Ktoś obstawiał dziś Lecha z takim handi;)?
Raczej stawiałbym na Napoli. Dodałbym jutro Atletico.
-
-
Bukmacherzy to frajerzy.
Athletico ma pewny awans i to z pierwszego miejsca mogą grać rezerwą
z tym Napoli to bym sie wstrzymał Borussia pod ścianą będą zapierdalać za 3 ;) i znajac farta Lewego pewnie z 3 strzeli
Atletico jedzie do Ruskich rezerwa ... a Ruskie walcza o zycie :)
Kurs na BVB 1,50 i nie widze sensu ryzykowac, biorac pod uwage ze niemvy graja 4 rezerwowymi obroncami :) ( co zrobili z nimi Munchen to chyba wiekszosc widziala)
moje kuponiki na puchary :
Shakhtar Donetsk - Real Sociedad 1
FC Basel - Chelsea FC 2
Legia Warszawa - SS Lazio Roma 2x
Steaua Bucuresti - FC Schalke 04 2
FC Zenit St Petersburg - Atletico Madrid 1
SK Rapid Wien - FC Thun 1
Chernomorets Odessa - NK Dinamo Zagreb 1
Rubin Kazan - NK Maribor PIV Lasko 1
Shakhtyor Karagandy - PAOK Thessaloniki 2
Borussia - Napoli powyżej 2,5 goli 1,53 i to by było tyle na dzisiaj. Borussia z osłabioną obroną ale to dla nich mecz o wszystko, a Napoli też nie odpuści.
Atletico niby jedzie rezerwami ale to też dobrzy zawodnicy a w Zenicie zabraknie kilku kontuzjowanych graczy.
edit.
Miszczu2007 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
>
> Atletico niby jedzie rezerwami ale to też dobrzy
> zawodnicy a w Zenicie zabraknie kilku
> kontuzjowanych graczy.
Ot to, prędzej stawiałbym na Atletico niż Napoli. W końcu Borussia też walczy o życie;)
Ajax - Barcelona :2
Borussia - Napoli :1
FC Basel - Chelsea :2
Steaua - Schalke :2
a co mi tam ... ;) niech sie dzieje :)
no to Barca jedzie ostro ...
ja sie skusiłem na kurs i postawilem na Vienne ;)
Dzisiaj masakra z meczami...
tośmy pograli jutro nie ma co. warto się zastanowić chyba tylko nad handi 3,5 City z pilznem kurs ponad 3 w stsie
Bliżej już wygranej było to Atletico niż Napoli;) Ktoś w FCB pewnie ładny kupon puścił;)
Wyniki nie-do-prze-wi-dzenia :D ciekawe czy dzis tez bedzie tyle niespodzianek :D
Wyniki nie ale możliwość niespodzianek tak :P Ajax grał o wszystko i Barca odpuściła, Chelsea już przegrała u siebie z Basel więc czemu mieli nie przegrać na wyjeździe. Dla mnie jedynym pewniakiem był over w meczu Dortmundu i Arsenal po bardzo niskim kursie.
Dzisiaj odpuszczam LM i gram Arkę.
Slapi1988 Napisał(a):
> Wyniki nie-do-prze-wi-dzenia :D ciekawe czy dzis
> tez bedzie tyle niespodzianek :D
Nie chcial bym , dzis obstawilem "pewniaki " by wrocilo sie to co ostatnio stracilem .
Ja dziś Bayern, United z podpórką, City z Handicapem 0-1 i PSG. Skromnie, ale trzeba się odbudować :)
I tak zaryzykowales Kamaz.
Ja dzis tylko chce zwrot kosztow :)
Bayern 2 i jedynki na City ,Juventus,PSG i Real.
izbik Napisał(a):
> I tak zaryzykowales Kamaz.
> Ja dzis tylko chce zwrot kosztow :)
> Bayern 2 i jedynki na City ,Juventus,PSG i Real.
izbik,trzeba było do tego jeszcze dorzucić Cracovię handicapem i z dreszczykiem emocji poczekać do niedzieli ;) Zagrać za 10000 funtów i wrócić do kraju w końcu ;) :)
Moje sumienie nie pozwolilo by na to Ronnie.
Gram tylko na te 50 f by sie koszty zwrocily...
Widze ,ze bedzie znowu wtopa :(
Real w 10 to = remis
..
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)