http://i25.tinypic.com/2r2ypz4.jpg
-
-
Zobaczcie i Ocencie Sami
A gdzie potok ??
hehe przydał by sie:D
"Zielone pojęcie"- to nowa nazwa pszczółek z potoka?
Hehehhe dziwne oczy na tym wrzucie.
Procz tego ze praca dosc duzych rozmiarow i w dobrym miejscu wg mnie nic rewelacyjnego, lepiej zrobic jakis cholcare ew meridcupe.
u nas powinno też być takie- "to przechodzi zielone pojęcie" i podspodem wizerunek majewskiego
Pasiak Slv Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> u nas powinno też być takie- "to przechodzi
> zielone pojęcie" i podspodem wizerunek
> majewskiego
Pomysł głeboko w pożadku :)Tylko zamiast "zielone" napisałbym "wszelkie"
Praca znajduje się na osiedlu Zielone Wzgórze stąd takie pojęcie :)
radsonJGtravel Napisał(a):
> Praca znajduje się na osiedlu Zielone Wzgórze
> stąd takie pojęcie
A to nie nawiązanie do Lechii?
Zdaje się, że są na nią bardzo cieci że o coś tam poskarżyli się na nich wiślakom.
nie
w kazdym badz razie praca miazdzy, z innej juz beczki to po gowno nam taki temat na forum ?
a nikt nie słyszał słów: "nie mam zielonego pojęcia" ? jak mniemam to od tych słów pochodzi.
To wiemy. Chodzi o sam powod wykorzystania akurat takiego "zielonego" hasla. Tak czy siak - sympatyczne.
pasiasty81 Napisał(a):
> To wiemy. Chodzi o sam powod wykorzystania akurat
> takiego "zielonego" hasla. Tak czy siak -
> sympatyczne.
>
>
>
> Śmieszny jest ten, kto nie uznaje słów krytyki.
Bo oni bardzo średnio ostatnio żyją z 'zielonymi' - najpierw przygrała sobie u nich Lechia, a ostatnio Śląsk :) Możliwe ze chcieli tutaj zaznaczyć jak ograniczone mają oni pojęcie :)
Ta pracka jest starsza niz ostatnie ich mecze.
z tego co wiem jest szansa na tego typu legalne prace w CRACOVIE, widzialem tez kilka nowych nielegalnych i idze to do przodu
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)