SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> a ja mam czutke ze Chile i Urugwaj punktują i
> Ekwador do domu
zwracam honor :)
-
-
Bukmacherzy to frajerzy.
UWAGA!
Gigantyczna promocja na najlepsze płatne typy w Polsce.
Do wygrania co najmniej 50 darmowych abonamentów!
Co trzeba zrobić? szczegóły na [url=http://facebook.pl/omnibetpl]facebook - omnibet.pl[/url]
TSG Hoffenheim - Bayer 04 Leverkusen powyzej 2,5LB kurs 1,5zł mozna zagrac za wieksza kwote :)
Zawisza Bydgoszcz - rzeka 1
Cracovia Krakow - Podbeskidzie Bielsko Biala 1
Aston Villa - Tottenham Hotspur 2
RCD Espanyol Barcelona - Atletico Madrid 2
AC Fiorentina - Juventus Turyn 2
Co myślicie?
Zawisza - gts x2
Nzg Napisał(a):
> Zawisza - gts x2
Muszą w końcu przegrać
Jasne, pytanie tylko czy z Zawiszą. Osobiście stawiałbym na remis(co z resztą bardzo by mnie cieszyło), jeśli jednak miałbym wskazać faworyta to byłby to niewątpliwie gts.
Ostatnio Zawisza przegrywał , a gts jest bez porażki więc passa przerwana w obydwie strony. Miejmy taką nadzieje.
SV Ried - Austria Wiedeń powyzej 2,5 LB kurs 1,7zł
Admira Wacker Moedling - SV Grödig powyzej 2,5 LB kurs 1,5zł
Wolfsberger Athletik Club - SC Wiener Neustadt powyzej 2,5LB kurs 1,55zł
RKC Waalwijk - Roda Kerkrade powyzej 2,5LB kurs 1,5zł
Go Ahead Eagles - Feyenoord Rotterdam powyzej 2,5LB kurs 1,45
Worskła Połtawa - Metalurg Zaporoże powyzej 2,5LB kurs 2,2zł
Arsenal Kijów - Dynamo Kijów powyzej 2,5LB kurs 1,6zł
jak cos to grac najlepiej kazdy mecz na osobnym kuponie za stałą stawke. Wszystko raczej nie wejdzie ale suma sumarum powinno wyjsc sie na plus ;)
19Pasiasty06 Napisał(a):
> Ostatnio Zawisza przegrywał , a gts jest bez
> porażki więc passa przerwana w obydwie strony.
> Miejmy taką nadzieje.
Gratuluje typu:)
Znowu stawiam na Cracovię :) Ostatnio 2 wygrane wyjazdy, teraz czas na zwycięstwo u siebie.
Chciałem coś pograć na zakładach w necie,poleci ktoś jakiegoś konkretnego buka? jest teraz jakaś fajna promocja czy oferta dla nowych graczy? ( w sensie że jest jakiś bonus pieniężny na starcie który można wyciągnąć po iluś tam wygranych zakładach?)
Dzisiaj Napoli i Arsenal :) Mam też przeczucie, że Milan moze wygrać z Barceloną, kurs 6 więc za drobne zagram.
baltak Napisał(a):
> Chciałem coś pograć na zakładach w
> necie,poleci ktoś jakiegoś konkretnego buka?
> jest teraz jakaś fajna promocja czy oferta dla
> nowych graczy? ( w sensie że jest jakiś bonus
> pieniężny na starcie który można wyciągnąć
> po iluś tam wygranych zakładach?)
Najlepsza promocja jest teraz chyba na ComeOn, gdzie po wpłacie 50 zł dostajesz 200 zł na grę, ale trzeba obrócić nimi aż 10 razy po min kursie 2.0. Mnie się udało i pieniądze mi już wypłacili, więc buk jest wiarygodny, aczkolwiek taki obrót nie jest łatwy. U innych buków są klasyczne 100% bonusy od pierwszej wpłaty i wymagania obrotu są mniejsze, np Expekt, albo Bet365.
Jakieś pomysły na jutro? Albo przynajmniej na CSKA-M.City?
CSKA - City remis, tak mi się coś zdaje, poszukałbym też Szachtara Donieck po bardzo dobrym kursie (dla ostrożniejszych z podpurką), United 1, Benfica 1 i PSG 2. A z takich już bardziej na zabawe to widzi mi się też remis w Madrycie i wysokie zwycięstwo Bayernu (handicap 3,5 lub nawet 4.5) lub np opcja Bayern strzeli w pierwszych 15 minutach. Galatasaray - Kopenhaga obydwie strzelą.
City wygra. Dzisiaj największym pewniakiem wydaje się PSG. United wydaje mi sę ryzykownym typem patrząc na ich ostatnią grę.
ja mam 2 mecze na kuponie kurs 420 :)
dzięki Napoli i Chelsea mam za co dzis grac ;)
na dzisiaj City i PSG
Polecam też Bayer - Szachtar obie strzelą, Real - Juve obie strzelą oraz Anderlecht - PSG over 1,5
Ja dziś dałem :
Bayer - Szachtar x2
Benfica - Olimpiakos 1 - remis zwort lub jak kto woli DNB
MU - Sociedad 1
Real - Juventus 1
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)