[img]http://www.90minut.pl/logo/dobazy/lechia_gdansk.gif[/img]
[b]Statystyki[/b]
9 wyjazdów do Gdańska. 2 zwycięstwa, 3 remisy i 4 porażki. W bramkach 8-17.
najwyższe zwycięstwo tam to 3:0 (w ogóle 5:1), największa porażka to 5:0 ponad pół wieku temu.
To pierwszy oficjalny mecz z Lechią od 42 lat.
-
-
Lechia-CRACOVIA
Mecz Cracovii z Lechią w iternecie! o 15!
http://www.justin.tv/live/channel_popout?channel=hqtv4
HeeJ HeJJ CraCoviA!!!
co to za strona? teraz mi chodzi plynnie (na neo 512) - podczas transmisji bedzie taki sam transfer?
Skoro pierwszy od 42 lat, to trzeba im pokazać gdzie ich miejsce! Ale będzie ciężko...
o 15 wejdz na
http://www.justin.tv/live/channel_popout?channel=hqtv4
i bedzie szlo. :) nic niezmieniaj
..h.ttp://www.justin.tv/live/channel_popout?channel=hqtv4..
przydałaby sie jakas lepsza jakosc na justin... gdy daje na fullscreen to nie jest megakozacko z widocznoscia piłki
nie wiecie czy w jakiejs knajpie jest mecz do ogladniecia?
http://www.sportbar.krakow.pl/program.php
Niedziela (Sunday) 24-08-2008
15:00 Ekstraklasa: Lechia Gdańsk Cracovia Kraków os
Ma ktos kontakt do English na Mikolajskiej? Tam tez bedzie transmisja?
Niewiecie gdzie leci mecz Cracovii z Lechią? Bo na C+sport bedzie grała Legia z Jagą
w końcu tradycyjne stroje...oby przyniosły szczęście...DO BOJUUUUUU CRACOVIA!!!
Kuźwa jakbyśmy z Barcą grali chujnia że hej
Komentarz na temat gry Cracovii niegdyś jest bardzo miarodajny.
O dziwo co do meczu Szeliga zaczyna grać do przodu:P
taaa.Szeliga jest "boski" tak jak Moskała...
szlag mnie trafi
Niech ten szmaciarz ściągnie tego Moskałę.Kopie się po czole,rok gola nie strzelił...
Snadny jest na fali wznoszącej,a ten mały bucek stracił akcję i poszedł gol ....
KURWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
MAJEWSKI WYPiERDALAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No i kalectwo zostało ukarane. Gramy taką pytę, że sie tego nie da oglądać.
pięknie.....
K.Urwa
Z takimi cieniasami.
A Szeliga przechodzi sam siebie, skad oni go wzieli?
kurwa ten Szeliga nie potrafi wogóle piłki zagrać
ja pierdole
buahaha śmiech przez łzy
kuwa! niechże wpuści Snadnego!!!
Szeliga pomyslowo gra ale za duzo strat.... ;/
Mamy samych obrońców a tracimy gole jakbyśmy atakowali nonstop.
Szok pyty zmieniam sygnaturę i proponuję każdemu uczynić to samo,może to wywrze skutek.
Mamy reprezentacyjnych obrońców i gol za golem.Z kim my się nie będziemy bali grać,chyba tylko w pucharze ekstraklasy..............
A ten Karwan to drewno takie jak kiedyś Majewski!!!!!!
Karwan też pokozoł
ostanio taką łajze jak Szeliga mieliśmy jeszcze za Białasa ja grał "niezapomniany" Magiera
Szeliga...
co ten szeliga robi
Wezcie tego szelige bo mnie zaraz chuj strzeli...
ja pierdole co za typ....
S>P>I>E>D>A>L>A>J
SZELIGA
Szeliga na stos :D;)
Patrzac na poczynania Szeligi, Radwanskiego, Nowaka, Dudzica, to Moskala przy nich jak profesor.
Majewski - Ćmikiewicz - Zalewski --> Do widzenia!!!!!!!!!!!!!!
Dawne 21 było o niebo lepsze!!!!!!!!!!
Majewski co Ty w tym szelidze widziałeś??????????
Ten Szeliga to jakies nieporozumienie.
jebac majewskiego co ma zrobic szeliga? majewski go wystawia to gra a ze nie umie to co ma zrobic? powiedziec stefan maz pieniadze na transfery kup kogos lepszego bo ja nie umiem grac w pilke i nie mam zadnego pojecia?
majewski odejdz z Cracovii jesli masz honor i jaja, babo
Normalnie żenada. Zawodnicy grający któryś już tam sezon w ekstraklasie nie potrafią celnie na parę metrów podać piłki. A jak już jakimś cudem uda im się stworzyć sytuacje to partaczą ją jak trampkarze. Za 1 połowę wszyscy 1.
Ja mam wrażenie ,że ci kolesie są z jakiejs łapanki, zupełnie jakby pierwszy raz ze sobą grali.....CHAOS.
Kurfa przecież to było do przewidzenia.Powtórka z Piasta jak nic.
Trzeba pogonić tych dziadków Majewski-Ćmikiewicz bo oni to nawet w telewizji źle wyglądają.Jacyś tacy zagubieni,zupełnie jakby się nie znali............na piłce.........
Kłus do środka,Nowak na lewą a Snadny za Moskałę i trzeba walczyć o honor.
Lechia siadła i strzeliła gola -szlag trafia.A Radwański i Karwan to sę dają objeżdżać jak dzieci.Wychodzi surowizna techniczna.
Takiego pomocnika jak Kaczmarek nam potrzeba.Karwan przy bramce dał popis nieudolności.Cała Polska wie ze Kaczmarek jest lewonożny i kiwa na lewą stronę.
Tylko nie Karwan.Mamy za duzo słabych punktów .Szeliga poziom -3 ligi,beznadziejny Moskała,słabiutki Wasiluk i Radwański.Bojar w tej drużynie byłby profesorem ,ale ta menda wolała Szeligę.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)