Blisko mają na nasz stadion więc może by uczęszczali
-
-
Raków Częstochowa w Ekstraklasie?
W radiu spekulowali, że jeżeli już to nie byłby to Raków, ale raczej tuskowa Lechia.
to takie marzenia małego Dyzia
tofi Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> wrzo.ksc Napisał(a):
> > Dlaczego?
> >
> >
> >
> > www.perfumowy.pl <--- Zapraszam 40zł za
> 100ml
>
> Jako kibic również lokalnego klubu Pogoń
> Leżajsk, który od dawna ma kose ze St. Stalowa
> Wola nie przepadam też za jej zgodami w tym za
> Rakowem.
>
> Resovia ma zgode z GKS-em Tychy? Nic o tym nie
> wiem.
>
>
>
>
> "Więc chociaż będę daleko, gdy los mnie rzuci
> precz na zawsze będę pamiętał co w życiu mym
> ważne jest. Cracovia i jej barwy dwie, Cracovio
> po prostu kocham Cię."
>
>
>
> Zmieniany 1 raz/y. Ostatnio 2008-07-27 20:09 przez
> tofi.
No i to właśnie jest ciekawe :P Mecze z potencjalnymi kosami zawsze maja więcej smaczku zarówno kibicowskiego jak i tego piłkarskiego :) Ja bym się więc cieszył :D
Wróg jest zawsze wrogiem i nigdy nie będę się cieszył jak awansuje do Ekstraklasy. Gorszego widoku już nie mogłem zobaczyć jak Śląsk i Lechia awansowali a Arka i Polonia niestety nie. Jasne takie mecze mają swój urok i na takie mecze bardziej się czeka niż np. na mecz Cracovia- GKS Bełchatów, ale to już inna sprawa, bo ja pisałem, że wrogom nie życze dobrze. Przezyłem już derby swojego powiatu i wiem, że wtedy mało interesuje mecz kibica stojącego w młynie:)
Mi to w sumie obojętne kto wchodzi a kto nie , nie lubię tych klubów , ale taka jest kolej rzeczy gdy ktoś poprostu wygrywa mecze, nic nie zmienimy .
ja wole zeby wszedl wrog niz jakies cos nic nie znaczace kibicowsko
ja tam się nie cieszę jak "wrogowie" wchodzą do ligi i tyle - nigdy nie będę dobrze życzył Lechii, Śląskowi a już na pewno nie GTSowi i nie oczekuje że oni nam kiedykolwiek będą dobrze życzyć
no dobra jak Lechia albo Śląsk gra z gts to im kibicuję :)
Lakshmi Mittal jest dwa razy bogatszy od Abramowicza i jakos to na ekstraklasowość Hutnika nie wpływa.... ;)
Bo pieniadze to nie wszystko ;]
Arcelor Mittal Poland nie wspiera finansowo sportowej spolki akcyjnej Hutnik,stad brak wplywu na nasza 'ekstraklasowosc', ot cala 'tajemnica';) . Ale to akurat nie wina Mittala tylko baranow na stolkach w hucie i w hksie. Podejrzewam,ze w Czestochowie jest w miare normalnie,wiec kto wie ?
uhmmmm...
bo tylko w Czestochowie marzą o dobraniu sie do kasy Abramowicza :D
Jestem z Cz-wy i nie wierzę aby Abramowicz dał kasę na klub. Po pierwsze nie jest rozdawny a po drugie obecny właściciel huty S. Taruta (właściciel Szachtara Donieck) chciał wyłożyć pieniążki ale nie chciano go w zarządzie klubu (sic!). Czujecie - daj kasę i spadaj. Banda debili. Do tego pseudograjki, którzy nie chcieli wejść do I-szej ligi. W ostatnim meczu po 80-tej minucie zrobili 2 karne i strzelili "swojaka" prowadząc 2:0!!! Następna sprawa: tzw. kibice - nie byłem fanem Geremka ale to nie miejsce na politykę. Jeśli połączymy sport i politykę wyjdzie z tego wielkie G.
Dlatego z powodu: grajków, pasibrzuchów z zarządu i Pis-owców samorodnych z młyna TWIERDZĘ ŻE RAKÓW NIE DORÓSŁ DO EKSTRAKLASY.
SZACUN DLA PASÓW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)