Następnym razem się odkujemy :D
-
-
Bukmacherzy to frajerzy.
56 dni później
qrwa :(
https://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/nahled_tiketu/index.html?ticket_id=Mzk5MDE2Njk3NzE4MTEwMDrhYC6aINvwn84YAyQ%3D&kind=MAIN
+3k w 3h w 3 krokach. Lubię NBA :)
[img]http://i66.tinypic.com/aors54.png[/img]
masz nerwy Dejan :)
Willu he he, no ja nigdy przeciw Pasom nie stawiam, albo na naszych albo usuwam ich z kuponu ;) ale piekny kuponik, mi akurat Pogon weszla i nawet ladnie zarlo az do naszego wyczynu z Jaga... ;)
[quote='Diabel' pid='1196613' dateline='1478072309']
masz nerwy Dejan :)
Willu he he, no ja nigdy przeciw Pasom nie stawiam, albo na naszych albo usuwam ich z kuponu ;) ale piekny kuponik, mi akurat Pogon weszla i nawet ladnie zarlo az do naszego wyczynu z Jaga... ;)
[/quote]
no ja wychodzę z założenia że jak Nasi mi spierdola kupon to chuj :) jak przegrają to chociaż na picie będzie :P
4 dni później
Schalke,ubeccy,legia....x 1500 :) :) :)
29 dni później
Kupony puszczone?
macie jakieś turbo hity na dziś i jt?
314 dni później
Wczoraj jeden z forumowiczów puścił kupon z siedmioma meczami na niedziele.
Za 20 pln mial 11,5 tysiąca do wyciągnięcia.
Sześć spotkań weszło jak burza,a w tym ostatnim , w ostatniej minucie sędzia podyktował karnego dla Interu....Kolega grał w tym spotkaniu na remis...
106 dni później
- Edytowany
Podbijam temat.
Gra ktoś jeszcze ? Macie jakieś nowe strategie ? :)
Proponuje wrzucać swoje typy, może wspólnymi siłami coś zdziałamy. ( może nawet uzbiera się na karnet :D ) Jutro coś postaram się wrzucić.
Ja gram ale na weekendy chyba ze zespol na ktory gram na remis caly sezon gra w srodku tygodnia to jade puscic..
Co do normalnych kuponow to max 2-3 mecze tak zeby bylo ok 4 stawka za grubiej...raz na jakis czas...
Ja tylko mecze na żywo i przede wszystkim ilość goli.
Ja na szybkości dzisiaj:
Ross County - Aberdeen 2
Exeter - Forest Green 1
Alkmaar - Zwolle 1.
Też wole grać mało meczy z dużą stawką. Gram też na ilość goli jak ronnie :)
Ja gram głównie na Pasy jak wysoki kurs na zwycięstwo albo handicapy.
Daj od coś na dziś bo bieda w kraju
Jak bramki rozkminiacie? Ilość? Obie strzelą? Na co zwracać uwagę uwagę w statystykach? Ja ostatnio próbowałem patrzeć gdzie grają drużyny które w ostatnim czasie najczęściej strzelały i traciły. Tak dla przykładu 2czorsj 3 z 6 takich spotkań zakończyły mi się 0-0
Ja nie gram bo i tak jak coś wygrałem to przegrałem w późniejszym czasie. Zarabiają tylko Ci którzy promują buki i naciągają innych.
Jak się gra btts, to czasami lepiej zagrać btts i over 2,5,kurs znacznie wyższy, a tylko 1:1 wyklucza takie zdarzenie. Pod względem ilości goli niższe ligi angielskie są niedoceniane. Oprócz tego rzuty rożne, żółte kartki i sumy punktów w NBA i egzotycznych ligach typu Filipiny, Korea, Tajlandia, Indonezja. Europejski kosz to trudny orzech do zgryzienia. A najlepiej można zarobić na typowych ustaweczkach 1/2 czy tam 2/1, jak ktoś ma dojścia do takich info, to w czepku urodzony (proceder odbywa się głównie w niższych ligach, ale i najwyższe ligi w Grecji, Belgii, czy Rumunii nie są od tego wolne ;)
Szybki typy i siadło :)
Perm - D. ST Petersburg 2 ( hokej)
Konyaspor - Galatasaray 2
Willem II - Roda 1
7 dni później
Za 1 zł do wygrania 50, jeśli zakończymy sezon przed gts (info z Weszło). Ja zagram symbolicznie, gdyż 9 pkt w naszej szalonej ekstraklasie, to jest nic ;)
A gdzie to można obstawić?
W totolotku jest ponoć.
http://weszlo.com/2018/02/08/rozowe-okulary-grali-nigdy-przegrali-zawsze-zaklady-ekstraklase/
Zobacz w podrozdziale dotyczącym nas.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)