Dalem 10 zl na Nas i przeciw GTS. Za sprawiedliwosc dziejową oczekuje jedynie 40 zl. Chyba nie za duzo.
-
-
Bukmacherzy to frajerzy.
335 dni później
pytanko powazne, jesli rzeke zdegraduja karnie po sezonie / nie dostanie licencji to buki zaplaca za zaklad w ktorym typowalem ich do spadku? :)
677 dni później
W przerwie jeszcze na spokojnie liczyłem na nasz[size=small]ą[/size] drużynę, ale przyznam, ze koło 75 minuty zacząłem wątpić.
Na szczęście mnie nie zawiedli, tym bardziej, ze to był ostatni mecz na kuponie, po kursie 1,90 na Holandie
:D
357 dni później
- Edytowany
nieaktualne promo
294 dni później
- Edytowany
nieaktualne promo
34 dni później
- Edytowany
nieaktualne promo
34 dni później
- Edytowany
nieaktualne
To dobry znak. Większość postawi na Płock i straci kasę bo wygramy dzisiaj na luzie
ja dałem x2 kursik 1.51
7 dni później
- Edytowany
nieaktualne
83 dni później
- Edytowany
nieaktualne
40 dni później
- Edytowany
nieaktualne
Kto dziś za Czechami?
150 dni później
Jak ktoś szuka, jakieś promo na dziś, to można oblukać.
[b]Eurosukces[/b]
Czas zakończyć erę Eurowpi... i rozpocząć erę Eurosukcesu! Stawiaj kupony na rewanżowe spotkania polskich drużyn w europejskich pucharach i [b]zgarniaj 50 PLN za każdy awans w europejskich rozgrywkach[/b]! Kibicuj i wygrywaj z GO+bet!
Kliknij "Biorę udział", a następnie "Zapisz się" i wejdź do gry!
Biorę udział
Lista spotkań za które można otrzymać bonus(aktualizowana w miarę postępu rozgrywek):
FC Kopenhaga - Raków Częstochowa - 30.08, godz. 21:00
Legia Warszawa - FC Midtjylland - 31.08, godz. 21:00
Jak zgarnąć freebet?
1. Kliknij "Biorę udział", a następnie "Zapisz się" przed zawarciem kuponu.
2. Między 18.07 br. godziną 10:00, a 31.08 br. godziną 23:59 zagraj kupon spełniający warunki:
- minimum 3 zdarzenia
- minimum 1 dowolne zdarzenie ze spotkania z listy
- kurs pojedynczego zdarzenia min. 1.4.
- kupon musi być rozliczony do następnego dnia po spotkaniu z listy do godziny 06:59.
3. Kupon zagraj za minimum 50 PLN:
4. Jeśli kupon będzie wygrany i dana drużyna awansuje otrzymasz darmowy zakład w dniu następującym po spotkaniu z listy . Możesz zgarnąć maksymalnie 1 freebet za jedną drużynę w ramach jednej rundy eliminacyjnej.
ja mam pytanko czy ktoś miał sytuacje z bukiem, że zdarzenie na kuponie zostało oznaczone jako wygrane a potem się zmieniło?
miałem taśmę, wszystko wchodziło i tam po drodze był jakiś snooker. zapalił się na zielono, została mi siatkówka jakaś, kontrowałem dla pewności a potem wchodzę i kupon czerwony. zmieniło się to zdarzenie ze snookera. cashout był zablokowany. to albo ustawka jakaś albo błąd aplikacji. ja bym to reklamował.
kto sprawuje nadzór nad bukami?
Czasami tak się dzieje. Podobna akcja u buków miała chyba miejsce przy okazji meczu Polonii z GTS-em. W kilku przypadkach buki zaliczyły remis jako wygrane zdarzenie (ta kuriozalna sytuacja z VAR'em), ale później zmieniali na porażkę KSP.
To co innego jak się dzieje akcja w końcówce meczu. Mecz tego snookera zakończył się z godzinę wcześniej niż dawałem tą kontrę na siatkówkę. Zamierzam złożyć reklamację ale zastanawiam się kto sprawuje nadzór nad bukami żeby ich wspomnieć w piśmie;)
Santo, chcesz powiedziec,ze nie sprawdziles wyniku w innym zrodle, zagrales kontre, a teraz masz pretensje do buka,ze zweryfikowal zgodnie z prawda wynik?
Tak
To nie spodziewaj sie skutecznej reklamacji. Mialem taka akcje wiele lat temu, tylko nie kontrowalem zdarzenia, a poczekalem na reszte wynikow i juz mialem sie cieszyc z pieniedzy az zobaczylem,ze kupon jest przegrany mimo,ze byl pare godzin wczesniej na zielono. Jak sie wczytasz w regulaminy, to okaze sie,ze wszystko jest zgodnie z prawem.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)