Miszczu2007 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jakiego pada do PC warto kupić? Jakość
> ważniejsza niż cena. Jestem przyzwyczajony do
> pada sony od playa 2 ale jest już zniszczony a
> nigdzie nie można już tego dostać.
Poszukaj dobrze na allegro albo tablicy. Ja kupiłem jakoś kilka miesięcy temu używanego własnie na tablica.pl od jakiegoś typa z ruczaju. Na miejscu sprawdziełem czy działa i do tej pory jest ok.
Wszystko poza sony to syf i nie ma sensu wydawac ani złotówki na takie badziewie.
pozdr.
-
-
Gry [PC/Xbox/PS3/Wii]
Kup sobie nowego pada od Xboxa :)
runkle - właśnie kupiłem sobie używanego i dobrze działał tylko przez chwilę. Poprzedniego miałem od nowości i wytrzymał wiele :P Nie chcę brać używki bo już mam uprzedzenie do tego.
kkk_84 no właśnie o tym myślałem ale gra na nim wydaje mi się trudniejsza, pewnie z winy starych przyzwyczajeń. Obawiam się o to czy jestem w stanie się na niego przestawić. Pad ma w fifie ogromne znaczenie, teraz grałem na jakimś za 20 zł, nie wytrzymałem i wyrzuciłem go do kosza :) Widzę, że pady logitech są zbliżone kształtem do sony i ludzie je chwalą... A nowych padów od playa nie da się jakoś podpiąć do kompa?
przestawisz sie oczywiscie nie w 5 minut ale kilka dni Ci wystarczy.
Pad? e tam ;)
Tylko klawiatura!! :)
20 dni później
Powiem Wam, że nawet lepiej mi się gra na tym padzie od Xboxa po przyzwyczajeniu się :D Teraz mam pytanie co do FM14. Kupiłem sobie kiedyś na allegro ale okazało się, że koleś sprzedawał tylko dostęp do konta i grałem online. Teraz długi czas nie grałem i chciałem sobie wejść ale już się nie da i w związku z tym mam pytanie czy jak ściągnę cracka no steama to będzie mi śmigał? Jeśli tak to skąd bo ściągnąłem jakiś z torrenta ale wykryło mi w nim wirusy.
Crackowałem któregoś ze starszych menadżerów (12 albo 11, nie pamiętami) na steamie i śmigało. Natomiast znalezienie jakiegoś cracka nie będzie proste - sztuka korzystania z googli.
Swoją drogą, FM14 w dzień premiery kupowałem za stówkę. Ile może kosztować teraz, na 3 miesiące przed wydaniem nowej wersji?
50 dni później
Grywa ktoś w fife 15 na ps3?
Grywa ;)
a na ps4?
Tez grywa
A ja kupiłem sobie dzisiaj fife 15 na pc a tu gówno, nie działa. Najpierw wyskakiwał jakiś komunikat, znalazłem na to rozwiązanie w necie - jakiś program, w którym zaznaczyłem to co trzeba i gra się wczytuje ale zacina się niemiłosiernie i nie da się grać. Co jeszcze można zrobić? To na pewno nie za słaby sprzęt bo wszystkie gry mi śmigają, chociażby na średnich detalach powinno działać a tnie na najmniejszych.
zadzwon do ea
Pany. Gra ktos w fife 15 na ps 4??
chciałbym kupić cyfrową wersje Fifa 15 na PS3...na allegro to koszt ok.80żł...czy jest to bezpieczne ? czy grozi mi np. jakiś ban za to czy coś w tym stylu ? bo wiem że to do końca nie jest legalne bo jedną gre można zainstalować na 5 konsol więc ludzie tak zarabiają...miał ktoś styczność z czymś takim ?
Fify nie mam ale NHL15 na PS4 mam jakby co - Craxoholik musimy wreszcie kiedyś zagrac bo się jakoś nie składało - jak kupię Fifę to się odezwę :)
Miszczu2007 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A ja kupiłem sobie dzisiaj fife 15 na pc a tu
> gówno, nie działa. Najpierw wyskakiwał jakiś
> komunikat, znalazłem na to rozwiązanie w necie -
> jakiś program, w którym zaznaczyłem to co
> trzeba i gra się wczytuje ale zacina się
> niemiłosiernie i nie da się grać. Co jeszcze
> można zrobić? To na pewno nie za słaby sprzęt
> bo wszystkie gry mi śmigają, chociażby na
> średnich detalach powinno działać a tnie na
> najmniejszych.
U mnie zaś wyskakuje komunikat "launcher przestał działać". Co się okazało - za słaba karta graficzna.
Pewnie zaznaczałeś w pliku dxcpl i ruszyło ale się zacina? czy masz jakiś inny problem?
Jest tak jak piszesz, okazuje się, że moja karta nie obsługuje czegoś tam w directx. Da się grać ale jednak się zacina i tak się zastanawiam jak oni robili ten program bo gra wcale nie jest tak wymagająca graficznie.
No Twoja karta ne obsługuje directx11. A ten program po prostu pozwala przestawić ustawienia tak, aby można było grać na directx10.
Gra jest wymagająe graficznie, a nawet może nie tyle sama gra co silnik graficzny Ignite. Naprawdę widać różnicę.
Różnica jest zdecydowana ale mimo wszystko dziwne, że Fifa 15 jest jedyną grą, która mi nie działa. Swoją drogą rozgrywka jest fatalna i chyba tak czy siak wrócę do 14 bo po prostu jest lepsza. Tutaj co strzał to jest gol, można biec Messim czy Ronaldo do przodu bez zwodów, już w 9 lidze mam wyniki 6:5. Ciekawe czy to tak ma wyglądać czy będą jakieś aktualizacje, które to zmienią.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)