Dostałem od bwin 13,61 zł to sobie puściłem z glupa coś:
Cracovia - Ruch Chorzów (1X2) Cracovia ?
Lech Poznań - Wisła Kraków (1X2) Lech Poznań ?
Juventus - Chievo Verona (1X2) Juventus ?
Le Mans UC 72 - Olympique Lyon (1X2) Olympique Lyon ?
Panathinaikos - Skoda Xanthi FC (1X2) Panathinaikos ?
Real Valladolid - FC Barcelona (1X2) FC Barcelona ?
Irlandia Północna - Polska (1X2) Polska ?
Czechy - Słowacja (1X2) Czechy ?
Kurs wyszedł cos ponad 44
Jak wejdzie bedę szczęsliwy, jeśli nie to nie ja bede w plecy:D
-
-
Bukmacherzy to frajerzy.
sa jakies internetowy buki ktore daja na farta cos na start?
praktycznie każy daje - tylko trza wplacic, obrocić tą kasą i obstawić chyba minimum kursy 1,6
coś na dzisiaj:
Red Bull Salzburg - Klagenfurt AC
Typ: 1
Kurs: 1,70
stawka 100 zł :)
ja nie chce nic wplacac ani obracac chce zeby mi dali 10 na start i zarobie sobie ciężkie bańki
4 dni później
Rabarbar_1 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Cracovia - Ruch Chorzów (1X2) Cracovia ?
> Lech Poznań - Wisła Kraków (1X2) Lech Poznań
> ?
> Juventus - Chievo Verona (1X2) Juventus ?
> Le Mans UC 72 - Olympique Lyon (1X2) Olympique
> Lyon ?
> Real Valladolid - FC Barcelona Barca
obstawiłem tak samo :)
>
Tyle że mnie już nasza kochana Polska spaliła kupon no i Czesi też sie nie popisali:D
Dzśs w nocy [b]Philadelphia Flayers - Toronto Maple Leafs 1[/b]. Philadelphia nie jest jeszcze pewna awansu do playoff, Toronto nie ma już żadnych sznas. A dwa dni temu Klonowe Liście wygrały u siebie 3:2, więc Lotnicy się zechcą dziś zrewanżować. Kurs bardzo fajny, bo 1,6 za zwycięstwo w trzech tercjach.
Ładnie weszło, pora zatem na powrót do progresji:
1. IV stopień Southend - na wyjeździe z Huddersfield (zaczynam tracić cierpliwośc i fundusze, dlatego nie stosuję już pełnej progresji x2 stawka, tylko o tyle większą, żeby zarobić na czysto przynajmniej jakieś 20 poundziaków)
2. III stopień Peterborough - na wyjeździe z Oldham
Ciagnie ktos dalej Sochaux? Dzis wygrali 3:0.
ja... niestety... :(
Na www.LigaGra.com jako typ dnia dziś grają Birmingham City @2.60
Można tam znalezc naprawde swietne typy. Voltrax wymiata. A dodatkowo jutro startuje konkurs Ligi Mistrzow i Pucharu UEFA. Praktycznie bardzo latwo mozna zgarnac dobra kase.
4 dni później
Manchester City-Fulham 1 1,85
Sv Kapfenberg-Red Bull Salzburg 2 1,62
Dalin Myślenice-Orlicz Suchedniów 1 1,65
takie cosik.....:) za 50 zeta
mam nadzieje że Lille mi wyrówna strate na Soszo, a na Soszo zastosowałem taką progresję po progresji
Wczoraj mi weszlo Peterborough po dość wysokim kursie, dzięki czemu coś sie odkułem, za to pieprzone Southend - jeno kasę tracę. Już 7 meczów wtopiłem na nim, ale muszę ciągnąć tę progresję, inaczej będę ponad 200 funtów do tyłu!!
Na dziś zagrałem:
Legia - Cracovia over 2,5 2,05
Rochdale - Port Vale 1 1,53
Liverpool - Blackburn 1 1,3
Spurs - Hammers 1 1,75
Za 10 poundsów, daje wygraną 72.
Lille zremisowało a soszo dalej bez remisa???
Tak, Sochaux dalej bez.
Miekki jestem, stwierdzilem ze jak na poczatek z za wysokiego jak dla mnie pulapu wystartowalem. W 1 meczu postawilem - 50, w drugim byl wysoki kurs wiec stawiajac 25 i tak bym byl ok 20 zl na +
Nie weszlo w 2 pierwszych i stwierdzilem, ze wole byc w plecy te 75 niz poplynac mocniej, na dobre mi to wyszlo.
Chociaz, moze by teraz zaczac od nowa? Nizej ; )
ASBR = 12
NSBR = 9
ja to właśnie zastosowałem :) Lille mi zminimalizowało stratę na soszo do 600 zł, i jadę na na nich od nowa (nazywam to progresją po progresji).
ja zastosuję dziś to do Southend. I tak jestem w plecy, ale mi Peterbourough cos tam dalo, plus kupon, co wszedł w sobotę. A prócz tej progresji na dziś:
1. Birmingham - Plymouth 1 1,55
2. Sheffielg Utd. - Nottingham 1 1,55
3. Southampton - Crystal Palace 1 2,1
4. MK Dons - Brystol ROvers 1 1,65
10 poundsow - zysk 83.
A wieczorkiem internetowo playoff w NHL :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)