Flaga wg. mnie jest extra zastanawia mnie natomiast postać z prawej strony.
Wiadomość zmieniona (19-11-03 16:12)
-
-
kto tak naprawde pociaga za sznurki?
Na pierwszy rzut oka wyglada na to ze to Papiez :D
No więc co to za postać po prawej stronie?
Flaga extra jak na pierwszy jej projekt
po prawej to prorok - jak mu tam ???
JUDASZ czy jakoś tak ??? hehe ale mi sie pieprzy
Ten po prawej to pewien żyd...
Co to jest ? I po co...
Jimmy Henson .
Ta postać z prawej to wielki brat :)
Co powiecie na flage:
CRACOVIA 1906 KRAKÓW
Najstarsza mafia w Polsce
:)
A nie jest to aby Saruman?
"PSY SZCZEKAJĄ, CRACOVIA IDZIE DALEJ"
Przepraszam, ale czy nie potraficie wymyślić niczego mądrzejszego ???
Bo to zdanie jest jest moim skromnym zdaniem bez sensu. Ani nie ma rymu, ani się nie odwołuje do jakiekokolwiek zdarzenia. Czy zawsze trzeba się odwoływać do drugiej strony Błoń ??? Sprawa do poważnego pomyślenia.
POZDRAWIAM
Mistrz Joda?
:)))
zakonnica w ciąży trzymająca wędkę?
;-)
ja proponuje tą fane tylko bez napisów na górze i na dole ... bo co prawda żadko mi się zdarza ale tarez musze sie zgodzic z sudione ... czemu zawsze się odwołujemy do drugiej strony błoń ? ale ogólnie fajne hasło i ta czacha w kapeluszu odlot !!!
Bez napisu dolnego ta flaga jest ok.
Flga super, napis też - tylko mogłby się troszke np. rymować ..., ale ogólnie spox ...
Krwinki białe i czerwone w PASY układają się !!!! W Naszych żyłach płynie BIAŁO-CZERWONA krew !!!!!
Brajt mam projekt jak go wkleic bo nie moge
Do sudione:
"PSY SZCZEKAJĄ, CRACOVIA IDZIE DALEJ"
"Czy zawsze trzeba się odwoływać do drugiej strony Błoń ??? "
Drogi kolego po klawiaturze! Czy znasz staroberberyjskie przysłowie: "Psy szczekają a karawana idzie dalej" ? To jest odwołanie do tego właśnie powiedzonka używanego być może przez Stasia Tarkowskiego ("W pustynii i w puszczy")
Gdzie tu jakaś druga strona Błoń? Chyba że chodzi Ci o aluzję do karawana, który już się im szykuje na ostateczny upadek!
ale nie wszyscy w ten sposób się do tej fany odwołają ...
klaros - zgadzam się z Tobą, ale czy flagę robicie dla siebie czy żeby ją podziwiała cała Polska i o niej mówiła. Ja ze swojej strony powiem tylko tyle, że bardziej wolę coś co mi się kojarzy, nawet jeśli jest to zdanie z jajem np. coś o kurwikach*
* - wymyślone "na poczekaniu" :)
POZDRAWIAM
jak sie wkleja te projekty
Dominik17: wrzucasz projekt na strone internetowa a potem piszesz
(bez spacji)
[ i m g ] adres [ / i m g ]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)