NIE
-
-
Stawowy TAK czy NIE
nie szczerze nie
(SZACUNEK DLA STAWOWEGO MAM OGROMNY),ale nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki
Nie powinien tu wracać i dać się gnoić........
Jeśli Stawowy miałby być jedyną alternatywą dla Majewskiego, to oczywiście TAK !
Jeśli jednak miałbym wybrać spośród wszystkich teoretycznie możliwych kandydatów,
co jak rozumiem było intencją założyciela tego wątku, to:
NIE
przepraszam malkontentow off course:)
TAK
NIE
Tak, zdecydowane TAK!
nie
NIE
NIE
TAK, tAK, tAK, OU yESSS!
TAK !
i w mojej sondzie moze ktos wierzyc lub Nie ale wynik jest nastepujacy
CZY CHCIALBYS STAWOWEGO Z POWROTEM W CRACOVII?
TAK
391 głosów (83 %)
NIE
77 głosów (16 %)
Łącznie oddano 468 głosów
83% tak !
tymsamym koncze swoja sonde z podswiadomoscia ze KIBICE Cracovii tesknia za Stawowym
koniec kropka
Nie mówcie, ze jak Prof. by rzucił hasło w danej chwili '"zamieniamy Rumcajsa na Wuefiste" - to byście się niezgodzili???
Nesta, w twojej sondzie mozna było glosowac wielokrotnie...
Tak -Stawowy wróć!!!!!
TAK !!!
TAK !!!
TAK !!!
marze znowu o futbolu na tak, gdzie tracimy 3 bramki, a zdobywamy 4, o emocjach, o tłumach ludzi na trybunach, o niepowtarzalnej atmosferze, ch** z wynikami, ale żeby kibica cieszyło to widowisko na naszym Pasiastym stadionie! Bo jak czytam w statystykach, że w ostatnim meczu oddaliśmy 1 strzał w światło bramki, to skacze mi ciśnienie!
NIE !
Dostępny jest Dusan Radolsky ! Myślę, że on byłby odpowiednim kandydatem na stanowisko trenera Pasów. O ile oczywiście Brodaty będzie człowiekiem z honorem i odejdzie.
potter Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Tak -Stawowy wróć!!!!!
Ten głos się nie powinien liczyć, uważam ,że nie powinieneś brać udziału w tej sondzie bo jesteś w tym temacie mało wiarygodny..... http://www.cracovia.krakow.pl/forum/read.php?11,1235021,1249058#msg-1249058
TAK
ha ha ha :) grube działo ZAC wytoczyłeś :)
a ja uważam, że tylko krowa nie zmienia zdania!
Brawo Potter!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)