Czyli zgadnijmy skład na mecz z Jagą.
Cracovia: Cabaj - Szeliga, Polczak, Tupalski, Radwański - Jeleń, Karwan Wojciechowski Wasiluk - Kostrubała - Dudzic
-
-
Zabaw się w mieszkańca Żaholeckiego lasu.
nie strasz Khalid
Moskała wyjdzie w pierwszym :) to tak na dobicie jeszcze :)
pierwsza rzecz , ktora widze jak wstalem to przypuszczalny sklad Cracovii -chyba ide dalej spac :(
DSS Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> nie strasz Khalid
>
>
No co 11 zdrowych wystawiłem ...
Ale po przemyśleniu myślę ,ze Pawka dojdzie w miarę do siebie i zagra zamiast Wojciechowskiego - oby tylko (tfu tfu i w niemalowane nie okazało się jak z Dudzicem ,ze za wcześnie wejdzie)
Nie ma co płakać tylko trzeba grać. Szanse w takim składzie są niewielkie ale przeciwnik też pozbierany ad hoc.
Wojciechowski jako pomocnik? To już raczej Szeliga w pomocy, a Wojciechowski na swojej pozycji, czyli prawej obronie? Szeliga ma dobre ostatnie podanie, a Wojciechowski raczej nie przekraczał linii środkowej!
Nie ma opcji z Jeleniem
Na pewno bedzie na placu Szeliga
Karwan zagra def pomocnika
Jesli bedzie zdolny do gry to zagra Moskala
Wymyslanie skladu nie jest zbyt trudne
bo polowa klocków jest nie do uzycia
Nie ma szansy na Jelenia. W pierwszym składzie wybiegnie Moskit, zamiast Dudzica.
ja nawet nie chce o tym myslec... wiec ten temat bede omijał
Cabaj - Radwański,Polczak,Tupalski,Wojciechowski - Nowak,Szeliga,Karwan, Wasiluk - Kostrubała, Moskała
:)
Cabaj - Radwański,Polczak, Tupalski, Szeliga- Wasiluk, Kostrubała, Karwan, Nowak - Dudzic, Robak
To by musiał być cud :)
A niech będzie i cud ;)
Eee, poddaję się....
Cudem i mysle, ze najmilsza dla Pasiaka wiadomoscia byloby wystawienie Kuliga
Cabaj- Wasiluk, Polczak, Tupalski, Radwański- Majoros , Baran, Kostrubała, Nowak- Dudzic, Tatara.
O tak, pasiasty81 masz 100% racji.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)