rano budze sie, spogladam obok na lozko, a tam co? PASozyt!
-
-
Tu i tam
PASo-Żyd
Brajt kurde :D
"rano budze sie, spogladam obok na lozko..." mam nadzieje ze nie mowisz o swojej dziewczynie ;)
hahahahah ...RnC dobre!! :)
Wstaje rano w pokoju na 3 z 4 ścian .......CRACOVIA!!!!
Ubieram sie ....CRACOVIA!!!!
Jade samochodem - radio sie zje... zepsuło... śpiewam se!!! Zgadnijcie co!?! ...CRACOVIA!!!
Dojezdzam do panny , znane osiedle na maNHatanie a w kolo...CRACOVIA!!!
LIFE IS PIĘKNE!!! :)
PASują mi takie posty.
PASjans rozPASanego PASażera
w PAStiszowo PAStelowym PASsacie
wyPASane przez PASterzy owce pożerają PASzczami PASztetówkę
na PASIE zaPASowym zaPAStowany PASsat a w nim PASIAK w zapietych PASach doPASował kluczuk i................. PAS!
Czerwona rama
Roweru lekka bo
Alluminiowa, lecz potrawfi ujieść spory
Ciężar. Na nim
Ola jedzie a za nią
Viola na
Innym rowerze ...
A z resztą co wam bedę tu opowiadał!!
:P:P:P:P::P:P:P:PP:P
Po prostu pasakra ...
eeeeeehhhh...ja juz PASuję..:))
National Geographic nadal wlasnie program o zyciu sexualnym PASikonikuff. Tam tez mamy wtyki? :o
Wszyscyśmy PAStradali zmysły na punkcie jednego z klubów! Kto zgadnie, na jakiego?
PASuje... nie wiem?!?
Moze jakas PASpowiedź???
:D
Ta PASsa trwa - dłuuuugooooooooo i głoooooośnoooo!!!!!!!!!!!!!11
To juz przesada!!!
Siedze sobie w USA, a dokladniej w Phoenix i wczoraj bylem pierwszy raz w polskim sklepie o nazwie Korona (od razu mi sie spodobal :)), nie zgadniecie co kupilem? - dzemik Cracovia!!!
:)
hehe jest taka firma na Florydzie... Cracovia... przez polaka zalozona.. i wlasnie oni robia dzemiki itp...
www.cracovia.com . ... ale o tym jush kiedys ktos mowil na forum...
a ja kupuje monete na rynku głównym taką wybijaną przy adasiu a tu na jednej stronie herb miasta a na drugiej CRACOVIA :)
A w zeszlym tygodniu przychodzi list od kolezanki z Mediolanu a tam jak byk: Cracovia , Polonia ;)
wyjeżdżając na wakacje nie zapomnijcie coponiektórzy o PAS-SPORT'ach
troche z obcej mi ideologii - "non PASsaram"
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)