Dzisiaj Podbeskidzie powinno wygrać. (3,3) z Lechią. Ich 3 ostatnie mecze u siebie to 0:0, wcześniej przegrali dwa razy po 1:0 więc mają długą serię bez strzelonego gola u siebie (ostatnio z Widzewem, było 1:1). Teraz z gts zagrali bardzo dobry mecz tylko brakło skuteczności. Lechia gra słabą piłkę, ostatni wyjazd wygrali 3:1 z Zagłębiem a są za słabi żeby w obecnej formie wygrać 2 wyjazd z rzędu. Potrafili przegrać z Widzewem 4:1 i u siebie z Lechem tyle samo. Dzisiaj Podbeskidzie się przełamie.
-
-
Bukmacherzy to frajerzy.
Dzis kombinuje tak:
Piast - Cracovia - 2
Płock - Brzesko - 1
Getafe - Elche - 1
Schalke - Werder - 1
Catania - Udinese - 2
kurs: 36
Boje sie Udinese, bo to liga włoska i Cracovii oczywiscie ;)
Inter 1
Lech 1
Siadło ;)
Leverkusen 1
Mönchengladbach 1
Siadło ;)
nie liczac wtopy na naszym remisie dobry + dzisiaj ;p
[IMG]http://i40.tinypic.com/2ppzvhs.jpg[/IMG] :)
7 dni później
City - Tottenham
jakieś typy? :)
http://www.tabelepilkarskie.com/porownanie_druzyn/
Manchester City - Tottenham 1 (City ma patent na Totten grajac u siebie, ale remis tez moze byc )
Everton vs Liverpool 2 ( Everton zlapal juz zadyszke i mimo wszystko Live to lepsza druzyna)
West Ham - Chelsea 2 (Chelsea po ostatnich meczach bedzie starala sie nadrobic stracone 5 ptk w 2 ost. meczach ligowych)
Cardiff - Manchester United 2 ( to moze byc wyrownany mecz, ale UTD ma silne stale fragmenty gry i cos po wrzutce ustrzeli)
AKO wychodzi 10.03 wiec pewno puszcze takie mecze z 10 :)
dajcie cos zarobic jutro
Slapi1988 ja bym nie ruszał ani City ani Liverpoolu. Derby rządzą się swoimi prawami, a Everton gra u siebie. City z Tottenhamem to jak dla mnei typowy no bet.
Zgadza sie .. narazie sa to luzle typy, zazwyczaj kupony puszczam przed samym meczem kiedy pojawia sie jakies sklady czy informacje o kontuzjach :)
na WHU-Chelsea sie wybieram, nie ma bola zeby miejscowi nie wygrali, kompletnosc przezyc tego wymaga :)
a Milan - Genua, co myślicie?
:)
wloska liga smierdzi remisami :)
ale chyba nie tak bardzo jak francuzka :)
Polska - Irlandia 1
Anglia - Niemcy 1
Niech się dzieje:D
Cisza straszna a dziś tyle zdarzeń! Cztery zdarzenia prawie pewne Zawisza-1 (1,80)Verona 1 (2,0) Braunschweig 1 (2,25) Dortmund 2 (2,30) za 25zł wychodzi 410 zł .
No nie wiem....Ja bym tego meczu w Dortmundzie nie stawiał, a jeśli już to prędzej 1X
Uwidimy....
Bardzo dobry kurs był wczoraj na Oświęcim z Krynicą (ok 2,50), ale mój buk ten mecz zablokował..
A ze cisza? Wszyscy się czają ;)
Newcastle United - Norwich City 1
OSC Lille - FC Toulouse 1
Ako 2,80
Ja puscilem 2 meczyki ktore nie ma opcji zeby nie weszly :) z tego co widze Newcastle juz wygrywa 2-0 i mam nadzieje ze dowiezie .. jutro zeby Francuzi nie dali dupy :)
Ogolnie mecze w ten weekend sa ciezkie ... bo byly reprezentacje zaraz LM i UEFA wiec nie wiadomo jak kto podejdzie do meczu :)
Newcastle - Norwich 1
West Ham - Chelsea 2
Barcelona - Granada 1
Atl. Madrid - Getafe 1
Lille - Toulouse 1
Czyli też czekam na Lille :)
w zwiazku z rozpoczynajacym sie konkursem w skokach narciarskich postawiłem sobie 100 zł na zwyciestwo w całym sezonie Andreasa Wanka, kuszacy był kurs 500x1 ;)
a co mi tam ;)
co na jutro?
Chelsea chyba bankowo, Schalke tez na musiku. Milan na musiku, Barcelona zapewnia sobie awans. No i chyba Napoli?
potrzeba cos wybrac bo trza zarobic. co polecacie?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)