moj dzisiejszy austria brugge cluj basel sparta wszystkie ze nie strzela za 3zl do wziecia 96 zl
-
-
Bukmacherzy to frajerzy.
gnatt, ale nie bierz ich tyle naraz, małą łyżeczkę, bo jak Ci przez trochę nie poremisują to się idzie powiesić z kasą
czy ktos wie poco galata zrobila zmiane w pierwszej polowie ? oszukali mnie
Dem, dobralem kilka druzyn, po to aby latwiej wykonac wymagany obrot u buka , oraz z zalozenia aby jedne amortyzowaly wyzsze poziomy tych co nie siadaja. Wybralem druzyny ktore do tej pory nie zawodzily i dolaczylem 2 nowe (Morecambe i Bari).
Jednak zalozenia swoja droga, praktyka pokazala, ze wybrane przeze mnie druzyny sa zdolne (przynajmniej do tej pory) do remisu jak Malecki do plynnego formulowania wypowiedzi;)
Budzet i stawkowanie zaplanowalem tak, aby wytrzymac 6 poziomow calkowitej lipy (co wydawalo mi sie malo prawdopodobne). Dlatego zblizajacy sie weekend wydaje sie kluczowy ;)
''......... ze wybrane przeze mnie druzyny sa zdolne (przynajmniej do tej pory) do remisu jak Malecki do plynnego formulowania wypowiedzi
..''
ładne...
do przerwy 0:1
niechże się już skończyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
no to cieszymy siem :D co prawda od razu wlazło i tylko 200 zł do przodu, ale weekend się dobrze zaczął i jest budżet na jutero :D
pozazdroscic wkroczenia w pore do gry :) ja tez sie ciesze, teraz pora na reszte;)
Lille - O. Lyon narazie wchodzi. W pierwszej polowie puki co 0-1.
Tottenham załamał dzisiaj mój pogląd na zakłady :)
NIE GRAĆ LIVE ! K%$@!
Nie gram ostatnio nic poza progresjami. Miałem już odłożone na 2 następne poziomy (Morecambe, Bari) to mnie podkusiło dać X po kursie 1.6 w 82 min. Lille - Lyon przy wyniku 3:3 to musieli w 92 strzelić na 4:3.
!@#$%^$
lyon nie ma honoru, do pieca z tym klubem.juz nigdy nie zagram tych ......... ............. ............. ........... ........... ........... ......... i matołów
zamiast pierdolić farmazony to się zastanówmy co gramy jako nową progresję, jakbyście zaryzykowali mój i gnata typ to byście się cieszyli już w piątek
Żeby zachować płynność trzeba wybrać chyba coś z Anglii bo nie ma tam przerwy zimowej, wchodze do Waszej progresyjnej rozkminy.
Zastanowcie sie jeszcze nad Altay z tureckiej 1 ligi. Graja dzis o 20tej. w Zeszlym roku mieli ponad 40% remisow, w tym sezonie na 14 spotkan 4 remisy, wiec rewelacji nie ma, ale dla milosnikow nie wchodzenia w progresje po pierwszym zremisowanym meczu nadszedl chyba odpowiedni moment, bo ASBR=4.
Dem,
zamiast @#$%&ć farmazony to wchodź w progresję które kontynuuje gnattt - ja jadę z Morecambe i Bari.
Wrzucam statystyki dla Altay
Sezon 2009/2010 - II liga
ASBR : 4
NSBR : 4
Serie bez remisu : 1, 2, 3, 4, 4
Sezon 2008/2009 - II liga
OSBR : 1
NSBR : 6
remisy : 47.06%
Serie bez remisu : 4, 1, 1, 1, 1, 6, 3, 1, 1, 1, 4, 2, 1, 1, 3, 2, 1
Sezon 2007/2008 - II liga
OSBR : 4
NSBR : 7
remisy : 23.53%
Serie bez remisu : 5, 7, 7, 3, 4, 1, 1, 2, 4
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> lyon nie ma honoru, do pieca z tym klubem.juz
> nigdy nie zagram tych ......... .............
> ............. ........... ........... ...........
> ......... i matołów
Lyon to stara k..wa u mnie w pracy chłop połynol na nich ładne 4 tysiaki
co do progresji to chyba tylko jak radson napisał tylko anglia , bo nhl e ,nba jakos mnie nie przekonuja
jeszcz emoznaby pomyslec o progresji na czeska lige hokeja tam spotkan remisowych co nie miara tylko czy to nie jest tak jak u nas w sezonie zasadniczym zeby sobie grajki dorobiły troche;)?
Weekend bez strat. Macie jakies typy na LM?
Dzis moj ziomek wykorzystuje pierwszy strzal na betclicu bez ryzyka : 55PLN na nastepujace zdarzenia:
Wolfsburg - Man Utd : x
Marsylia- Real : x
Besiktas - CSKA : 2
Juventus - Bayern : 1
kurs ok 60, do wyjecia ponad 3 tysiaczki. Moim zdaniem sa szanse ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)