a gdzie gre kupiles?
-
-
Gry [PC/Xbox/PS3/Wii]
awaria Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Panowie.
> Konsola Xbox przerobiona,
> Wpakowałem Red Dead Redemption do niej i
> Konsola żąda aktualizacji . I chyba coś tam
> sie jeszcze w profilach/avatarach popierd....
>
> Czy mam zrobić tak jak tu :
> http://peb.pl/xbox-360/537304-problem-z-nagrana-gr
> a-3.html
> piszą??
Ściągasz to co piszą tutaj http://xboxforum.pl/ogolne-f71/aktualizacja-dashboard-offline-%5B2-0-8955-0-avatar-updatespy%5D-7365.html wrzucasz na pendriva i wkładasz do konsoli. Wyskoczy o aktualizację, dajesz aktualizuj i konsola się uruchomi ponownie i gra będzie śmigać i profile itp będą tak jak mają być :)
bobson Napisał(a):
> a gdzie gre kupiles?
wadowicka
pół roku temu
28 dni później
jako że przezucilam sie z windousa na mac'a musialam rowniez zrezygnowac z gier :-D
Kiedys nałogowo grałam w Ragnarok Online (urocza koreańska gra! -ohhh byłam nawet GEJM MAJSTEREM :-D!!)
Jeśli chodzi o gry "ruchowe" polecam mate DDR + telewizorek :-D albo guitar hero~!
co do konsoli
na ps3 mialam przyjemnosc porgac w GT5 na psxextremeeeeee party!, brum brrrrrrum samochodziki!
I uwaga, byłam jedyna cwiercfinalistka płci zenskiej :-D! (tak gralam w to pierwszy raz)
co lubie, COD'a, forze, przygodowki typu prince of persia~
osobiscie wole grac na konsolach przenosnych :-) takich jak nintendo DS, za psp osobiscie nie przepadam (ahh na plejstejszyn nie moge smyrac foczki stylusem po ekranie :-D!!)
12 dni później
Fifa 11 xbox 360 - gra miażdży czache :P narazie tylko demo,ale jest tak realistyczna że ja nie wiem co będzie za pare lat :) Fifa 10 i WC się umywają...jak ktoś chce to moge na sobote nagrać demo...
isaac Napisał(a):
> Fifa 11 xbox 360 - gra miażdży czache :P narazie
> tylko demo,ale jest tak realistyczna że ja nie
> wiem co będzie za pare lat :) Fifa 10 i WC się
> umywają...jak ktoś chce to moge na sobote
> nagrać demo...
Teraz przez 5 lat znowu będzie ten sam poziom realizmu i tp co w Fifie 11 aż + jakieś pierdołki które można do modu włożyć w następnych odsłonach a potem znowu rewolucja. (oczywiście w wersji na PC)
Ja ze sportowych gier czekam na NBA 2K11 :)
sciąglem oba dema z PS.Network i moge poweidziec tyle ze PES 2011 poszedł w kierunku FIFY
na razie nie mowie czy to plus czy minus, dotąd od kilku lat istniał dla mnie tylko PES'a i trzeba czasu zeby sie przestawic
Fifa 11 na pc jak dla mnie miazga.. Kompletnie inna niż wcześniejsze wersje ;) oczywiście Demo :p
heh jest sentyment do pesa... sciagnalem oba dema, przegralem co mozliwe i nie wiem..
wkurza mnie w pesie brak licencji itd, brak Cracovii... jesli by byly to bym nawet o Fifie nie myslal
tak czy siak, obie zajebiscie zrobione, na razie sztycha nie zrobilem, zardzewialy mi refleksy i paluszki, mialem dluga przerwe :D
W tym roku jak i poprzednim tylko Fifa. Wersja na xbox 360 jest świetna, no i fakt że można zagrać Cracovią.
A co do gier to serdecznie polecam F1 2010. Rewelacja.
Uwaga bo Cyvil V wyszedł (Civilization odsłona 5). tego chyba nie muszę przedstawiać :)
A z innych ciekawych rzeczy to
Tropico 3 PC -Wcielamy się w role Dyktatora jakieś bananowej Republiki i nią rządzimy :D
PAtrican IV PC-Wcielamy się w role średniowiecznego kupca który żegluje między miastami należącymi do Hanzy gratka dla fanów gier ekonomicznych i Port Royal. Niestety tylko po Angielsku. :(
Już się nie mogę doczekać aż w Fife 11 wpadne Saidim w pole karne i zwodem bramkarza :D
posiada ktoś już ps3 move? jak wrażenia?
parę dni temu przeszedłem mafie 2 i jestem trochę zawiedziony tym że taka krótka ta gra i brakuje trybu wolnej jazdy, a poza tym mistrzostwo :)
od paru dni Fifa na xboxa jest na półkach w całej Polsce a jeszcze nikt nie wrzucił na neta...musze ciupać niestety po niemiecku albo włosku...teraz ściagam angielską...aż nie chce się wierzyć że przez tyle czasu nikt jeszcze nie dał wersji PL
Ja mam zamiar w następnym tygodniu kupić Pro Evo , Fife , F1 2010 :) .
I pewnie Mafie 2 ;) .
Obecnie gram na PC w Dead Rising 2 i F1 2010
[b][u]Czeka mnie także zakup:[/u][/b]
- Castlevania: Lords of Shadow
- Assassin's Creed: Brotherhood - Limited Codex Edition
- NBA 2K11
- Enslaved
Co do Mafi 2 gra mnie rozczarowała. Świetna fabuła ale gra liniowa do bólu - niestety tylko DLC ją jeszcze trzyma przy życiu kiepsko.
Ja już Kupuje Fife 11. Kupiłem już ok 15%. Jak by ktoś miał jakieś trackery KMWTW to prosił bym o priva :D
X360 - Cracovia - Wisła 2-1 Matusiak,Ślusarski (as.Matusiaka),graczem meczu Radomski :D (poziom oczywiście legendarny :) ) oby tak było naprawde...
dziś rano będzie dostepna Fifa 11 na x-a po Polsku :D
RTX Napisał(a):
> Ja już Kupuje Fife 11 na PC. Kupiłem już ok 27%. Jak
> by ktoś miał jakieś trackery KMWTW to prosił
> bym o priva :D
FIFA 11 (PS3) jeszcze trudniejsza od 10-tki, co mnie cieszy. ciężko się przedrzeć pod pole karne. wreszcie dobre rozwiązanie dotyczące podań (znane już od dawna w PES).
dziwne mamy stroje wyjazdowe, ale na wyjeżdzie na Wiśle można grać w pasach przy ich czerwonych koszulkach.
jest wreszcie Matusiak.
Cywilizacja V na razie czeka na półce, aż będę miał więcej czasu.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)