Chelsea idzie jak burza :) Ale nic, są pozytywy! Ancelotti zaczyna stawiać na młodych, nawet (!) przy 0:3 (czyt. Kakuta).
-
-
Europejski futbol [temat zbiorczy]
dobrze ze bylem w pracy
nie spodziewałem się takiej gry po Kanonierach. Brawo !
Tu sie nie było czego spodizewać, Arsenal grał swoje, Chelsea nie pamietam kiedy osttanio raz wygrała, czyli mistrzostwo będzie w Manchesterze, tym czerwonym :P
wielka szkoda, że w cl ktoś z pary arsenal-barca będzie musiał odpaść.
świetny mecz,nawet jak się wkradał chaos.
Santo żałuj że tego nie widziałeś. Momentami był prawie jak Barca z Real M.
Dzieci Wengera po prostu sobie kpiły z rywalki.
denzi Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> wielka szkoda, że w cl ktoś z pary arsenal-barca
> będzie musiał odpaść.
> świetny mecz,nawet jak się wkradał chaos.
> [b]Santo żałuj że tego nie widziałeś[/b]. Momentami
> był prawie jak Barca z Real M.
> Dzieci Wengera po prostu sobie kpiły z rywalki.
no ja jakbym był kibicem Realu lub Chelsea to nie żałował bym że nie widziałem bezradności i sromotnego wpirdolu mojej drużyny :)
jaki tam z niego kibic chelsea :).
on zna sie na dobrej piłce i na pewno by cmokał patrząc na arsenal
Birmingham!!!
a dziś Bolton!!!
Nie no Arsenal gra prze pilke ciesze sie bo dzieki temu nie bede musial dluzej ogladac farsy w LM. Kryzys trwa ale może dziś ! niestety znowu praca
Eee tam Barca swoją grą zawstydzi Arsenal i wyeliminuje ich jak rok temu.
Ja na Kopenhagę liczę w LM.
4 dni później
Jeszcze 20 minut i będziemy mieć fantastyczne rozstrzygnięcie w Old Firm Derby :D
Chelsea już była w ogródku,już witała się z gąską...a tu chyba Ancelotti do odstrzału się szykuje.
Kolejny fenomenalny występ Chelsea! Brawo!
Liverpool też nie lepszy. Czyżby szykowały nam się zmiany trenerów w obu klubach?
posada Carlo jest ciepla i bezpieczna, potrzeba kilka kosmetycznych zmian i niebawem wrocimy do gry
Chelsea hahahaa! Brawo Wolves. United wygra lige.
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> posada Carlo jest ciepla i bezpieczna, potrzeba
> kilka kosmetycznych zmian i niebawem wrocimy do gry
prawie padłem na zaśmiechaną śmiechawe grinning smiley grinning smiley grinning smiley
ps.powodzenia Santuś ! hahahah
Inter wygrywa 3:1 z Napoli. Był to 1 mecz pod wodzą Leonardo :)
proponuję by na temat sfrustrowanego dziewczęcia o imieniu chelsea pisać w temacie pt.śmieszności itp.
trzymam kciuki za pierwsza 10 w tym sezonie dla pięknego Romka i jewo kamandy.
piękne czasy.
Moja nowa nadzieja ma niezłe nazwisko : Best ' Leon Best i poki co ustrzelił dla moich Srok hattricka (a że obrona Młotów przypominała mi taką jedną z właściwej strony błoń to już inna sprawa).
także jeśli chodzi o United to liczy się tylko Newcastle !
ja tylko tak chcialem napisac ze wczoraj zazegnalismy kryzys i wracamy do gry. czesc
no,chyba w warcaby :D
a co się wczoraj stało ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)