę mylił :)
Klarosie.. a jaką transkrypcję przyjmiesz dla tych wszystkich "yyyeeehhh", "mnnnnmmmm" i podobnych dźwięków wydawanych w trakcie rozmowy? :):):)
nie ogladalem tego wywiadu ale to co napisal meezeck mi wystarcza:
Majewski: Młodzi piłkarze których wprowadzam strzelają gole...
C+: Na razie to jednego strzelił Kaszuba, a nie młodzi strzelą.
M: A kto powiedział że młodzi strzelają?
C+: Pan.
M: Ja tak nie powiedziałem.
ale on jest głupiutki! sam sobie zaprzecza
Jest gdzieś w necie do ściagnieca ta Liga+ Ekstra, bo wczoraj nie widziałem całego wywiadu?
www.peb.pl albo na allgoals bedzie
6 dni później
Won!
Jak dobrze, bo się nie mogłem zebać za pisanie protokołu tego przesłuchania :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)