a ma ktoś dostęp do ich statystyk za ostatnie 3 lata??
-
-
Bukmacherzy to frajerzy.
Wysilcie się troche Panowie.
KACM Marrakesh:
sezon 2006/2007 remisy 12/30
sezon 2007/2008 remisy 15/30
sezon 2008/2009 remisy 7/15
jakby podtrzymali passe to faktycznie mozna na nich grac do konca sezonu
Tak trochę off topic
Czy wydaje Ci się, że dobra znajomość sportu zapewni Ci zwycięstwo w zakładach bukmacherskich? Jeśli tak, to niestety się mylisz. Ja także tak myślałem gdy kilka lat temu jako młody człowiek z głową nabitą wiedzą z gazet sportowych zaczynałem swoją przygodę pt.: zakłady sportowe.
Odkryj wypróbowane systemy matematyczne i strategie gry, które dadzą Ci przewagę nad bukmacherem oraz poznaj "Złote Zasady", dzięki, którym przestaniesz popełniać błędy i nareszcie zaczniesz wygrywać.
Myślałem, że nie mogę przegrać przecież wiem wszystko o piłce nożnej, koszykówce czy hokeju, znam drużyny, zawodników, statystyki. Oczywiście czasem wygrywałem ale jednak kilkumiesięczny bilans wypadał ujemnie.
download: http://rapidshare.com/files/178399977/Systemy_bukmacherskie.rar
swietne rady jak sie ma mecze ktore wchodza, niestety jak typowac dobre wyniki tutaj nikt nie mowi
ja przez świeta próbowałem jakoś stabelaryzowac po swojemu wyniki, druzyny, kursy, troche na tym zeszlo, niektore obserwacje sa ciekawe
np za tydzien MU gosci Chelsea w bet at home placa
2,2 3,2 3,15
MU przy takim rozkladzie kursow MU nigdy u siebie nie przegral, w druga strone, Chelsea przy takich kursach na wyjezdzie wygralo tylko raz, wiec mysle ze postawienie 1X - za 1,32 to pewniak :)
przynajmniej przy moich zalozeniach .. ktore moga byc bledne. poza tym w niektorych przypadkach problemem jest fakt ze dana proba moze byc niereprezentatywna i ze trendy z przeszlosci nie sprawdzaja sie w rzeczywistosci, ale tutaj mysle ze forme odzwierciedlaja kursy wiec tendencje powinny pozostac podobne
probowal ktos podejsc od tego od tej strony?
To ja tak z innej beczki zapytam czy zna ktoś polskie strony na których można znaleźć surebet`y ? Szukałem troche tego po necie, niestety nie znalazłem tego za wiele..
Od około świąt testuje grę w NHL, wybieram dwa mecze z kursami około 1,7 i posyłam je razem na jednym kuponie. Kurs wynosi wtedy około 3,0. Różnica polega na tym że na następnych poziomach wybieram drużyny po kursach a nie kontynuuję gry na tych samych. Nie ma w tym w sumie ciągłości więc trzeba może mieć więcej szczęścia..
Meczów specjalnie nie analizuje, patrzę na tabelę formy odpowiednich zespołów (ostatnie 6/8 meczy) + ogólną tabelę ligi.
I tak od świąt zakończyłem 4 tego typu progresje: jedną na czwartym poziomie, jedną na drugim poziomie i dwie na pierwszym.
Plusem jest częsta gra NHL - grać można praktycznie codziennie.
Dziś np. doszedłem do wniosku że lepiej odpuścić NHL, wybrałem sobie meczyki z hokejowej drugiej ligi niemieckiej.
Zobaczymy jak to dalej będzie się układało..
Jako że przerwy świąteczne powoli dobiegają końca to znowu na tapetę wróci Piłka nożna.
