Temat cały czas poruszany w "Remont hali". Nie róbmy bałaganu na forum!!!
Już nie długo wejdziemy na nową trybunę, kiedyś na innym forum Cracovii był poruszany temat opraw na hokeju, wtedy były wymówki, że nie ma jak bo hala przypomina "konserwę na sardynki". Ciekawe czy coś ruszy w temacie opraw i dopingu jak będzie nowa hala?! Ja osobiście rzucałbym co mecz jakieś pieniądze gdyby miały być oprawy na hokeju. Nie mówimy tu o każdym meczu, ale na te ważniejsze wypadałoby!
[img]http://i16.tinypic.com/2relerp.jpg[/img]
[img]http://i21.tinypic.com/25hiz4z.jpg[/img]
-
-
HOKEJ KIBICOWSKO: doping, oprawy i atmosfera na hali !!!
generalnie zaplanowałem sobie że będę chodził na wszystkie możliwe mecze hokeya ;) więc możesz na mnie liczyć jeśli potrzebujesz pomocy ;)
Juz jest podobny temat troszke nizej i ma 8 stron! Zresztą sam go zakladalem kiedys! Takze z tym balaganem na forum to troszke ...... sam go robisz ;) :)
Nawet sam sie w nim wpisał ;)
377 dni później
[large]DYSKUSJE NA TEMAT DOPINGU W SEZONIE 2009/10:[/large]
Najbliższe spotkanie rozgrywane w Krakowie, już we wtorek (22.09) z Naprzodem Janów! Moje pytanie brzmi, siedzimy czy dopingujemy?! Termin spotkania - środek tygodnia - zapewne nie przyciągnie sporej rzeszy kibiców, ale ci co będą a chcą śpiewać niech dołączą się do dopingu!
[i]Ku chwale Cracovii...[/i]
[b]Kamilu[/b], świetna robota z tymi łańcuszkami na GG oraz nowym tematem poruszającym aktualnie ogromny problem związany z kibicowaniem i frekwencją na hokeju ! Miejmy nadzieję, że to coś pomoże, bo doping i frekwencja na hokeju jest coraz gorsza...
Bierzcie kolegów, koleżanki ze szkoły, z osiedla, z pracy, a także swoje pociechy z małżonkami oraz z teściowymi owszem ;D
[i]Każdy ma dopingować zespół, pokażmy na co nas wszystkich jest stać! Kto się czuje na siłach to niech przyjdzie na młyn, który jest ustawiony za bramką.[/i]
[large][color=#FF0000][b]WSZYSCY NA HOKEJ![/b][/color][/large]
[i]Ku chwale naszej Cracovii...[/i]
Jeśli już pójdę to będę oglądać Radziszewskiego ;D ... Co do dopingu zobaczymy na miejscu jak wyjdzie ;)
Megafon - 200zł. Jeden i Drugi kolega zrzutka. Na każdy mecz przychodzą ustawiaja sie w dobrym miejscu i robią jako gniazdowi. Nie jest to ani obciach ani nic z tych rzeczy. Ma to same plusy.
Megafon się przyda jak stworzymy młyn z prawdziwego zdarzenia, póki co nie jest potrzebny! Zapraszam kolegę do młyna!:)
Dokladnie zobaczymy jak to wyjdzie :) Ja z moim " girlsband " na pewno nie zawiode hehehe :P
To zapraszamy "Girlsband" do młyna! Każde gardło na wagę złota!:D
No spoko wariacie! ja pościągam parę osób ze scholi kościelnej ode mnie z parafii :D
Megafon to trzeba ale na kilkaset osób co najmniej na Naszej hali.
Stójcie gdzie trzeba, śpiewajcie co trzeba, do samego końca jak najdalej się da nie zwracając uwagi na resztę.
zeby oprawy robic to trzeba miec na kim roibc, poczekajmy na mecze o cos, zapełni sie hala to i o oprawie sie pomysli :)
Megafon to nie problem.
Dokładnie. Jest początek sezonu, mecze tak naprawdę o nic, większych emocji nie ma. Oprawy będą chyba do zrobienia na Puchar Kontynentalny, bo to będzie wydarzenie.
Wiecie co megafonu nawet nie trzeba ... Ci co chcą śpiewać wziąć na jeden sektor ...
niepotrzebnie wydawać kasy ;D ...
No właśnie... na jeden sektor! Młyn za brameczką od strony Hali Targowej. ZAPRASZAMY!!!
młyn za bramką mozna zrobic na PO gdzie przychodzi duzo osob , najlepszym miejscem i rozwiazaniem bylo by miejsce na luku tam gdzie ''Girlsband"wiadomo oco chodzi ;) na meczu ze stoczniowcem cos tam sie odezwalo oprócz dziewczyn :)
i jak by to wygladało... tam kibice na prostej przerwa na luku niema nikogo... i za bramka znow garstka... wiec luk jedynym rozwiazaniem ,tak mysle...
\\PoZdRo//dLa SzAlOnYcH FaNekk Z KaZiKA TaK CzyMaĆ !
Jedna z Nas czyli ja tylko z Kazimierza :) A to ze szalone to o kazdej ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (7 użytkowników)
Goście (7)