Co do wywiadu, który podesłał Mellechowicz - zaniepokoił mnie troszkę, ale myślę, że po prawdopodobnych porażkach w Łęcznej i Wrocławiu będziemy z wielką dozą radości czytać o tym, że El Stefano "Doktorro" Majewskinho nie jest już trenerem Cracovii... ;)
-
-
Szanowny Panie Profesorze! - to ostatni dzwonek na radykalne decyzje.
Filipiak zaczyna gadac jak majewski
nie wiedziałem że choroba psychiczna może być zakażna... czytając ten wywiad można odnieść wrażenie że kontakty z dr hab brodą mogą okazać się wyjątkowo grożne dla zdrowia... co do wywiadu - oczywiście że wynik w pucharze Polski o niczym nie decyduje - bo bez względu na wynik nie ma miejsca w Cracovii dla nauczyciela....
"
Jak poprawić atmosferę w zespole?
- To prawda, atmosfera jest zła. Jesteśmy w dołku, i tego nie ukrywamy. Kibice nie bardzo chcieli nam w tym pomóc. Ciężko się gra, gdy od 60. minuty jest antydoping. Takie rzeczy można zrobić, ale po meczu.
Kibice nikogo nie wyzywali...
- Po każdym słabym zagraniu naszych piłkarzy była negatywna reakcja widowni. Właśnie w trudnych momentach takie docinki najbardziej przeszkadzają. Okrzyki i sugestie pod adresem trenera może i były bardzo dowcipne, tylko nikomu nie pomagały. Kto miałby ochotę słuchać samych szyderstw? Wiem to od samych piłkarzy.
"
Panie Profesorze , to nie fer. Jesteśmy od lat z Pasami na dobre i na złe, wytrzymaliśmy naprawdę wiele...naprawdę. Teraz mamy trenera co pozwalniał naszych ulubionych piłkarzy Gizę i Bojara (dla części jeszcze Skrzynię) ...i co? dalej trzymaliśmy za niego i drużynę kciuki...
...ale przy piątkowej kompromitacji już nawet najtwardszym fanatykom drużyny puściły nerwy....i co ?WCALE nie poleciały bluzgi tylko od 70' naprawdę kulturalne prośby aby Pan zwolnił faceta ,który wiele obiecał a gra coraz gorzej...
Naprawdę 95% stadionu wolałoby aby Stefan był znakomitym trenerem ...ale prawie wszystko wskazuje na to ,ze po prostu nie jest!!!
gdzie ten wywiad ?
Gorzej będzie (może to dziwnie zabrzmi) jak np zdobędziemy w tych meczach 4 pkt.To tylko niepotrzebnie przedłuży ta padakę...
ian thorpe Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> gdzie ten wywiad ?
>
> "Drugim obowiązkiem człowieka po miłości do
> Boga ,jest obowiązek miłości swojej Ojczyzny"
> Kardynał Stefan Wyszyński....
W lokalnej GW. Link na poprzedniej stronie.
Wnioski? JF jest chory lub chce zniszczyć Cracovię!
dzięki :-)
chyba był taki czas ,że kopacze Cracovii byli karani finansowo.....Filipiak zapomniał czy świadomie skłamał ???
wielce szacowny ianie,
prawda (jak zwykle) leży pośrodku. Kara była, ale ją zawieszono do czasu zdobycia iluś tam punktów. I pykacze plan wykonali. A zatem ostatecznie nie zostali rąbnięci po kieszeni.
Khalid Napisał(a):
> Naprawdę 95% stadionu wolałoby aby Stefan był znakomitym trenerem ...ale prawie wszystko
> wskazuje na to ,ze po prostu nie jest!!!
Kolega Khalid trafił w sedno
Zmienić nagłówek tematu. Ten pan już stracił szacunek!
nurek Napisał(a):
> wielce szacowny ianie,
>
> prawda (jak zwykle) leży pośrodku. Kara była,
> ale ją zawieszono do czasu zdobycia iluś tam
> punktów. I pykacze plan wykonali. A zatem
> ostatecznie nie zostali rąbnięci po kieszeni.
to chyba było w 2005 jesienią czyli aż 3 lata temu.
Treraz nie ma kar dla zawodników za wyniki...zresztą najbardziej to trzebaby Stefka trzepnąc po koncie bankowym :D
nie mogłeś Khalid to lepiej ująć :-)
Pasiak 89 Napisał(a):
> Zmienić nagłówek tematu. Ten pan już stracił
> szacunek!
może Twój szacunek kolego...ale ja nigdy nie przestanę szanować ludzi którzy płacą na Cracovie. Czy daja 5 mln/rocznie jak Filipiak czy zaledwie 1500/rok na karnety dla siebie/rodziny i na pamiątki .
Ale po nicku widac ,żeś bardzo młody Acan i nie pamiętasz czasów jak z częścią obecnych forumowiczów wyciągaliśmy OSTATNIE grosze z kieszeni aby sedziom hokejowym delegacje opłacić czy na wodę mineralną dla Kowalika, Palucha , Wrześniaka i innych się ściepnąć. I TYLKO to Cię stary tłumaczy.
Ten pan sugeruje, że wszystkiemu są winni kibice?! Geniusz!
Nic takiego nie sugeruje. Po prostu nie wychwycił ,że katastrofalny poziom gry drużyny Majewskiego przekroczył już WSZELKIE progi akceptacji na widowni!
Khalid jest Urbanem (Jerzym) naszego forum!
"Gdyby Urban włożył tyrban to z tej świni
Byłby Chomeini."
No nie może być !!!przejrzał mnie :D:D:D
ps: idze idze
szanowni moderatorzy.
Kiedyś sugerowałem, aby stworzyć podforum o nazwie np. Czyściec, z dostępem wyłącznie dla nowozalogowanych forumowiczów (i ew. modów). "Nowi" posiedzieli by tam i popisali swoje przez 3-4 miesiące, mogąc jednocześnie jedynie czytać to forum - nabrali by ogłady i dopiero wtedy otrzymali by dostęp "pisarski" do głównego forum.
Ponawiam pytanie - czy to naprawdę aż tak trudne technicznie? Ja się nie znam nawet na pływaniu synchronicznym, ale wydaje mi się, że to akurat jest nietrudne
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)