Dobra opcja pojawiła się na stronie sts. Wpłacając 200 zł dostaje się 200 bonusu, swój wkład można jednak
natychmiast wycofać na konto bankowe, a grać tylko bonusem. Po obróceniu bonusu 4X przechodzi on do zakładki depozyt i kasa jest gotowa do wypłacenia.
-
-
Bukmacherzy to frajerzy.
runkle Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dobra opcja pojawiła się na stronie sts.
> Wpłacając 200 zł dostaje się 200 bonusu, swój
> wkład można jednak
> natychmiast wycofać na konto bankowe, a grać
> tylko bonusem. Po obróceniu bonusu 4X przechodzi
> on do zakładki depozyt i kasa jest gotowa do
> wypłacenia.
pewne na 100% że mozna wycofać ? sprawdzałes ? jak tak to jak ?
Potwierdzam, od razu można wypłacić ale o obrót nie jest tak łatwo bo sts pobiera podatek i granie singli się nie opłaca.
isaac - pewne!
O obrót rzeczywiście nie jest łatwo, jest trochę stawiania, ale nie rozumiem dlaczego nie opłaca się stawiać singli?
Warunek jaki trzeba spelnić to kurs minimum 1,7. Oferta jest uboga i póki co nie ma zakładów live, w porównaniu do normalnych buków trochę zdzierają ale w sumie grasz za free.
edit: swoje 200 zł miałem na koncie na drugi dzień
Jak stawiam single to kurs znacząco się obniża. Załóżmy, że gram kursy 2.0 to odejmując podatek jeśli trafię to tak jakbym zagrał kurs 1,76 u innego buka. Trzeba pograć większe kursy i najlepiej 3 zdarzenia na kuponie jak jest ta ich superoferta i kurs na jedno ze zdarzeń jest nieco wyższy. Ale warto zagrać bo nie ryzykujemy własnej kasy.
działa:) ciekawe jak szybko to zablokują:)
Ciekawy jestem jaki procent graczy jest w stanie tym bonusem obrócić 4 razy po kursie 1.7 i wypłacić tę kasę. Jeśli się komuś uda to piszcie,
Ja próbuje ze zmiennym szczęściem, ogólnie obróciłem już dwa razy wartością bonusu ale jeśli chodzi o zyski straty to bilans jest ledwo ledwo dodatni.
ja kiedyś obróciłem 5 razy, ale jak widzę jestem wyjątkiem potwierdzającym regułę że ciężko
obrócic ten bonus jest cholernie ciężko, swój straciłem gładko w tydzień obracając tylko 2x
teraz gram na konto dziewczyny i może "ona" będzie mieć więcej farta :P
swoją drogą postawiłem dziś we wszystkich meczach LE under 4,5 gola ako 1,90
zobaczymy............:)
tutaj jeszcze nie zacząłem- mecz w weekend, ale obracałem różnymi bonusami u różnych buków i generalnie może udało mi się to na 5-10% kont:)
tak naprawdę u buków nie ma szans być do przodu grając regularnie...
przez kilka lat trochę tego próbowałem, grając różnie- różne systemy (na niektórych byłem do przodu)
zdarzało się wygrywać duże pieniądze, ale generalnie zawsze się jest w plecy...
Wystarczy wpłacić 200 zł i automatycznie pojawia się na koncie 400? Nie trzeba wpisywać jakichś kodów, zapisywać się do jakiegoś klubu czy robić cokolwiek innego?
Nie trzeba nic robić. Wpłacasz 200 i od razu możesz sobie wypłacić i grac samym bonusem.
to moje 200 zł przegrałem na szczęście stawiając na Miedź:)
19 dni później
jakies typy na weekend :] ?
mowia ze Arka albo wygra albo przegra 2 bramkami...
a może chodzilo o mecz Pasow? a żeby odwrocic uwage mowiono o meczu Arki?
45 dni później
ten myk w sts'ie z tym że wpłacamy 200zl i dostajemy 200zl bonusu, poczym możemy wybrać swój wkład nadal działa?
12 dni później
Słyszałem, że zmienili regulamin i nuż tak się nie da. Ja z tego skorzystałem i teraz nie sprawdzałem. Wystarczy przeczytać regulamin promocji!
41 dni później
Poleci ktoś dobrego buka? Zamierzam się pobawić w tym sezonie a chciałbym wybrać coś co polecają profesjonaliści ;)
Grywa ktoś na innych internetowych stronach typu betathome czy podobnych?
Jak to jest z wypłatami można mieć jakieś problemy?
PS: który serwis ewentualnie obecnie polecacie?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)