Hokej o 13:00
Novokuznetsk - Medvescak Zagreb +4.5 gola kurs: 1.65
-
-
Bukmacherzy to frajerzy.
Novokuznetsk - Medvescak Zagreb
wynik : 1:5
17:30
Jokerit - Kärpät +4.5 kurs: 1.81
za 2 minuty więc kto gra na necie te może pograć
EDIT:
tu już wtopa , tylko 3 gole.
Jak mi Man.United zjebal kupon :( Wszystki pewniaki weszly a hu.je bez tatusia zjebaly.
izbik nie wiem czy widziales mecz z Totten ale UTD gra straszny piach. Ja stawialem 2x liczac na remis i Everton mnie pozytywnie zaskoczyl.
broni jutro Boruc? zagrałbym grubo na siti jak go nie będzie
Boruc jest na oucie Santus - i to jeszcze z 5 tygodni .
Werder Bremen - FC Bayern München 2
Liverpool FC - West Ham United 1
Southampton FC - Manchester City 2
Stoke City - Chelsea FC 2
3.99
Widzew 1x 1,85
Ruch - Górnik X 3,25
Hamburger SV - FC Augsburg 1
Crystal Palace - Cardiff City under 2,5
Fulham FC - Aston Villa under 2,5
AKO 5.72
Slapi1988 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> izbik nie wiem czy widziales mecz z Totten ale UTD
> gra straszny piach. Ja stawialem 2x liczac na
> remis i Everton mnie pozytywnie zaskoczyl.
Te chu*e osierocone po Fergusonie graja dno totalne. Z Tottenhamem akurat siadl mi ...wynik.
Kumplowi dzis zepsuli kupon - a sam ostatnio przestrzegal mnie by na nich nie stawiac.
Gdyby nie te sieroty, prawie 600zl zalapal bym na" fajki".
Jeszcze wczoraj mowilem mu - zastanow sie nad tym meczem bo mozesz wtopic jak jak ....."Ale dwa razy z rzedu nie moga przegrac u siebie" :D
No i wtopily sieroty z Newcastle.
A mi dziś Groningen zjebał kupon za 1701,10 zł !!!! Puściłem system 2 z 7 same remisy . Wszystkie remisy weszły . Dodałem do systemu 5 pewniaków . Cztery weszły a jeden nie : Groningen - FC Den Haag 1X za 1,17 (!!!!) , było 1:2 . Najniższy kurs na kuponie mi nie wszedł . I tak zamiast do przodu 1700 zł jestem w plecy 52,50 zł . Wkurwiony jestem na maxa !!!!!!!!!
Bo w bukmacherce nie ma pewniakow :) Kazdy mecz jest inny i lepiej puscic jeden mecz z kursem 2 zl niz 4 z 1,15 :)
Ostatnio na 2 zdarzeniach ( BVB - Lever i Alkmaar - FC Twente) mialem AKO 13.11 :) a jeszcze mi sie przypomina jak Pasy graly z Gornikiem to bylo na nas 5 zl :) Wiec najlepiej szukac takich kwiatkow i nie stawiac "pewniakow" tylu Barca czy Arsenal.
ostatnia kolejka LM jakieś podpowiedzi?
Nie stawiaj za dużą sume ;)
a powaznie to Benfica - PSG śmierdzi mi remisem.
dzis kombo na LM, wygrane Barca, Zenit, Schalke, Ajax, Borussia, Chelsea
tak jak gra ostatnio Chealse to bym sie wstrzymal z tym zakladem ;)
lepiej ze Torres strzeli za 2 złote propnuje :)
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> lepiej ze Torres strzeli za 2 złote propnuje :)
Mówisz - masz
http://premier-league.przegladsportowy.pl/Pilka-nozna-Luis-Suarez-dostal-gola-w-meczu-z-West-Ham-United,artykul,189661,1,423.html
;)
FC St Gallen - Swansea City 2
Red Bull Salzburg - Esbjerg FB 1
SC Freiburg - FC Sevilla 2
Apollon Limassol - Legia Warszawa 2
a niech się dzieje ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)