Dementor dzięki!
(ale bądź tak miły i podawaj które to ligi;-)
-
-
Bukmacherzy to frajerzy.
tylko ostrzegam, 2 typy bardzo ryzykowne, bo nie liczone po ASBR, tylko remisują non stop
Dementor co w przypadku grania progresji na klub X, jeśli między meczami ligowymi klub gra jakieś puchary? Opuszczać mecze pucharowe czy je też włączać do progresji?
A ja ponowię pytanie: czy warto zainwestować i zalogować się na www.eprogresja.pl ??
Może inny serwis jest godny polecenia?
Juz nie bede pisal o swojej progresji na druzyny angielskie, zeby nie zasmiecac tematu. Za 2 tyg.zrobie tylko podsumowanie zyskow i strat.
Teraz podam garsc statystyki pomocnej na tee weekend:
- QPR - CARDIFF X 3,3 (ten mecz smierdzi X, bo CARDIFF w tym sezonie na
7 wyjazdow mieli 5 X i 2 wygrane, ale QPR tez jest
dobre u siebie, na 7 gier mieli 5 wyg, 1 X i 1 przeg.)
- WOLVES - BURNLEY X 3,4 (WOLVES od 14 meczow nie zremisowal, najwyzsza pora)
2.liga szkocka:
- AIRDRIE UTD - LIVINGSTON X 3,5 (goscie od 18 gier sa bez remisu)
3.liga szkocka:
- ALLOA - STIRLING X 3,4 (goscie na 12 spotkan w tym sezonie maja 6 X)
- PETERHEAD - QUEENS PARK X 3,5 (jak wyzej)
Zawsze Wierny dzieki za wielki typ na remisik w meczu Livingstone :) weszło !
mam pytanie czy jak gram progresje ( zeby sie opłacało ) najmniej musze 2 krotnie za kazdym nietrafionym typem powikeszac sume ?
zebys byl na plusie to nie musisz .. to teoria bo zaczynając od 5zl i przyjmujac mnożnik 2,7 (sredni remis za 3,0 * 0,9 w sts'ie) przy przykladowej 7mej progresji mnożąc x 2.0 jestes jesli wejdzie jestes do przodu 229 (przy wkladzie 635) a mnoząc x 1.6 jestes do przodu 11 (przy zainwestowanych 215)
u mnie poki co weszlo norwich - preston niestety wczoraj gks belchatow nie zremisowal :)
puchary nie grac, to loteria, progresja tylko na ligę.
Pan Pizza masz priv
no niestety jest tam abonament
co do moich typow chora liga wloska, torino przegrywa 01 z palermo po golu w 88 minucie, za to bologna remisuje z romą po swojaku cincinho w 90minucie :)
Ja tak dla sportu zagrałem wczoraj kuponik jeden. 2 z 3 za drobne z dwoma pewniakami.
A typy wyglądają następująco.
Monaco-Lyon 2
Nijmegen-PSV 2
PSG-Lille 1
Lechia-Lech 2
Blackburn-Chelsea 2
Póki co PSV przegrało ale to był dopuszczalny margines błędu.
Czekam jeszcze tylkona PSG, które do przerwy prowadziło i będzie na papierosy i ze 4 piwka.
kurcze obyś się mylił, bo ja mam w tym meczu X
kurwa a CLG nadal jedzie bez remisu :(
no i Lille w pałe :(
NO cóż Dem tym razem ja sie nie pomyliłem i są jakies drobne:D
Dlaczego założyciel tematu maaciek nie podaje już tu swoich typów ? Zbankrutował ? Jest na odwyku w klinice leczącej uzależnienia od hazardu ? Czy może opala się już na Fidżi ? :)
Zajebał focha z przytupem
jakies pewniaki na nasza lige? ja na gks progresja etap 3ci :)
No i wszedł mi drugi remis w trzymeczowej progresji na Arkę. Niestety :(
Scot-muszę przyzanać ,ze cały czas doradzam maackowi tą drugą opcję, o którą pytałeś.Co to też WAM WSZYSTKiM DRODZY KIBICE CRACOVII piszący w tym temacie polecam:).Nie tędy droga...heheh
weekend blisko, gramy cos?
ja 4ta progresja na Belchatow 3cia na Torino i ostry atak na lige francuska ktora w ostatnich dwoch kolejkach tylko 3 remisy gdzie przewaznie sie kreci ze srednia 33% remisow, takze przeczuwam ze remis bedzie scielis sie gesto :) kontynuacja progresji na St Etienne (tu moze byc ciezko, ale to progresja) i PSG oraz dochodzi Nancy (gesto remisujace, teraz od 3 kolejek bez remisu gdzie od poczatku sezonu gora mecz przerwy) Vs Caen ktore proponowal Dementor w tamtej kolejce wiec w tej tym bardziej :)
jakies sugestie?
Juventus - Genoa 1 kurs 1.55
R. Federer - A. Murray 1 (tenis) kurs 1.70
Stawka: 30zł
Do wygrania: 71,30
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)