jaguar z Ciebie taki ze hej raczej maluch udajesz ze stawiasz cos i tyle obys tracil jak najwiecej jesli wogule stawiasz takie kwoty co piszesz co watpie na gtesowskich przyjacielach
-
-
Bukmacherzy to frajerzy.
Taki jesteś teraz wobec mnie bo ci na priwie meczu nie chciałem podać ? Hahaha takie DW to stawiam dla zabawy :) screeny dla potwierdzenia już wysłałem miałeś kwoty od 50 do 400 chłopcze. Mam od chorwata ustawke na 17 chodzi o remis do 1 połowy zazainwestowani pw za symboliczną złotówkę się podzielę bo trochę mnie to kosztowało nie bądźcie głupi jak kolega. ..
hehe to co ja stawiam to moje nie potrzebuje od cIEBIE chlopczyku zadnych typow.pokaz screna za te 3200 co twardo stawiales hehe mozna takie cos sklecic szybciutko na myku a czemu nie wklejasz jak postawisz wtedy bylbys wiarygodniejszy.i zeby nie bylo stawiaj ile chcesz i wygrywaj.a w swoja druzyne zawsze trzeba wierzyc
greg Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> na polskiej lidze też można zarobić ;) taki
> bezpieczny kupon z kursem ponad 12 zł już można
> zamykać z zyskiem :)
>
> http://oi62.tinypic.com/2hgst94.jpg
I jak tam zysk?
niestety Podbeskidzie mi jako pierwsze zwaliło kupon :P
Kolega po szalu za 20 zł symbolicznie mi wpłacił na konto i przesłalem mu mecz kazal wam tu wkleić ja osobiście place za jedno spotkanie 350 euro 99% że wchodzi juz siadło od 3miesięcy 6na 6 spotkań w razie jakiegokolwiek nie powodzenia daje kolejne 2 mecze za darmo na dzisiaj
Dinamo Zagreb-Zadar remis na 1 połowę kurs 3,50 mecz o 17; 00 każdy niech obstawia za jaką stawkę chce ja osobiście rozplanowywuje single i gram różnie od 200 w gore. nosimy te same barwy wiec macie na próbę..
No, zajeb.iście siadło :D Gratulacje
>:D<(td)
40'
Fernandes J. 1 - 0
tylko nie banować bo jest strasznie śmiesznie dzięki temu trolowi :D
Dokładnie :) Z początku trochę irytował, ale można się z niego pośmiać :)
wiecej typow to zrujnujesz chlopakow co ci wierza haha
C..h..uj wam w dupe i na twarz:) nożownicy jude cały Kraków!!!! TYLKO WIDZEW RTS !!!! 1910!!!!
haha dawno byles pajacu rozkminiony smieszny pajacyku juz nie dlugo 2liga
hahaha jaka parówa :D
Czy tylko mnie jest przykro, jak ktoś nie zna nawet roku założenia swojego klubu? Pierdyknąć się o 12 lat to jednak trochę słabo.
Kurwy bez kibiców i doping jak na Termalice hahah rozkminiony jak typy chcieliscie jesteście tak głupi jak ten co u was doping kręci DUMA POLSKI WIDZEW ŁÓDŹ!
mówie po raz drugi.po h.uj Wy w ogóle z nim dyskutujecie? jeszcze się okazało że to jaguar z widzewa hehe ale beka
Mordercy z nożami sperma wam na mordy
WIDZEW RUCH CSKA!
Ależ ty gościu masz dziwne marzenia erotyczne.
Kajak - przyznam Ci też mnie dziwiły te ciągatki koleżanki do spermy na twarzy itd ale dopiero tym ostatnim wpisem mi rozjaśnił sprawę. Zapomniałem o tej zgodzie ze śmierdzielami wszak :)
[img]http://i.ytimg.com/vi/7i9xkypx8jk/hqdefault.jpg[/img]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)