Chyba jednak nie Izbiku:) Ten MC z podpórką jednak aż tak dobrze nie wygląda. Nie dałoby się kogoś z Victorii do nas wyciągnąć;)?
-
-
Bukmacherzy to frajerzy.
niezłe jaja oprócz PSG wszystko over 3,5
Oj chwała Bogu, że szejki z Paryża kupiły Cavaniego :) Humory poprawione po wtorkowym blamażu :)
Bayer 04 Leverkusen - Manchester United 2
RSC Anderlecht - Benfica Lizbona 2
Shakhtar Donetsk - Real Sociedad 1
Real Madrid - Galatasaray 1
Paris Saint Germain - Olympiacos Piraeus 2
2 z 3 wiec nie jest zle ;) choc liczylem jednak na ten Olympiacos zwlaszcza po czerwonej na PSG
Kamaz Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Oj chwała Bogu, że szejki z Paryża kupiły
> Cavaniego :) Humory poprawione po wtorkowym
> blamażu :)
Dobrze ,dobrze :) Martwilem sie o Real a do konca drzalem o PSG .
Siadlo - straty odrobilem :)
po bramce na 1-1 pogiąłem kupon i wrzuciłem za szafe a tu za chwile Cavani. nie wiecie czy jak się pogiął troche ten kod z totomixa to czy przejdzie bo szkoda pieniądza :)
Jak nie jest zdarty, zgięty tak że się rozpada, powinno działać.
Swoją drogą, obstawiając Bayern można było się dziś przejechać. Honda w pojedynkę mógł ten mecz wygrać, gdyby strzelał a nie podawał do bramkarza:)
Dzisiaj mnie cholernie kusi mecz Tromso-Tottenham. Wiadomo, Koguty są faworytem, ale norweska pogoda może zaskoczyć rezerwowy skład Spursów :) 1X zaryzykuje
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> po bramce na 1-1 pogiąłem kupon i wrzuciłem za
> szafe a tu za chwile Cavani. nie wiecie czy jak
> się pogiął troche ten kod z totomixa to czy
> przejdzie bo szkoda pieniądza :)
haha :)
Niezły fuks... :) https://m.ak.fbcdn.net/scontent-b.xx/hphotos-frc1/1005021_397553887042926_1550485527_n.jpg
przeciez to walek... wszystkie mecze o 18?
Pierwszy mecz był o 18 a ten kupon to tzw "ekspert" czyli obstawiasz wszystkie mecze danego dnia w LM na takim kuponie i jak dobrze trafisz to masz jakiś bonus. Taki kupon można było obstawiać tylko do 18 bo wtedy zaczynał się mecz Zenit - Atletico więc przy wszystkich meczach jest godzina 18:00 ;)
Ja dziś dałem taki kupon :
System 2 z 5 :
Szachtar - PAOK 1- remis zwrot
Lyon - Betis X
Genk - Dynamo X
Swansea - Valencia X
Apoel - Maccabi X
plus pewniaki :
Wigan - Waregen 1- remis zwrot
Rubin - Maribor 1- remis zwrot
Czarnomorec - Dinamo 1- remis zwrot
Rijeka - Gunimares 1- remis zwrot
To juz pierwszy mecz spierniczyl Ci kupon. Sorki - ciezko z bukami wygrac ostatnio :(
a mi PAOK ladnie siadł :)
teraz :
KAZAN - 1
KUBAN - 1
nie było problemu w toto podobno najwazjenszy jest ten numer na górze i ten tuż nad kodem kreskowym - by dało się go odczytać. to tak na przyszłość jakby ktoś miał podobną sytuację do mojej :)
na dziś:
Aston Villa
Everton
West Ham
ako 5,49
Korona
Leverkusen
ako2,5
Korona narazie gra jak pi**dy !! oby cos wepchneli bo o strzeleniu nie ma mowy !
Brawo Kielb !! w bolach bo w bolach ale Korona wygrywa i kupon siada ;)
Niech jeszcze Real da czadu (wygrana min. dwoma bramkami i Benzema z bramką) i dzień zakończe na 80 zł plusie :)
zagrałem przed wczoraj pierwszy raz od prawie roku, nba+3 bundesliga za 100zł, siadło prawie 2,5k
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)