odnosze podobne wrazenie-oby sie to tylko na atmosferze w druzynie nie odbilo.....
-
-
Arek Baran- prawdziwy kapitan !!!!
Myslałem ,że to żart. Jestem zdumiony. Nie rozumiem w takim razie po co Go zostawili. Transfer byłby korzystny dla klubu ale przede wszystkim dla Arka.
Szkoda bo w tej młócce na wyjazdach doświadczony zawodnik jest bardzo potrzebny no i atmosfera - dziwna decyzja
Jestem w szoku Arka nie ma w kadrze wiem że mu nie szło ostatnio za dobrze ale na kadre napewno zasłuzył mam nadzieje że szybciej odejdzie Artek niż Arek!!!
Skoro inni byli lepsi piłkarsko to z całym szacunkiem do Arka, ale musi sie wziąć w garść i pokazać, że zasługuje na kadre. To, że biegał w ostatnich sezonach z opaską kapitana na ręce nie może mu dać gwarancji miejsca w kadrze.
Arek nie jest skreślony, liczy sie stan na dzisiaj a ostatnio na boisku truchtał szczególnie po stracie piłki...
liczymy na szybki come back w formie
Skończyła się przynależność do kadry za inicjały.
Gdybym miał zaufanie do Płatka, to bym napisał, że to sprawa trenera. Ale trener moim zdaniem nadaje się do wymiany, więc jestem w szoku...
To poważny błąd Płatka. Baran nie miał dobrego sezonu, ale pozbycie się tak doświadczonego gracza mającego wpływ na atmosferę w szatni to duże ryzyko. Ryzyko, które wziął na siebie Płatek. Czy bardziej zasługują na kadrę : Mierzejewski, Sacha, Urbański, Wasiluk? Wezmą na siebie ciężar gry w trudnej sytuacji? A może wezmą w garść "towarzystwo" na murawie?
szkoda slow
traba Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Myslałem ,że to żart. Jestem zdumiony. Nie
> rozumiem w takim razie po co Go zostawili.
> Transfer byłby korzystny dla klubu ale przede
> wszystkim dla Arka.
Ile bysmy za niego wzieli??? Tyle co za Nowaka???
Tu nie chodzi głownie o kase ale o to ze chloapk by gdzies indziej mógł grac
On sam powiedzial ze chce grac dla Cracovii ale inni nie chca zeby on dla niej grał Arek wydaje mi sie ze powolutku wracał do formy nie takiej jak kiedys ale wracał.
Szkoda Szkoda i Szkoda
Kuźwa , to my mamy trzymać wszystkich za zasługi?????
Mnie tylko dziwi że taką samą a nawet wiekszą pyte grał ostatnio Kłus a zostaje?????
Tu chyba chodzi o to że Płatek chce nowego mocnego lidera "przywódce" który poprowadzi drużynę a przy Arku w kadrze nikt by się nie wychylił
zeus Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> traba Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Myslałem ,że to żart. Jestem zdumiony.
> Nie
> > rozumiem w takim razie po co Go zostawili.
> > Transfer byłby korzystny dla klubu ale
> przede
> > wszystkim dla Arka.
>
>
> Ile bysmy za niego wzieli??? Tyle co za Nowaka???
"Tu nie chodzi głownie o kase ale o to ze chloapk by gdzies indziej mógł grac"
Cracovia_Skawina wyjął mi to z klawiatury.
Płatku Drogi Trenerze, błąd... rozbijasz tym zagraniem drużynę, która i tak jest już słaba. Nie za zasługi powinien zostać w drużynie, ale dla tego iż jest w niej kilku słabszych od niego. Ustawianie go w jednej grupie z Kurowskim to wg. mnie pewne odejscie Baranka. Arek wojowniku nie pękaj. Nie pierwszy to twój trener w Pasach!!!3mam kciuki za Ciebie!
Tomku, widziałeś ostatnio grę Arka? Zgadzam się z Tobą, że Płatini to nie trener, ale musiałby on w tej chwili odsunąć Kłusa. Miał więc alternatywę; Kłus albo Baran. Moim zdaniem na dzień dzisiejszy lepiej prezentuje się Kłus.
Sam nie wiem co o tym myśleć bo nie przepadam za Płatkiem, ale... Arek był w poprzednim sezonie najsłabszym naszym zawodnikiem (słabszy od Kłusa). I wiem, że mnie zjedziecie, ale przy tym wszystkim co zrobił dla Cracovii na kapitana to on się nadawał tak jak ja na wielkiego łowczego. Arek nigdy nie był wojownikiem a kapitanem powinien być ktoś kto czasami opitoli resztę solidnie. Dla mnie kandydatem na kapitana jest Bratek Ślusarski a w rezerwie Polczak. A do Arka mam pytanko. Opłacało się walczyć z Majewskim? Bo moim zdaniem to ty stałeś za jego zwolnieniem. Może lepiej myśleć o graniu???
"Arek nigdy nie był wojownikiem" - ??????
Też jestem tego zdania, że Arek charakternie nie pasuje na kapitana. Jedyny argument to jego sukcesy dla Cracovii i staż.
Slusarski na pewno pasuje na te funkje tylko pół roku w Klubie to trochę za mało.
Dla mnie najlepszy kandydat to Cabaj. Jedyna przeszkoda jest taka, że to bramkarz.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)