Było u Żydach co przeminęli z wiatrem, będzie o Żydach ciętych na metry.
-
-
Europejski futbol [temat zbiorczy]
Chos Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Uh. Ponieważ to jest temat o Europejskim
> Futbolu... Poszukuje jakiejś drużyny (najlepiej
> polskiej), która miałaby żółto-czarne poziome
> pasy na koszulkach Orientuje się ktoś ?
1. Wchodzisz na tę stronę.
http://en.wikipedia.org/wiki/Template:Football_kit
3. Wybierasz wzór koszulki - w tym wypadku czarne lub żółte pasy. Klikasz.
2. Na dole ("File links") zobaczysz listę klubów używających takich koszulek. Wśród nich będą i Twoje szukane.
Ilisiakos F.C., Anagennisi Karditsa (Grecja), Huntly F.C. (Szkocja), ....
Miłej zabawy!
Oooo.. Świetna strona ;) Dziękuje za pomoc ;)
rero Napisał(a):
> Podejrzewam że gdyby się komuś z wisły coś
> stało , to na rewanż do Cracowa niech lepiej nie
> przyjeżdżają , bo ich tu pozabijają ....
No nie jestem pewien. Oni raczej zahartowani są w bojach, duża część młodzieży w wojsku była. Na ulicach Jerozolimy to normalny widok 16-18 latek z karabinem w umundurowaniu. A po za tym wszędzie mosad z nimi jeździ. Nie wiem dla kogo gorzej mogłoby się to skończyć.
Sami sobie taki los zgotowali to niech teraz za to płacą jak dla mnie wystarczy, że strachem. Mam nadzieję, że odechce im się antysemityzmu chociaż sam w to nie wierze:)
Ale oni tu z własną ochroną mosadu przyjadą, i nie radzę tknąć psiakom im ich w KRK, bo to się skończy posądzeniem o rasizm i wielkim międzynarodowym skandalem z odebraniem EURO2012 Polsce włączcie.
Lech ma mistrza
Michu bylem pierwszy z tym stwierdzeniem ;)
A jak tam dzisiaj sie zaprezentował eks reprezentant Giza?? ile setek zmarnował???
Poza próbą wymuszenia rzutu karnego nic ciekawego nie zauważyłem. Zszedł w 2 połowie, dokładnej minuty nie pamiątam.
Brawo Kolejorz. Jeśli ta drużyna dobrze się zgra to może spokojnie awansować do fazy grupowej Pucharu UEFA.
BARCA BARCA!!! http://sport.onet.pl/0,1248711,1799330,wiadomosc.html :D
no i pieknie :D moj ukochany-zagraniczny klub trafia na najwiekszego wroga...pieknie :D
stawiam w ciemno ze Lech ma mistrza w tym sezonie...i nawet pojde obstawic w toto-mixie jak jest taka pozycja juz...
no to grubo bede musial kibicowac takiej szmacie zeby wisla odpadla... mam nadzieje ze do tego nie dojdzie i Beitar rozjedzie Barce ;]
po cichu liczyłem, że może moja ukochana Marsylia zawita w moim mieście i wybije wiśle grę w LM, ale Barcelona też się do tego świetnie nadaje!!!!!!
:)
Odpadnięcie Wisły czy Legii jest niekorzystne dla Cracovii. Zdobywają punkty, które będziemy potrzebować startując w europucharach - być może za rok.
Legia i Lech niech suną nawet do finału byleby wisła odpadła to sie cupiał wk...wi
tytus, romek. i a'tomek Napisał(a):
> >
> w środę, 6 sierpnia, każdy logicznie myślący
> kibic Polak jest Wiślakiem!!!
...
Spokojnie , nie denerwujcie się , Tytus chce zaistnieć , prowokuje....
FA odpadnięcie Wisły jest dla nas bardzo korzystne , jeżeli wejdą do LM ( 0,1 % szansy) to zarobią na tym sporo pieniędzy itd.
a w Marsylii sprzedali 42.000 karnetów...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)