Podobnej klasy zawsze sie ktos znajdzie, zazwyszczaj z USA jakies wynalazki ;)
-
-
Gry [PC/Xbox/PS3/Wii]
Znaleźć się znajdzie ale trzeba dłużej czekać. Kurde dalej się nie mogę na tą 14 przestawić, w 13 głównie szybko wymieniałem podania, które były tam nienaturalnie dokładne. Teraz poprawili realizm ale piłka odskakuje i czuję jakbym nie miał kontroli nad akcjami.
Miszczu2007 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ale i tak niezły jesteś :D Tylko chyba trochę
> trzeba poczekać żeby trafić na przeciwnika,
> który gra zespołem podobnej klasy ;)
oj i to bardzo długo...czasami odpuszczam i biore np. Polske :)
hm u mnie do 15 sekund czekam na rywala
a na czym wy to ciupiecie? psx 3?
i od razu pytanie pomocnicze, przesiadacie sie za jakis czas na nowe konsole?
moznaby kiedys zrobic pasiacki turniej, o ile sie da (nie siedze ostatnio w fifie wiec orientacje mam slaba, gralem 12 coby Cracovia pokopac :))
na ps3...na ps4 się nie przesiadam ponieważ w 95% gram tylko w fife a na ps4 podobno ma się niczym nie różnić oprócz grafiki kibiców (kartoniady,race i każda postać inna)...poza tym 1700zł to troche dużo :) za rok będzie ok 1000-1200 pewnie :)
Diabeł słusznie prawi, można by zorganizować turniej fify14 na ps3 myślę że bez większych problemów. Pytanie ile by się chętnych znalazło?
xbox
jak już kiedys pisałem, TYLKO z padem z xboxa
Ja jestem fan boy ps3 .
Turnament jak najbardziej za.
ja sie przesiąde na nową plejke jak troszke potanieje :)
Peterps Napisał(a):
> Diabeł słusznie prawi, można by zorganizować
> turniej fify14 na ps3 myślę że bez większych
> problemów. Pytanie ile by się chętnych
> znalazło?
obiecuje sie za tym zakrecic, ale dopiero w przyszlym roku po Wielkanocy, z powodow logistyczno-mieszkaniowych ;)
organizowalem kiedys turniej w Fifa 96 :D na pc
kwestie platformy sie jakos pogodzi ;)
Czy na "golej" wersji(bez zadnych aktualizacji skladow) na PS3 Bale jest w Realu, a Ozil w Arsenalu itd?Czy transfery nie sa do konca zrobione i nie obedzie sie bez aktualizacji?
cris Napisał(a):
> Czy na "golej" wersji(bez zadnych aktualizacji
> skladow) na PS3 Bale jest w Realu, a Ozil w
> Arsenalu itd?Czy transfery nie sa do konca
> zrobione i nie obedzie sie bez aktualizacji?
kumpel na x-360 napewno nie miał Bale-a w Realu...nie wiem jak z Ozilem ale pewnie też go nie ma...więc jak n 360 ich nie było to na PS3 raczej będzie to samo :)
A Ty isaac odrazu sciagales aktualizacje czy grasz na piratach?
cris Napisał(a):
> A Ty isaac odrazu sciagales aktualizacje czy grasz
> na piratach?
jak grasz przez internet to pare razy w tygodniu automatycznie aktualizuje składy...
14 dni później
Podrzuci ktoś sprawdzonego torrenta do fify 14 na pc ?
Ściągnąłem jakieś ścierwo - tzn. niby działa, ale wersja zawiera błędy np. tylko zimowa pogoda
12 dni później
Gra ktoś w fife 14 przez neta xbox 360?
tak
20 dni później
Ja mogę pograć sieciowo w FIFĘ 14 na PS3 jak ktoś chętny to też (chętniej nawet) w NHL (13 albo niedługo 14 też) (w Fifę jak na razie jestem żałośnie słaby muszę jakieś korepetycje sobie załatwić :) )
10 dni później
Zapraszam na sparing w Fife 14 na PS 4 :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)