Witam!
Nazywam sie Piotrek i mieszkam w Lublinie. Od kilku lat zbieram bilety pilkarskie, zwlaszcza z meczow polskich druzyn w Europejskich Pucharach.
Kilka tygodni temu Cracovia grala w Pucharze Intertoto z bialoruskim Szachtarem Soligorsk. Chcialbym dolaczyc do swojej kolekcji bilety z tych 2 meczow (a jesli nie uda sie z Bialorusi, to chociaz z meczu w Krakowie). Czy ktos z Was moglby mi w tym pomoc? Nie chce nikogo naciagac i prosic o wysylanie mi biletu, w zamian moge zaproponowac:
* kase za przesylke + cos za fatyge
* wymiane - na bilety Cracovii lub inne, z powtorek Waszego klubu mam:
- Cracovia Kraków-Motor Lublin 21.06.2003r
- Cracovia Kraków-GKS Bełchatów 12.10.2003r
- Cracovia Kraków-Tłoki Gorzyce 15.11.2003r
- Cracovia Kraków-Polonia Warszawa 15.10.2004r
- Górnik Łęczna-Cracovia Kraków 07.08.2004r
- Górnik Łęczna-Cracovia Kraków 10.09.2005r
- Lublinianka Lublin-Cracovia Kraków 01.04.2000r
- Polonia Warszawa-Cracovia Kraków 13.05.2005r
Za jeden z biletow z meczow z Szachtarem moge dac kilka sztuk z moich, za oba chetnie wymienie wszystkie 8.
Interesuja mnie tez bilety Pasow z III/II/I ligi badz Pucharu Polski. Jesli cos macie, to dajcie prosze znac przez PW, bede naprawde bardzo wdzieczny.
Pozdrawiam
Piotrek
-
-
Bilety Cracovia-Szachtar i/lub Szachtar-Cracovia
Naprawde nikt? :(
jesli naprawde chcesz bym sie wpisal to ok :)
mam ale nie dam ;]
bilet kiepski jak cholera. taki jak u nas w latach 80. nie ma nawet nazwy przeciwnika. choć rozumiem, że Twój punk widzenia może się różnić od mojego. jak przyjedziesz kiedyś na Cracovię to Ci go dam.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)