Jak w temacie-bo LM jest jak Media Markt.... :D
-
-
Barca Go!!
zaczyna się: "gramy" "wychodzimy" "bronimy"....
kto to komentuje ? Jasina ? bo mowi w liczbie mnogiej tak jakby to Polska byla..."rozgromilismy Beitar 5-0","wychodzimy z kontra" itp.
jeszcze do tego dzwiek spozniony i chujowo sie oglada...
GOOOOOOOOL:D
2-0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jazda z milicją, hej Barca jazda z milicją :D
Ja obstawiam, że gts dostanie z Barcą conajmniej 5:0 :) I zacznie się w wypowiedziach: "Niestety, nie udało się" hahahahhahahah.
ktos chyba straci 5 gr. ;)
Nie przepadam za Barcą, jak i w ogóle za zagranicznymi klubami (z wyjątkiem Viktorki Žižkov) ale ciesze się, że to właśnie Barca wygrywa 2:0!!! :) 1,2... mało!!! :)
[img]http://i16.tinypic.com/2relerp.jpg[/img]
[img]http://i21.tinypic.com/25hiz4z.jpg[/img]
nie przesadzac !!! to normalne ze nie mieli odpoczadku szans...zaden polski klub nie mialby szans nawet z rezerwami Barcy...to nie Dynamo zeby sie z nich smiac ze przegrali...ja sie z nich smialem po losowaniu...a teraz bede sie cieszyl jedynie ze zwyciestwa mojej kochanej od wielu lat Barcy !!!
VeB !!!
Kurde poproszę Darka Szpakowskiego - bo ten głąb co dziś komentuje to już umiaru nie ma.
3:0 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
RAZ
DWA
TRZY
MAŁO!!!!!!!!!!!!!!!!
Na kolana, na kolana :D
Iwanski : "a Pawelek dobrze interweniuje........................bo dobrze podal mu baszczynski" :D
Szpaku wracaj !!!
" łapią wiślaków skurcze a Barca sie bawi" hehehehe
4:0 !!!!!!!!!!!
brave Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ktos chyba straci 5 gr.
ja straciłem 15 hehe ale to przez to ze jestem hazardzista ;)
jak to było?? nawet słynna Bacelona ichniej rzeki nie pokona?? szkoda, że za marzenia nie biją:)
no nie udało się... :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)