Bardzo ciężki wyjazd. Nasi muszą się przygotować na to,że trybuny będą ich lżyć nie mniej niż na reymonta22. Ale damy radę.
-
-
Lechia-CRACOVIA
Zapewne bardziej niz na reymonta..
... no i git. CO NAS NIE ZABIJE...
TO NAS WZMOCNI
PS. Panowie bez jaj , chyba żaden piłkarz-profesjonalista nie zwraca uwagi na wyzwiska od kibiców drużyny przeciwnej . Chociaż z naszymi pykaczami może być różnie ;) .
Na pewno będą z nas bardziej lżyć niż na srejmonta, no i wydaje mi się że może być większa kosa niż na derbach. Ale damy rade, Arkowcy na pewno nas też wspomogą...
A.W.B. Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> TO NAS WZMOCNI
>
> PS. Panowie bez jaj , chyba żaden
> piłkarz-profesjonalista nie zwraca uwagi na
> wyzwiska od drużyny przeciwnej . Chociaż z
> naszymi pykaczami może być różnie .
>
Zapewne chodziło Ci o kibiców drużyny przeciwnej :) Jakby ich wyzywali piłkarze drugiej ekipy to by na bank zwrócili uwagę :)
ale pomijając to - zwracają - ale nie na chamskie przyśpiewki bo to ich ewentualnie może tylko dopingować do gry - ale na indywidualne wrzuty - przykładowo na Derbach WTSK spływa po kopaczach gts jak woda, ale już wrzuty typu "Dudka Ty morderco" mają swój efekt :)
Inteligentny antydoping ma sens - prymitywne wyzywanie nie daje efektów...
Witam Was :) Mam pytanie ile bedzie biletow dla nas na ten mecz w gdansku ???
I wogule mam nadzieje ze bedzie max nas tam !!!
TYLKO CRACOVIA !!!!!!!!
Karvinku, pozwolisz, ze sie nie zgodze... WTSK na pelnej kufie spiewane przez 3.5 kola luda i uwierz mi - na bank zadziala...;-)
Twixx naprawdę ten "protestsong" jest co najwyżej żałosny - a już na pewno nikogo nie deprymuje - ewentualnie śmieszy...
A Liczba biletow jest Wiadoma juz czy raczej nie ??
Jest, miljon pincset.
Pytasz i pytasz, w ktorym temacie to juz?
No pytam poprostu a nie mysilisz ze nie bylo by fajnie jak bysmy dostali 600 biletow i wszytscy by pojechali ??
ja mysile ze bylo By Super
nie patrz ile osób sie zapisze tylko jedz w poniedziałek po Bilety!! było juz pisane w tamtym temacie zeby nie zadawac głupich pytan:D
Ok spoko a wiedz jedziemy na Wielicka po bilety :):)
dokładnie:)) hehe
To ja może coś o piłce...
Będzie to cholernie trudny mecz. Po dwóch meczach na wyjeździe (remis i porażka), betony będą robić wszystko, by w debiucie po latach przed własną publiką zainkasować trzy punkty; w takich meczach beniaminkowie są szczególnie umotywowani. Taki pech nasz - drugi mecz wyjazdowy na początku rozgrywek i drugi mecz z beniaminkiem.
no będzie trudno:D ale Damy RADE:))
macie racje mecz bedzie cieszki ale no hmmm mysile ze jak pilkarsko Pasy pokaza sie owiele lepiej to betony nic nie pomoga nawet wiara i calych stadion tak mysile
I caly mecz moze byc brdzo ciekawy :)
"ś" w myśle piszemy z kreską, a nie przez połączenie s+i...
Pisz poprawnie!!
koniec siwiata ;]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)