to ja tez poprosze filmik :)
lidka2305@gmail.com
-
-
HOKEJ KIBICOWSKO: doping, oprawy i atmosfera na hali !!!
Wsytd sie przyznać ale byłem na tym meczu (z Toruniem) - który tak na dobrą sprawe był moim pierwszym meczem hokeja na żywo w hali na trybunach - coś pięknego. Będziemy może z ekipą częściej wpadać. Nie tylko gra i atmosfera była na + ale niewiedziałem że na Hokeju też macie dość elegancko zorganizowany Młyn. Frekfencja średnia - ale to podobno na plejofach jest lepiej.
i te Hot Dogi :D coś pięknego. NHL pozazdrości :P
Czy wy czytać nie umiecie? Nie po to filmy zostały ściągnięte z YT, żeby teraz każdy naszoklasowicz dostawał film na śledzika.
MaslanY Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Będziemy może z ekipą częściej wpadać.
A to Podbeskidzie nas też odwiedza ? :>
No narazie byłem tylko ja :D ale paru kumpli co Hokejem sie jara chetnie by wpadło - a to że są z TSP to przypadek :D Ja mam w KrK rodzine jeden z kumpli też - toteż miasto i zwyczaje wasze są nam troche znane.
A robiłeś doping? bo na lodowisko przychodza przypadkowe osoby i dlatego tak doping wyglada.... na kadym meczu jest conajmniej kilku wislakow fajnie ze zgody przyjezdzaja ale podbeskidzie ? do ciebie nic nie mam ale sam widzisz....
W niedzielę będzie prowadzona zbiórka na szczytne cele, więc weźcie parę groszy więcej.
Informację na jakie cele otrzymacie na meczu.
swistak! Napisał(a):
> W niedzielę będzie prowadzona zbiórka na
> szczytne cele, więc weźcie parę groszy
> więcej.
> Informację na jakie cele otrzymacie na meczu.
Nie kupujemy kota w worku! :D:P
Cracovia RCJ Napisał(a):
> na kadym meczu jest conajmniej kilku wislakow
> fajnie ze zgody przyjezdzaja ale podbeskidzie ? do
> ciebie nic nie mam ale sam widzisz....
No ale niepopadajmy w paranoje, przecież nieprzyjchałem z szalikiem Podbeskidzia i nieprubowalem niczego demnostrować- nie przszedłem na mecz jako Podbeskidzie tylko jako obywatel Woli Duchackiej Wschód :D Pasjonuje sie hokejem poprostu to wszytko. A wasze spory z abg to jest wasza sprawa i ja sie w to niewtrącam. Czysty Sport, Czysty Doping.
Niektórym to na prawdę przyrosły dupy do tych krzesełek :(((
słuchajcie jest jeden problem nie da sie prowadzic dopingu na 2 strony;/ odpowiada tylko 3 jakis chlopaczków co stoja nad schodami...poprawic to trzeba
Lepiej żeby tych trzech chłopaczków stojących nad schodami przeszło do młyna :D bo rzeczywiście nie ma sensu śpiewania na dwie strony
Trzeba się szykować na Puchar a zwłaszcza na piątek kiedy zagramy z najtrudniejszym przeciwnikiem.Pozdrawiam bębnowego i gniazdowego.
Ja tez byłam z tymi 3 chłopakami a jestem dziewczyna i o mnie nie wsomnieliscie;(
Filmiki mam z wczoraj..!! podawac meile kto chce..!!
Fajnie, że byłaś, a co do filmików to może lepiej zachować je dla siebie a nie rozsyłać komu popadie ?
Jak będzie na prawdę dobry doping to odpowiednie osoby nagrają i zmontują. Wtedy każdy będzie mógł sobie obejrzeć.
Fajnie, że jest Was tak dużo.
Fajnie, że chcecie dopingować bez względu na sytuację na lodzie.
W ogóle fajnie, że się Wam chce, ale...
Nie bardzo rozumiem w jaki sposób nowa przyśpiewka o biało-czerwonych fanatykach, którą z takim zapałem ćwiczycie, ma wspomagać hokeistów. Przecież śpiewacie o sobie???
Wiem, że hokej to bardzo szybka gra i trudno nadążyć z dopingiem za zmieniającą się na lodzie sytuacją, ale na litość boską, jak gramy 3 na 5 "my chcemy gola" lub "hej Pasy gol" są trochę nie na miejscu.
No i to odliczanie. Kolega Świstak nie oświecił młodzieży, że na końcu krzyczy się "mało"?
Serdecznie pozdrawiam z Loży Szyderców. :)
sterby Napisał(a):
> W ogóle fajnie, że się Wam chce, ale...
>
> Nie bardzo rozumiem w jaki sposób nowa
> przyśpiewka o biało-czerwonych fanatykach,
> którą z takim zapałem ćwiczycie, ma wspomagać
> hokeistów. Przecież śpiewacie o sobie???
+1
> Wiem, że hokej to bardzo szybka gra i trudno
> nadążyć z dopingiem za zmieniającą się na
> lodzie sytuacją, ale na litość boską, jak
> gramy 3 na 5 "my chcemy gola" lub "hej Pasy gol"
> są trochę nie na miejscu.
A moim zdaniem "Hej Pasy Gol" niesie się lepiej niż "Jesteśmy z wami"
> No i to odliczanie. Kolega Świstak nie oświecił
> młodzieży, że na końcu krzyczy się "mało"?
przy tym odliczaniu to jakiś chaos wkradł się i "mało" zgubiło się
ups:)
No trzeba przyznac ze nie dokonca tez wiedzieli nie którzy po co to odliczanie ale zachowajmy spokój ...
I pytanie pamietacie ta piosenkę co weszła pod koniec tamtego sezonu taka fajna,spokojna i hmm zastanawiająca .
Widok 1000 osob machającymi rowno łapkami jakby powiewajacymi na wietrze bezcenne ... Ogolnie doping bardzo fajowy,
Nie to co rok temu w zasadniczym sezonie Istny zal bezwonny ze tak to okreslem...
No trzeba przyznac ze nie dokońca tez wiedzieli nie którzy po co to odliczanie ale zachowajmy spokoj...
I pytanie pamietacie ta piosenke co weszła pod koniec tamtego sezonu ? taka spokojna i hmm zastanawiająca .
Widok 1000 osob machającymi rowno łapkami jakby powiewajacymi na wietrze bezcenne ... Ogolnie doping bardzo fajowy,
Nie to co rok temu w zasadniczym sezonie istny bezdymny zal ze tak to sie okresle...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)