Będzie megafon i planowany młyn w niedziele? :)
-
-
HOKEJ KIBICOWSKO: doping, oprawy i atmosfera na hali !!!
DSS chyba Cie chwile nie było na hokeju-kilkaDZIESIĄT osób w młynie??panie roznoszące hotdogi??....fajnie by było;) jak na pierniki przyjdzie z 600-700 ludzia to będzie dobrze..a przy takiej frekwencji wiadomo ile jest osób do dopingowania.
Kuba_KSC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Będzie megafon i planowany młyn w niedziele? :)
tak
nooky Napisał(a):
> Kuba_KSC Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Będzie megafon i planowany młyn w niedziele?
> :)
>
> tak
A bębny też?? :D
raczej nie
Sylwek_ksc Napisał(a):
> nooky Napisał(a):
> -----
> > Kuba_KSC Napisał(a):
> >
>
> > -----
> > > Będzie megafon i planowany młyn w
> niedziele?
> > :)
> >
> > tak
>
> A bębny też?? :D
Za to mają być fajerwerki po meczu :P
Drughi85 - ostatni mój hokej to pierwsza kolejka z Tychami, a hot-dogi na trybunach były w zeszłym sezonie. Nie pisze tylko o bieżących rozgrywkach.
Fajnie jakby troche ludzi bylo w niedziele bo chlopaki tez sie dziwia co sie stalo z publicznoscia
Zawsze młyn był za bamka i nie sadze zeby to sie zmienilo poniewaz z tamtad najlepej niesie
DSS-no właśnie na Tychach jeszcze tych ludzi ..troche było ale na każdym następnym meczu już dużo gorzej.atmosfera chyba sprawiła że nawet ludziom od hotdogów sie odechciało chodzić po trybunach i teraz my musimy chodzić do nich;)a młyn jeśli można to tak nazwać ograniczył sie do kilku osób + może kilka-naście-dziesiąt wspomaga czasem z różnych miejsc,ale największa aktywność jakby nie było jest na łuku.dyskusja jest o tym gdzie ustawić młyn ale narazie to nie ma go z kogo zrobić więc temat troche bez sensu...
jak na sezon zasadniczy doping po prostu kozak :D
BIAŁO CZERWONI FANATYCY CRACOVII !!!!
Raczej:
BIAAAAAAAAŁŁOOOOOOO-CZEEEEERWOOOONIIIII FAAAANATYCY CRACOOOOOVIIIIIIIIIIII
Tylko niestety bęben wiele zagłuszał.
Tego właśnie brakowało, tylko akustyka hali jest jednak inna, bo w sektorach E F H praktycznie nic nie słychać.
Podziękowania dla prowadzących doping
BYLIŚMY DZISIAJ ZAJEBIŚCI!! POKAZALIŚMY SWOJE 1906 MOŻLIWOŚCI!!
OBY TAK DALEJ NA NASTĘPNYCH MECZACH.
Kto nie był dzisiaj - niech po prostu żałuje i się wstydzi, że dupska swojego na mecz nie ruszył - mieszkając w Krakowie, a nasze zgody przyjechały z daleka, bo z Tarnowa i Warszawy.
"BIAŁO-CZERWONI - FANATYCY CRACOVII..."
Było super ...
Nawet doping porządny był :D ...
Gratulacje :)
Sylwek_ksc Napisał(a):
> BYLIŚMY DZISIAJ ZAJEBIŚCI!! POKAZALIŚMY SWOJE
> 1906 MOŻLIWOŚCI!!
>
> OBY TAK DALEJ NA NASTĘPNYCH MECZACH.
>
> Kto nie był dzisiaj - niech po prostu żałuje i
> się wstydzi, że dupska swojego na mecz nie
> ruszył - mieszkając w Krakowie, a nasze zgody
> przyjechały z daleka, bo z Tarnowa i Warszawy.
>
>
> "BIAŁO-CZERWONI - FANATYCY CRACOVII..."
No naprawdę Ci co woleli iść na piwo czy gdzie indziej niż na mecz mają czego żałować ;) Mam nadzieję że na następnych meczach pojawi się więcej gardeł w młynie i może jakieś oprawy jak np Flagi na kijach czy coś w tym stylu :D
jaraduga Napisał(a):
> bo w sektorach [b]E[/b] F H praktycznie
> nic nie słychać.
A to dziwne bo patrze na bilet i jakby nie było to młyn był na E
Doping 5+
Atmosfera 5+
Hot dogi 5-
Szkoda że chłopaki na lodzie mając tak dużą przewagę, wszystkie bramki stracili z kontr akcji, no ale wygrana jest.. 100% zasłużona!!!
Ej napiszcie mi cała tą nową pionenkę jak możecie bo mam skleroze i sobie teraz nie przypomne jak ona szła..... :D
miałem podobny problem, pół meczu ją śpiewałem a w busie jak do domu jechałem za cholere nie mogłem sobie jej przypomnieć :D:D
tekst przyśpiewki masz w dziale Głos z trybun w wątku o przyśpiewkach, których uczymy się śpiewać :P
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)