Zróbmy protest przeciwko zaistniałej sytuacji! Coś jak akcja Lecha: "Janusze". Na następny mecz niech każdy przyniesie sobie prowiant i zaczniemy wcinać, mlaskając tak głośno by przeszkadzało i dało do myślenia "piknikom". Następnie zabierzemy się za trąbienie (Zabrać trąbki obowiązkowo!). Ważnym elementem protestu będzie uciszanie każdego, kto będzie próbował dopingować (My będziemy chcieli taką ciszę na hali, by słyszeć odgłos krążka szurającego po tafli), Nie zapomnijmy o tym, by upominać każdego, kto będzie stał i zasłaniał widoczność (Nie po to mamy krzesełka by stać na meczach!).:D
[b][i]I Ty kiedyś zostaniesz piknikiem! Dzieli nas sektor, łączy nas wspólna pasja![/i][/b]
-
-
HOKEJ KIBICOWSKO: doping, oprawy i atmosfera na hali !!!
Dobreee ;D ... hah .
Nie no bez przesady .... Jak sie poczuja Nasi Hokeiści ...
19MadziurkA06 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nie no bez przesady .... Jak sie poczuja Nasi
> Hokeiści ...
A jak siedziałyście z piwem i petami - jak się mieli czuć? Nie jednemu pewnie myśli kręciły się wokół piwa...
A ja Wam powiem, jak się czują nasi zawodnicy, jak nie dopingujemy ich! Pewnie cieszą się, że nikt nie wydziera im się za uszami i mogą się w spokoju skupić na grze!:D
Ja siedzialam z piwem i petami?! Jak nie wiesz kto to nie pisz ....
Właśnie ... na obiekty sportowe nie można palić ;D ! a zresztą to nie zdrowe !
E bez dopingu jest do bani grać ... wiem coś o tym.
http://www.youtube.com/watch?v=6r1Xdo6izck&feature=related Gdzie się podziały te czasy?!
Kamil_Cracovia Napisał(a):
> http://www.youtube.com/watch?v=6r1Xdo6izck&feature
> =related Gdzie się podziały te czasy?!
Wracają co roku w czasie PlayOff :)
Ten doping jest z finału 2006
Playoff to inne emocje Kamilu
I Hej Pasy Gol śpiewane w tempie TGV.
http://www.youtube.com/watch?v=en22CVSgQpc&feature=related
Jestem pewny że juz nigdy nie wróci ta atmosfera :(( nawet na Play Ofach w tamtym sezonie było gorzej
gdzie są Ci ludzie !!!
Siedzą na krzesełkach.
Dawniej, żeby coś widzieć w p-o musiałem wspinać się po legarach i niemal włazić na platformę TV. Przy okazji machając flagą i drąc ryja ile wlezie. Teraz też to robię, o ile nie jestem z córką na meczu. Ale innym się odechciało.
Karvin Napisał(a):
> Wracają co roku w czasie PlayOff :)
>
> Ten doping jest z finału 2006
> Playoff to inne emocje Kamilu
Wiem, że do doping z finału PO w 2006, bo byłem na wszystkich meczach wtedy! A atmosfera ta wcale nie powraca, tylko jest gorsza z roku na rok! I tu winę w znacznej mierze ponosi sam klub, który ustala ceny biletów!
[i]"Pseudo-działacze jesteście żałośni, zabraniacie młodym do klubu miłości. Z takimi cenami zostaniecie sami!"[/i]
19MadziurkA06 Napisał(a):
> Ja siedzialam z piwem i petami?! Jak nie wiesz kto
> to nie pisz ....
Nic takiego nie napisałem. Dokładnie: siedziałaś w towarzystwie innych dziewczyn, które piły piwsko, a blondynka w niebieskim sweterku nawet paliła i paradowała z papierosem po trybunach.
Na każdym następnym meczu będzie megafon. Tak więc jak ktoś chce śpiewać proszony jest o udanie się w jego okolice. Najlepiej to jak najbliżej innych śpiewających.
jaraduga Napisał(a):
> Nic takiego nie napisałem. Dokładnie:
> siedziałaś w towarzystwie innych dziewczyn,
> które piły piwsko, a blondynka w niebieskim
> sweterku nawet paliła i paradowała z papierosem
> po trybunach.
Co za społeczniarstwo! Może teraz podejdziesz do ochrony żeby udostępniła Ci zapis z monitoringu, po czym wkleisz tu link do tego filmiku jako dowód. Człowieku, takie rzeczy załatwia się osobiście. Jak nie podoba Ci się zachowanie którejś z dziewcząt, czy też kogoś innego to podejdź i upomnij a nie pisz tego na forum, w temacie do tego nieprzeznaczonym! Bez odbioru!:)
Weźcie skończcie rozmywać temat...
Następnym razem jak takie coś zobaczycie, że ktoś pali czy pije na hali, a wam się to nie podoba to podejdźcie do tej osoby i jej zwróćcie uwagę zamiast napinać się na forum.
Wracając do tematu, na ostatnich meczach hokeja mnie nie było, ale w niedziele będę i pojedziemy z dopingiem jak należy mam nadzieje :)
Paszczakk Napisał(a):
> Wracając do tematu, na ostatnich meczach hokeja
> mnie nie było, ale w niedziele będę i
> pojedziemy z dopingiem jak należy mam nadzieje :)
Młyn za bramką?
1) 2x mniej Hej Pasy Gol
2) 2x więcej innych pieśni (Do Boju, Sialalala, Moja jedyna miłość, etc.), zamiast lokomotywy poprostu stare dobre HEEEEEEEJ HEEEEEJ CRAAACOOOVIA bez klaskania, kto nie skacze ten za wisłą, coby rozruszać wszystkich, zwłaszcza, że w hali zimno.
3) Akustyk jako prowadzący (bez wazeliny, poprostu na chwile obecną nie ma lepszego wodzireja)
4) przenieść młyn z okolic narożnika na sam koniec trybuny za bramką, zazwyczaj jest tam niewiele osób, więc ci którzy tam zasiądą będą zainteresowani dopingiem. Na rogu z tego co zauważyłem większość ma doping w ciężkim poważaniu.
5) Nie zaszkodziłoby gdyby raz na jakiś czas OPRAVCY wzieli na hokej flagi na kijach, nawet te kilkadziesiąt osób w młynie machających flagami zrobi jakieś widowisko. Niestety odkąd są krzesełka i dobra widoczność, a panie z hotdogami same przynoszą szame na trybuny ludzie się troche rozleniwili, strach pomyśleć co będzie jak zafundują nam solidne ogrzewanie:)
Jednak specjalnie bym się nie przejmował, idzie zima, zacznie się sezon na rum, wiśniówke i inne wyskokowe specjały, napewno łatwiej będzie ludzi zainteresować żywym dopingiem.
Kamil_Cracovia Napisał(a):
> Paszczakk Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Wracając do tematu, na ostatnich meczach
> hokeja
> > mnie nie było, ale w niedziele będę i
> > pojedziemy z dopingiem jak należy mam nadzieje
> :)
>
> Młyn za bramką?
Młyn na sektorze bodajże E ;) tam gdzie te laski stoją ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)