Na ten weekend mam kontynuację progresji na Albacete (3 poziom) oraz SC Freamunde (2 poziom).
no tak, tylko to o czym ty mowisz to dalej ta sam progresja tyle ze zmodyfikowana lekko, a mnie tu interesuje jak "celniej typowac" :)
mnie też to interesuje :P
Można śledzić statystyki, kontuzje, kartki.. ale nie spotkałem się żeby ktoś miał jakiś patent na poprawę "celności" typów.. Sport jest nieprzewidywalny..
nie no,
wiadomo ze sport zawsze bedzie sportem i bedzie sie zdarzalo ze Dawid wygra z Goliatem. Jednak pamietam jak bylem kiedys w STSie na rynku ladnych pare lat temu, wisiala tam gablota tak graja najlepsi, a w gablocie np. ze gracz puscil 5 takich samych kuponow jak w srodku po ok 700zl kazdy rozpis 4z7+5pewniakow, pewniaki od 1,3 do 1,7, rozpis srednio od 2 do 2,5, wygral .. nie pamietam, ale ladnych parenascie tysiecy
myslisz ze ten gosc myslal w chwili puszczania kuponow ze sport jest nieprzewidywalny :) ja watpie, mysle ze gosc mial swoj patent, ze celny .. liczby w tablicy nie klamia :)
jak zawsze sa równi i równiejsi (w naszej lidze wiadomo kto) tak sa pewne i pewniejsze pewniaki :) i wlasnie sie zastanawiam jak sie tego drugiego dowiedziec :) zmierza to do tego zeby znalesc najrowniej grajace druzyny, tzn nie takie ze pojedzie do lidera i go pierdolnie a przyjedzie do niej outsider i z nim przegra
swietnym przykladem jest Chelsea u siebie gdzie za ich wygrana płacą w przedziale od 1,00 do 1,11 niby megapewniak w na 11 gier az trzy remisy ( po kursie ok 4) w dalszych przedzialach podobnie, bardzo niepewna druzyna u siebie, co odzwierciedla tabela biorac do niej tylko mecze u sibie dopiero 8 miejsce za to biorac tylko wyjazdowe to 1sze
Poanalizowałem sobie troszkę i jako alternatywę dla progresji remisowej można by zastosować grę z typem 45-X 90-1lub2 (w zależności od drużyny na jaką byśmy grali), kursowo ponad 4, takie ManU w grudniu siadło by 3 razy.
Ja ciągnę Lille już na 3 poziomie w ten weekend. no i nie wiem czy nie dołożyć perełki z ligi marokańskiej, co to ją Alocha wygrzebał.
rozwin typ 45-x 90-1lub2 bo nie kminie na czym mialoby to polegac
Remis do przerwy, 1 lub 2 na koniec meczu.
niestety dalej nie widze tu logiki :) musicie rozwinac mysl bardziej
Huddersfield remisuje z Oldham 1:1 i koniec progresji na drugim etapie
bilans progresji
postawione 10+20=30
wygrane 65zl
czyli 35zl do przodu
przy okazji postawiony z dupy remis Chelsea u siebie w pucharze z Southend za 7,6 niestety zagrane za 1zl :) tak zeby sprawdzic czy Chelsea słabe u siebie :)
Albacete weszło i Freamunde z Portugali również:) Dobry weekend :)
Przeglądałem troszkę jutrzejsze mecze i wydaje mi się że znalazłem coś ciekawego:
Athletic Bilbao - RCD Espanyol Barcelona - kurs 1.9 na gospodarzy w BAH.
Athletic w ostatnich 6 meczach bilans 4-1-1 a Espanyol 0-1-5.
Ktoś tu wspomniał o graniu połowa/koniec to jest ciekawy system tylko trzeba wybierać odpowiednie mecze
http://www.efortuna.pl/kupon/pokaz-kupon.php?odkaz_sazenky=ID1c0f70532d5dfa23a552e0325db5fd22
http://www.efortuna.pl/kupon/pokaz-kupon.php?odkaz_sazenky=IDe63c5cacfe6ec9d2430983d2379e3713
http://www.efortuna.pl/kupon/pokaz-kupon.php?odkaz_sazenky=IDbff9fdd8d40d9708cb9d982bd7ab42d3
kurde jakby on te mecze puscil na jednym kuponie to by dopiero byl swietny system, lepiej powiedz jak znajdywac te odpowiednie druzyny...
Szkoda że nie grało się jesienią progresją na Kmite 19 meczy 12 remisów :-) Teraz drużyna się sypie więc na wiosnę pewnie będzie cienko.
weekend na zero z uwagi nie możności zagrania, Lille nie grało bo w był puchar Francji a muszę ich dociągnąć jako kontynuację progresji.
no ja juz puscilem na St Etienne X za 300, i czekam na kurs w BAH na Burnley zeby zagrac za 20 zl
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)