Kilka typów piłkarzy z Ekstraklasy na piątą kolejkę http://weszlo.com.pl/index.php/typer/260-typy-gwiazd-na-pit-kolejk-ekstraklasy.html
-
-
Bukmacherzy to frajerzy.
żeby nikt nie wpisywał wyniku zanim się meczyk skończy!
2 minuty od szczęścia było.
mi do satysfakcji brakuje jeszcze remisu w białym i porażki schalke
kurwa mać!
no nic, następny mecz podwajamy, 12 serii bez remisu.
dla poluzowania atmosfery... pomyślcie ile kuponów zjebała dzisiok Barca ludziom na całym świecie ;)
U którego bukmachera (oprócz internetowych) można obstawić tylko jedno spotkanie i za jaką minimalną stawkę?
ja za pare zł miałem kupon z 7 meczami który zjebała mi...Cracovia:)
a mi cleber wisi 290 zł.
bo kto normalny gra mecz Barcy z Alicante za kurs na 1 za ok 1.07:)
dev były czasy że sam grałeś takie pewniaki ;)
dawno temu i nie prawda;)
Jak to kto gra? Biorę szybciutko kredyt na dużą bańkę, obstawiam pewniaka, wygrywam, spłacam na następny dzień i jestem te 0,07 mln do przodu. ;) Tak się robi dużą kasę.
dobrze zatem ze Ci tego kredytu w piątek nie dali :D
Oj dobrze, dobrze.
a jakby zagrać coś a'la progresja tylko że na zwycięstwo Cracovii ? :D w końcu muszą wygrać a kurs to za każdym razem powyżej 2zł będzie...na Lechie podejrzewam że jakieś 6-8zł :)
żeby się opłacało to by pasowało żeby był kurs powyżej 3 zł
eee tam...liczmy że kurs zawsze 2zł to zawsze jesteś 10zł do przodu :D
a tak na poważnie to kursy w najbliższych meczach nie będą schodzić raczej poniżej 3zł...wyjątkiem może być tylko Arka...mamy wyjazdy do Gdańska,Lubina i Warszawy a u siebie wspomniana wyżej Arka i Ruch...
nie opłaca się progresji na kursie poniżej 3, za duże ryzyko straty
poszły dwójki na nas i Korone...kurs 19zł :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)