Kolega z Szczecina działa jak dobry SLD-owiec, zapominajac o faktach ktore nawet na tej stronie były prezentowane.Trening sie nie odbył na wyrazna prosbe policji i nie było tutaj zadnych podekstow.
ŁKS ŁODZ
-
-
Współpraca z ŁKS??
Oslabiacie mnie z tym "na prosbe policji". Tak sobie zdaje sie tlumaczyli kibice na tej stronie. Oficjalna wypowiedz dzialaczy LKS byla zgola odmienna.
Tips - nie udalo sie Tobie mnie obrazic (jezeli takie byly Twoje zamiary) - to nie wiesz, ze Szczecin nalezy do czerwonego obozu popierajacego jedyna sluszna wladze wywodzaca sie z twojego miasta :D U nas nie rzadzi kler tak jak w Krakowie. U nas takie norbertanki zostalyby spacyfikowane i zamkniete w gettcie. Po takim czyms jak sprawa stadionu Cracovii to w cywilkach by po ulicach mogly tylko smigac ;) Reasumujac - nie wstydze sie swoich "lewicowych" pogladow. Wstydze sie tylko pewnych kolesi ktorzy sa jednak glownie dziwnym zbiegiem okolicznosci zwiazani z Twoim miastem :D
Itsme sądząc po podpisie który zamieszczasz po swoimi
wypowiedziami chodzisz na mecze IV ligii.
Mam dla Ciebie wiele respektu więc nie psuj wszystkiego
takimi postami.
Itsme - może nie miejsce i nie czas...ale przypomnę Ci, że na 31 radnych w Twoim mieście - 14 jest z SLD, na które glosowało ponad 25% szczecinian + prawie 6% na samogwałt..... mam nadzieję, że Ty głosowałeś, jak innych 2,7% na Komitet Wyborczy "Pogoń Walcząca"
Itsme uważaj bo ci maska z twarzy opada i pokazuje prawdziwe oblicze....
tacy dwaj tak naprawde w miescie wladza to nie radni. Prezydent ma tak szerokie uprawniania (vide Krakow i Majchrowski), ze radni moga sobie pogwizdac na ogol. No, a prezydenta mamy takiego jakiego mamy i jakiego "sobie wybralismy" (napewno nie ja) :( Co do glosow oddanych na radnych - w "tych" wyborach nie glosowalem na partie tylko raczej skupilem sie na ludziach. Nie bede opowiadal na kogo glosowalem ale powiem tak - w zyciu sport to nie wszystko (ale bardzo duzo). Glosujac kierowalem sie glownie pragnieniem poprawy sytuacji ekonomicznej miasta w tym ludzi, firm, a tym samym posrednio Pogoni. Glosujac na Pogon Walczaca (tylko i wylacznie) glosowalbym tylko za poprawa sytuacji klubow, sportu itp. Powiedzmy, ze z ich programem sie zgadzalem ale dostrzegalem wiecej plusow w innych programach. Inna sprawa to ile prawdy napisano w programach, a ile zamierzano zrealizowac. Ale to rzeczywiscie nie pasuje do tego watku :)
Tak wiec zycze powodzenia we wspolpracy z LKS :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)